2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çatı muanesi yaptı ve kemik basık bebeğin başı cıkmaz dedi. Acı eşiğim düşük müş.. Evet acı eşiğim düşük ama epidural normal deneyebilirdim belki. Bilmiyorum ya hayırlısı artık

Çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza sevindim. İnşallah hemen toparlanırmyuvanıza dönersiniz

Ay seninde günün bitmiş inanmiyorum gelmeye niyeti yok bizimkilerin bende normal yapsam gelmicekti demekki
Carsambaya kaldı hayirlisi olsun sağlıkla gelsinde bi gun sonra önce hiç farketmez
Bitti günümüz şaka maka canım ama yok hiç ağrı sancı birşey hissetmiyorum senin de günün çok yaklaşmış zaten gelsin kuzucuklar artık

M Muallimezzz canim tebrik ederim çok şükür doğumun olmuş inşallah bebekler de sen de iyisinizdir. Allah anali babali büyütsün saglikli ömürleri olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz canım cuma doğum oldu cumartesi taburcu olduk evşmizdeyiz

Bitti günümüz şaka maka canım ama yok hiç ağrı sancı birşey hissetmiyorum senin de günün çok yaklaşmış zaten gelsin kuzucuklar artık
Ayy 0 lanmış benim de karnım aşağa indi ya doğacak mı diye bekliyorum öyle sancım falan yok da

Benim doktora gelseydin 39 dan sonra yapardı çatıyı. Ama yapsada normal doğum yapamazsın çatın dar demezdi, çünkü çatı darlığına da inanmıyor benim doktorum, normal doğum taraftarı. Hatta hakkındaki tek şikayette 42 haftaya kadar normal doğum için bekletmesine kızıyordu hastası

Burda böyle Dr ları duydukça iice imreniom valla. Ama napalım demek hayırlısı böyleymiş.

Normal icin uygunsan niye sezeryana aliyor ki bence normali konusmalisin pek merakli doktorlarda sezeryan yapmaya kolaylarina geliyor onu yapmak

Yarın kollarında olacak ne güzel ya bende hergün o gün bu gün mü acaba diyorum ama ağrı sancı yok şimdi Dr a gidiyorum bakalım napıyo benim sıpa
Normal doğum olsa bundan daha fazla duramazdı zaten
Aa yarin dogum mu var hadi hayirlisi saglikla al kucagina insallah zaman su gbi akip geciyor valla
Evet csnim yarın dogum çok şükür

Ayy 0 lanmış benim de karnım aşağa indi ya doğacak mı diye bekliyorum öyle sancım falan yok da
Evet sıfırlandı takvim benimde bi değişiklik var karnında sivriydi yayıldı sanki yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor bugün temizlik falan yaptım sıcak duş alıyorum plates topunda hareketler falan yapıyorum ama tamamen keyfini bekliyoruz
Oyle canım son hazırlıklarımi yapiyorum yarin sabah erkenden gitcez
Hadi hayırlısıyla canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…