2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar bulantı için prilam Dr ilacını kullanan var mı bugün internette rastladım kızıma hamileyken çok kötü bulantım olurdu gene olur mu diye endişeliyim. Bu arada 2016 Mart annesiyim ❤

Benimde bulantılarım çok yoğun, gece uykumdan uyandığımda da bulanıyor gündüz gezinirken de. Agzımda sürekli bir su hissetiyorum İlacın yan etkisi var mı Daha önce kullanmadım canım

Merhabalar bulantı için prilam Dr ilacını kullanan var mı bugün internette rastladım kızıma hamileyken çok kötü bulantım olurdu gene olur mu diye endişeliyim. Bu arada 2016 Mart annesiyim ❤

Mart aylarında bir uğur var canım

Ben ve çevremdeki herkes kız hissediyor çin takvimi de kız diyor hadi bakalım diyorum
Kızlar 7+3 kalp atisimizi duyduk pıtpıt nasıl güzel bi duyguymuş öyle
Maşallah canım sağlıkla devam etsiin, salı günü ben de duyacağım nasipse.
Bizde de ben hariç herkesler erkek diyor bende kız diyorum sanırım istediğim için öyle hissediyorum öyle tam anlamıyla kız doğmuyor içime
İlk bebek ve zor buldum ikisi de lazım yeter ki sağlıklı olsunlar yine de insan cinsiyet düşünürken buluyor kendini o ayrı

Çok az kalmış salıya aynen canım doğru diyon ilk çocuk olunca çok farketmez ama bende düşünüyorum hep kıyafet alacaz falan hep cinsiyete göre

Çok az kalmış salıya aynen canım doğru diyon ilk çocuk olunca çok farketmez ama bende düşünüyorum hep kıyafet alacaz falan hep cinsiyete göre
Direniyorum azıcık kaldı gibi evet
Ya bebek mağazalarına girince şimdiden alasım geliyor ama korkuyorum birşey olursa diye. Şöyle 3 aylık olsun da o zamana kadar dayanabilirsem dayanıp almam hiçbirşey

Direniyorum azıcık kaldı gibi evet
Ya bebek mağazalarına girince şimdiden alasım geliyor ama korkuyorum birşey olursa diye. Şöyle 3 aylık olsun da o zamana kadar dayanabilirsem dayanıp almam hiçbirşey
En iyisi o mağazalara girmemek şimdi nasıl tatlı nasıl minnoş şeyler var insanın içi gidiyo

En iyisi o mağazalara girmemek şimdi nasıl tatlı nasıl minnoş şeyler var insanın içi gidiyo
Sorma valla içim gidiyor dün girdim daha Aklım hâlâ almaya çekindiklerimde Çok çok yakın bir arkadaşımın yeni bebeği oldu ona alıyorum valla şuan Sıra kendimizide gelir inşallah amiiin
Birdaha ne zaman doktora gideceksin kuzum

Aminnn inşallah o günlerde yakın canım az kaldı 12. hafta gel dedi ense kalınlığı için 5 hafta sonra yani

Benimde bulantılarım çok yoğun, gece uykumdan uyandığımda da bulanıyor gündüz gezinirken de. Agzımda sürekli bir su hissetiyorum İlacın yan etkisi var mı Daha önce kullanmadım canım
Ben de kullanmadım ama mutlaka kullanırım gibi ilk hamileliğimde 8 kilo vermiştim su dahi içemiyordum acillerde serum desteği almıştım inşallah bu sefer de aynı olmaz. Ama güzel yanı geçiyor 14. Haftadan sonra çok rahatlamıştım

Aminnn inşallah o günlerde yakın canım az kaldı 12. hafta gel dedi ense kalınlığı için 5 hafta sonra yani
Oo demek kalp atışını duyunca sonraki randevuyu hep 4 5 hafta sonrasına veriyorlar Hayırlısı olsun gönül ister ki daha sık bebegimizi görelim ama fazla ultrasonda belki iyi gelmeyebilir bilmiyorum 12. Haftada cinsiyet tahmin eden doktorlar duymuştum

Galiba canım yaklaşık olarak 4 5 haftaya geliyor. Ya evet hep gorsek keşke ama zararliymis minislere ultrason ne kadar az o kadar iyi aman bi sıkıntı çıkmasında bekleriz napalim galiba zor bir ihtimal 12. hafta cinsiyet tahmini ama burada bir konu vardı tahmin ediyorlardı onlara sorarız bizde

Oluur eğlence olur gelsin zamanı sorarız bakalım ne diyecekler kese şeklimden erkek diyorlar
Şey duydum steteskop ile kalbini duyabilirmişiz hem zararlı da değil ondan alalım eve durmadan dinleriz Bizim burada bir doktor 12. Haftada tahmin yapıyordu çoğu zaman doğru çıkıyordu ama yanlış olduğu da oluyordu

Senin kese şekline mı erkek diyorlar daha erken değil mı ya işi gücü bırakıp dinleriz sürekli minik pıt pıtlari artık galiba en sağlıklısı 17. haftadan sonra kesin oluyor kaldı 10 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…