- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
Ne oldu canım anlatsana karaciğer le ilgili sorun oldu demiştin.hayirli olsun sağlıkla büyüt yavrunuKızlar ben anlatıp korkutmak istemiyorum . Ölümden dönmüşüm resmen ama şimdi kızım da ben de daha iyiyiz çok şükür . Merak edip yazanlar hepinize tek tek teşekkür ederim . Bugün durumum daha da netleşecek .Resmen dualar kurtarmış bizi . Dualarınızı eksik etmeyin . Tanımadığın birinden gelen dua kabul olurmuş . Nolur dua edin sağlıkla evimize çıkalım risk en aza inmiş olsun
Çok geçmişolsun canım, sende bebeğinde sağlıklı bir şekilde evinize geçinKızlar ben anlatıp korkutmak istemiyorum . Ölümden dönmüşüm resmen ama şimdi kızım da ben de daha iyiyiz çok şükür . Merak edip yazanlar hepinize tek tek teşekkür ederim . Bugün durumum daha da netleşecek .Resmen dualar kurtarmış bizi . Dualarınızı eksik etmeyin . Tanımadığın birinden gelen dua kabul olurmuş . Nolur dua edin sağlıkla evimize çıkalım risk en aza inmiş olsun
Kuzum her sancın geldiğinde Salavatla Karşıla Şifa iste Rabbimden Dua et Kolay bşr doğum için kendine kuzmm kendini sıkma kuzmm inşallah hersey çok güzel olacakRabbim sağlıkla kavuşturmuştur inşallah çok geçmiş olsun ya
Merak edip soran herkesten Allah razı olsun etiket atlamayı unuttuğum olmamıştır inşallah ama hepinizi okudum. Bebeğim hâlâ gelmediSabah 8.30da yatış yaptık malesef hiç açılmam yoktu. Bu yüzden önce alttan fitil koyup açılma sağlayacaklardı. Yaklaşık 12 saat boyunca ilaç takılı kaldı bu süreç çatı kontrolleri ve nst ile geçti sancılarım arttı, ama açılma son muayenemde sadece 2 cm çıktı. Son muayenem akşam 9 civarı yapıldı. Ve ilacı artık sökme kararı aldı doktorum. (Damardan suni vermek için en az 3 cm olması lazım dedi) ilacı söktükten 1 saat sonra sancılarım sıkılaştı nst kontrolü için gittiğimde sancılarım çok düzenli görünüyordu 100e vuruyor ve ben de çok fazla hissediyorum. Eğer açılma yaşanırsa belki gece doğum olabilir.. Haberler bu şekilde.
Sürecim uzun olacağı için doğumhanede takibimin yapılmasından vazgeçildi şükür odadayım ve eşimle annem yanımda. Dualarınıza ihtiyacım var
günaydın canım. benim de annem cuma günü gelecek. inşallah kızım annem gelince bizi çok bekletmezGünaydınkızlar bu hafta inşallah Bi değişiklik olmazsa annem gelcek. Otobüsle gelcek biraz zorlanacak ama.
günaydın canım Mart bebeleri baya Nazlı çıktı bende de sancı vesaire yokGünaydın kızlar umarım herkes iyidir takipteyim doğum yapacak arkadaşlar vardı
Henüz sancı vs yok bende beklemedeyim
maşallah canım İnşallah hepimiz Sağ Salim kavuşuruzBende bugün Dr kontrolüm vardı nst girdm Bebeğin durumu iyi dediler 37+4 deym 3.080 gr olmş kıızm İnşaAllahh Sağlıkla normal doğum gözüküyor
Aminnnnnnnnn aminnnnn Balımgünaydın canım. benim de annem cuma günü gelecek. inşallah kızım annem gelince bizi çok bekletmez
günaydın canım Mart bebeleri baya Nazlı çıktı bende de sancı vesaire yok
maşallah canım İnşallah hepimiz Sağ Salim kavuşuruz
Çatı muanesi yaptı mı canım senın Dr.Bende bugün Dr kontrolüm vardı nst girdm Bebeğin durumu iyi dediler 37+4 deym 3.080 gr olmş kıızm İnşaAllahh Sağlıkla normal doğum gözüküyor
Odaya çıkar çıkmaz yazarımUykusuz Koala inşallah en kısa zamanda cevap verir merak ediyoruzz
ilknurrr22 sende haber vermemezlik yapma. Gözünüzü açar açmaz kısa bişi yazmak için girin mutlaka
Cok uzun sürmüş kuzum yaa çok ugrastirici bi süreç inşallah sağlıkla alirsin kucaginaRabbim sağlıkla kavuşturmuştur inşallah çok geçmiş olsun ya
Merak edip soran herkesten Allah razı olsun etiket atlamayı unuttuğum olmamıştır inşallah ama hepinizi okudum. Bebeğim hâlâ gelmediSabah 8.30da yatış yaptık malesef hiç açılmam yoktu. Bu yüzden önce alttan fitil koyup açılma sağlayacaklardı. Yaklaşık 12 saat boyunca ilaç takılı kaldı bu süreç çatı kontrolleri ve nst ile geçti sancılarım arttı, ama açılma son muayenemde sadece 2 cm çıktı. Son muayenem akşam 9 civarı yapıldı. Ve ilacı artık sökme kararı aldı doktorum. (Damardan suni vermek için en az 3 cm olması lazım dedi) ilacı söktükten 1 saat sonra sancılarım sıkılaştı nst kontrolü için gittiğimde sancılarım çok düzenli görünüyordu 100e vuruyor ve ben de çok fazla hissediyorum. Eğer açılma yaşanırsa belki gece doğum olabilir.. Haberler bu şekilde.
