2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Grupta bebekler ya erkenci ya tembel

Kizlar bizimde bebisimiz dün geldi çok şükür evimizdeyiz Allah dogum bekleyen arkadaslara güç kuvvet versin dogum yapmislarada evlatlariyla saglikli huzurlu uzun omurler versin insallah .
Gözün aydin kuzmmm Şuan bebeğinzle ilgileniyorsunz diye tek ayrıntılı anlatn diyemiyorruz hiçbrmz müsait olan Arkadaslarmz bize anlatsnnlütfenn

Grupta bebekler ya erkenci ya tembel
Benim daha zamanım var sorun değil beklerim ama içeride bir çocuk mu var yoksa koç mu belli değil vura vura hurdaya çevirdi beni. Otururken yürürken bi koyuyo anında şeklim yamuluyor ya birkaç hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum

Kizlar bizimde bebisimiz dün geldi çok şükür evimizdeyiz Allah dogum bekleyen arkadaslara güç kuvvet versin dogum yapmislarada evlatlariyla saglikli huzurlu uzun omurler versin insallah .
Allah sağlık versin ikinize de musait oldugun vakit nasıl geldiğini anlatırsın bize, biz bekleyenlerin en sevdiği şey çünkü doğum hikayesini dinlemek dıye düşünüyorum

Gözünüz aydın canım hayırlı güzel ömrü olsun. Darısı bizim başımıza

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın

Normal icin uygunsan niye sezeryana aliyor ki bence normali konusmalisin pek merakli doktorlarda sezeryan yapmaya kolaylarina geliyor onu yapmak
Sanırım çatı dar Bi kemik basık mış falan filan sezaryene alcak kafaya koymus. Çünkü muane ederken Bi anda sertçe muane yaptı. Korktum kendimi çektim Dr da sezaryen kesin dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Cok şükür sagsaglim yavrunuzu kucaginiza almissiniz
Dualarımız sizinle..
Sıra Pembeumutlar da inşallah güzel haberlerini alırız...

Canım sabah yazdık ama okuyamadın sanırım. Neden risk durumu var. Bize de anlat. Hayırlı olsun tekrardan

Nts çekilirken öyle deli deli haraketler yaptı ki Benim de aynı bide idrar torbamın hoşafını çıkardı

kızlar bende bugün muayeneden çıktım normalde çatı muayenemi haftaya yapacaktı şuan bebeğin kilosuna baktı 3600 dahada alır doğumdan sonra fazla çıkma durumuda var ben sezeryan görüyorum yine haftaya muayene edicem içinde kalmasın kolay kolay asla sezeryan önermem önceliğim hep normal ama sen zorlanırsın doğuma kadar daha alır 4 olur dedi. Kafam çok karışık şuan.

Canım almyada bilir 500 Gr kadar yanılma payı olabilir. Çok zorlanıp pişman olmakta var. kilosu beklendiği gibi çıkmazsa Keşke normali deneseydim demekte var işin zor. Ama doktorun çok güzel açıklama yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…