2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne oldu canım anlatsana karaciğer le ilgili sorun oldu demiştin.hayirli olsun sağlıkla büyüt yavrunu

Çok geçmişolsun canım, sende bebeğinde sağlıklı bir şekilde evinize geçin

Kuzum her sancın geldiğinde Salavatla Karşıla Şifa iste Rabbimden Dua et Kolay bşr doğum için kendine kuzmm kendini sıkma kuzmm inşallah hersey çok güzel olacak

Günaydın kızlarbu hafta inşallah Bi değişiklik olmazsa annem gelcek. Otobüsle gelcek biraz zorlanacak ama.
günaydın canım. benim de annem cuma günü gelecek. inşallah kızım annem gelince bizi çok bekletmez
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir takipteyim doğum yapacak arkadaşlar vardı
Henüz sancı vs yok bende beklemedeyim
günaydın canım Mart bebeleri baya Nazlı çıktı bende de sancı vesaire yok
Bende bugün Dr kontrolüm vardı nst girdm Bebeğin durumu iyi dediler 37+4 deym 3.080 gr olmş kıızm İnşaAllahh Sağlıkla normal doğum gözüküyor
maşallah canım İnşallah hepimiz Sağ Salim kavuşuruz

Aminnnnnnnnn aminnnnn Balım

Uykusuz Koala inşallah en kısa zamanda cevap verir merak ediyoruzz
ilknurrr22 sende haber vermemezlik yapma. Gözünüzü açar açmaz kısa bişi yazmak için girin mutlaka
Odaya çıkar çıkmaz yazarım önce yoğun bakım odasına aliyo devlet hastanesi ordada telefon vermiyorlar
Cok uzun sürmüş kuzum yaa çok ugrastirici bi süreç inşallah sağlıkla alirsin kucagina
ilknurrr22 canım seninde çarşambaya kalmış kandil günü ne güzel bende o gün doğursam keşke diyorum
Ay seninde günün bitmiş inanmiyorum gelmeye niyeti yok bizimkilerin bende normal yapsam gelmicekti demekki
Carsambaya kaldı hayirlisi olsun sağlıkla gelsinde bi gun sonra önce hiç farketmez
Ya niye öyle oldu ki acaba çok şükür dogum yapmışsın Allah yardımcın olsun
Bende bugün Dr kontrolüm vardı nst girdm Bebeğin durumu iyi dediler 37+4 deym 3.080 gr olmş kıızm İnşaAllahh Sağlıkla normal doğum gözüküyor
Gozun aydın insallah guzel bi dogumun olur ☺

İnşaAllahh canm seninde yarn Doğumun en güzel günde Kandil gününde Heycan çoktur şimdi kuzmm Suan kaç haftlaıksnn bebegn kilosuna ne dedi dr

Yok cnm öyle bişeyden bahsetmedi bile
Ya bnm Dr çatı muanesi yaptı ve direk sezaryen dedi. Bende hiç istemiyordum sezaryen. Kendisi sezaryen taraftarı olan Bi Dr muş. Normal doğum yaptırdığını hiç duymadım. Bu saatten sonra Baska Bi Dr gitmekte istemiyorum. Burda bakıom cogu Dr catı muanesi yapmamış bile. İlk bebeğim ve normali denemek isterdim acıkcası.

Kuzm neden hemn Sezaryan dedi Sebebi neymiş bazı özel dr lar hepsi para için malesfki Sezaryan tarftarı vee uğraşmamak için yapyorlar bence yine sen bilrsn ama bu çok önemli bir durum Dr değişmen hiç abes olmaz Ben özele gidiyordmm Ama baktm cok ilgisz 5 dkda gönderiyor kontrol edip ama iyi bir kadın dı devlette gittim cok güzel ilgilendi ve onla sabit kaldm ve devlet de asla mecbr kalmadan sezeryan yapmıyorlar benm gttgmde özel gbi hatta özelden temiz ve ebelern hakknda duyduğum Çok güzel seyler var İnşaAllahh hayrlı olan olsun kuzm başka dr görün oda öyle derse druna sezeryan olrsn

Dikis nerde canim karnindami? Benimde acildi ama benim asagi kisimda kendi kaynar dediler biraz toparladi ama arada kan geliyo benimde
Evet canm karnimda sezeryan oldum toplu igne kdr bi yer acilmis banada kaynar dedi doktor pansumana devam et dedi insallah kaynar kendiliginden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…