Sürecim uzun olacağı için doğumhanede takibimin yapılmasından vazgeçildi şükür odadayım ve eşimle annem yanımda. Dualarınıza ihtiyacım var
Ay seninde günün bitmiş inanmiyorum gelmeye niyeti yok bizimkilerin bende normal yapsam gelmicekti demekki
Ya niye öyle oldu ki acaba çok şükür dogum yapmışsın Allah yardımcın olsunKızlar ben anlatıp korkutmak istemiyorum . Ölümden dönmüşüm resmen ama şimdi kızım da ben de daha iyiyiz çok şükür . Merak edip yazanlar hepinize tek tek teşekkür ederim . Bugün durumum daha da netleşecek .Resmen dualar kurtarmış bizi . Dualarınızı eksik etmeyin . Tanımadığın birinden gelen dua kabul olurmuş . Nolur dua edin sağlıkla evimize çıkalım risk en aza inmiş olsun
Gozun aydın insallah guzel bi dogumun olur ☺Bende bugün Dr kontrolüm vardı nst girdm Bebeğin durumu iyi dediler 37+4 deym 3.080 gr olmş kıızm İnşaAllahh Sağlıkla normal doğum gözüküyor
Yok cnm öyle bişeyden bahsetmedi bileÇatı muanesi yaptı mı canım senın Dr.
İnşaAllahh canm seninde yarn Doğumun en güzel günde Kandil gününde Heycan çoktur şimdi kuzmm Suan kaç haftlaıksnn bebegn kilosuna ne dedi drOdaya çıkar çıkmaz yazarımönce yoğun bakım odasına aliyo devlet hastanesi ordada telefon vermiyorlar
Cok uzun sürmüş kuzum yaa çok ugrastirici bi süreç inşallah sağlıkla alirsin kucagina
Ay seninde günün bitmiş inanmiyorum gelmeye niyeti yok bizimkilerin bende normal yapsam gelmicekti demekki
Carsambaya kaldı hayirlisi olsun sağlıkla gelsinde bi gun sonra önce hiç farketmez
Ya niye öyle oldu ki acaba çok şükür dogum yapmışsın Allah yardımcın olsun
Gozun aydın insallah guzel bi dogumun olur ☺
Ya bnm Dr çatı muanesi yaptı ve direk sezaryen dedi. Bende hiç istemiyordum sezaryen. Kendisi sezaryen taraftarı olan Bi Dr muş. Normal doğum yaptırdığını hiç duymadım. Bu saatten sonra Baska Bi Dr gitmekte istemiyorum. Burda bakıom cogu Dr catı muanesi yapmamış bile. İlk bebeğim ve normali denemek isterdim acıkcası.Yok cnm öyle bişeyden bahsetmedi bile
Allah kavuştursun canımGünaydınkızlar bu hafta inşallah Bi değişiklik olmazsa annem gelcek. Otobüsle gelcek biraz zorlanacak ama.
Kuzm neden hemn Sezaryan dedi Sebebi neymiş bazı özel dr lar hepsi para için malesfki Sezaryan tarftarı vee uğraşmamak için yapyorlar bence yine sen bilrsn ama bu çok önemli bir durum Dr değişmen hiç abes olmaz Ben özele gidiyordmm Ama baktm cok ilgisz 5 dkda gönderiyor kontrol edip ama iyi bir kadın dı devlette gittim cok güzel ilgilendi ve onla sabit kaldm ve devlet de asla mecbr kalmadan sezeryan yapmıyorlar benm gttgmde özel gbi hatta özelden temiz ve ebelern hakknda duyduğum Çok güzel seyler var İnşaAllahh hayrlı olan olsun kuzm başka dr görün oda öyle derse druna sezeryan olrsnYa bnm Dr çatı muanesi yaptı ve direk sezaryen dedi. Bende hiç istemiyordum sezaryen. Kendisi sezaryen taraftarı olan Bi Dr muş. Normal doğum yaptırdığını hiç duymadım. Bu saatten sonra Baska Bi Dr gitmekte istemiyorum. Burda bakıom cogu Dr catı muanesi yapmamış bile. İlk bebeğim ve normali denemek isterdim acıkcası.
Evet canm karnimda sezeryan oldum toplu igne kdr bi yer acilmis banada kaynar dedi doktor pansumana devam et dedi insallah kaynar kendiligindenDikis nerde canim karnindami? Benimde acildi ama benim asagi kisimda kendi kaynar dediler biraz toparladi ama arada kan geliyo benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?