2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bulantılarım çok yoğun, gece uykumdan uyandığımda da bulanıyor gündüz gezinirken de. Agzımda sürekli bir su hissetiyorum İlacın yan etkisi var mı Daha önce kullanmadım canım
Ilac fda onayli ve hamile kadinlar icin yapilmis bir ilac. Ben baya arastirdim bir yan etkisi yok ama tabi kisiden kisiye de degisebilir bu etkiler..

Hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar
Ben de bugün doktora gittim.5+3 um ama vajinal muayenede 4+6 çıktı.kese var şükür .kan idrar tahlili yaptırdım.bayram sonrasi yine muayeneye gidicem.hakkimizda hayırlısı olsun

Keseyi gordugumuze göre bilgileri vermek vakti geldi
K KurkmantoluS yaş 29 2.gebelik 23 Mart beklenen doğum tarihi ama erken olur

Son düzenleme:
Senin kese şekline mı erkek diyorlar daha erken değil mı ya işi gücü bırakıp dinleriz sürekli minik pıt pıtlari artık galiba en sağlıklısı 17. haftadan sonra kesin oluyor kaldı 10 hafta
Aynen arkadaşımın yengesi öyle dedi ben inanmıyorum ya öyle şeylere, fala inanma falsız kalma mantığı ile ilerliyorum bu konuda maksat eğlence
Sorma sürekli kulağıma takılı olur heralde alsam
Bende doktor net görmeden tahmin yapsın istemiyorum 16 17 bence de ideal sonra kız der erkek olur görüyorum burda böyle şeyler yaşayanlar oluyor garip hissediyorlar sonra analar

Allah yardımcın olsun canım bende ailemden çok uzaktayım zor oluyor gerçekten özellikle şu dönemde yakın olmayı çok isterdim ama kısmet işte. Mide yanmasını bende çok yaşıyorum normal bir durum
Ya demi evet kız der erkek çıkar erkek der kız çıkar insan bi tuhaf olur ister istemez en iyisi kesin söylesinler gerçi yanılan yine yanılıyor ama anne karnından belli oluyor baya büyüdükten sonra tabi. Geçen arkadaşım hamile 1 ay kaldı doğuma kız demişler ama karnı aynı erkek karnı gibi o da belki yanıltıcıdır bilmiyorum

Kizlar beta degerim aynı cıkmis ama idrar testlerim koyulastı bu nasil oluyor acaba saglik ocagında yanlis olculme ihtimali varmı baska ilk degerimi olcen hastanede bi test daha yapsammı? Degerim 51 cikiyor kimyasalda simdiye dusmus olması lazimdı gibime geldi

Ilk değerini ölçen hastanede yaptır istersen cihazlar farkli olabilir

Bende daha önce kimyasal gebelik geçirdim. İlk değerim 58di ve hamileliği öğrendiğimden beri lekelenmelerim vardi. Dört beş gün sonra tekrar betaya bakıldığında 17ye düşmüştü ve kanama başladı zaten. Yani dediğiniz gibi kimyasal olsaydı betanin düşmesi gerekirdi

Cnm bilmiyrm hani kimyasal olmasina da kendimi alistirdim ama 50 cok yuksek bir deger deil simdiye sifirlanmasi lazim 1 hafta oldu ilk sonucum 41 di.

O göbek olayı da kesin tutmuyor ne yazıkki tek kesin olan şey ultrason onun dışındakiler halk arasındaki konuşulanlar annemde diyor karnın büyüyünce cinsiyeti belli olur diye yok yav diyorum nasıl belli olcak

ilginçmiş ya öyle olsa bile değerin aynı kalmasını hiç duymamıştım. aynı yerde yaptırmak mantıklı hakkında hayırlısı olsun

selammmm bende Mart anacığı olacağım allah nasip ederse:)

Hoşgeldin

ilginçmiş ya öyle olsa bile değerin aynı kalmasını hiç duymamıştım. aynı yerde yaptırmak mantıklı hakkında hayırlısı olsun

Hoşgeldin
Amin cnm bilmiyrm banada tuhaf geldi hatta testlerimide atayım idrar testlerini aradaki farklara bakin istersenz simdiye kanamam yada lekelenmem olması lazim dı

Bu ilk ogrendigimde degerimin 41 ciktigi test

Eklentiler

• 20200718_153309.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 44

Ultrason görüntün kaç haftalık oldu canım, birde başka hastanede verseydin kan tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…