kızlar bende bugün muayeneden çıktım normalde çatı muayenemi haftaya yapacaktı şuan bebeğin kilosuna baktı 3600 dahada alır doğumdan sonra fazla çıkma durumuda var ben sezeryan görüyorum yine haftaya muayene edicem içinde kalmasın kolay kolay asla sezeryan önermem önceliğim hep normal ama sen zorlanırsın doğuma kadar daha alır 4 olur dedi. Kafam çok karışık şuan.
Canım almyada bilir 500 Gr kadar yanılma payı olabilir. Çok zorlanıp pişman olmakta var. kilosu beklendiği gibi çıkmazsa Keşke normali deneseydim demekte var işin zor. Ama doktorun çok güzel açıklama yapmış.
şöyle kızlar şuan tam 37+3 üz normal doğum için 39.hafta tahmin ediyorum ben yine aklında kalmasın diye 38.haftada çatı muayenesi yapıcam bebeğin aldığı kiloları takip ettiğimde doğum haftasına kadar 4 ü geçer diye düşünüyorum senin için zor olur epidural versek bile çok zorlanacağını çekeceğini düşünüyorum dedi. Gittiğim hastanede normal ve sezeryan fiyatlarını eşit tutuyorlar pahalı olsa ödeme açısından dedi diycem ama öylede değil birde doktorumun türkiyede normal doğuma yönlendirme birinciliği var kolay kolay asla sezeryan önermem ilk doğumun ve çok zorlanırsın dedi.
kızlar bende bugün muayeneden çıktım normalde çatı muayenemi haftaya yapacaktı şuan bebeğin kilosuna baktı 3600 dahada alır doğumdan sonra fazla çıkma durumuda var ben sezeryan görüyorum yine haftaya muayene edicem içinde kalmasın kolay kolay asla sezeryan önermem önceliğim hep normal ama sen zorlanırsın doğuma kadar daha alır 4 olur dedi. Kafam çok karışık şuan.
Teyzemin kızları biri 4450 biri 4500 doğurdu avusturya da zaten kolay kolay sezeryan yapmıyorlar orda he kolay mı orası tartışılır yani çok tartışmaya açık Bi konu yapan da var yapıp sonra pişman olanda bu gün bana 450 gram yanılma payı var ultrason cihazının dedi Dr artı eksi ikiside olabilir az da çıkabilir bence sen ne istiyosun önemli olan bu sonra pişman olmak var işin ucunda
Teyzemin kızları biri 4450 biri 4500 doğurdu avusturya da zaten kolay kolay sezeryan yapmıyorlar orda he kolay mı orası tartışılır yani çok tartışmaya açık Bi konu yapan da var yapıp sonra pişman olanda bu gün bana 450 gram yanılma payı var ultrason cihazının dedi Dr artı eksi ikiside olabilir az da çıkabilir bence sen ne istiyosun önemli olan bu sonra pişman olmak var işin ucunda
Bana ilk doğumda zor olur dedi evet 300 gram yanılma payı dedi düşükte çıkabilir yüksekte diyor doktor haftaya net belli olacak doğum şekli inşallah hayırlısı olur
Bana ilk doğumda zor olur dedi evet 300 gram yanılma payı dedi düşükte çıkabilir yüksekte diyor doktor haftaya net belli olacak doğum şekli inşallah hayırlısı olur
Kızlar ben anlatıp korkutmak istemiyorum . Ölümden dönmüşüm resmen ama şimdi kızım da ben de daha iyiyiz çok şükür . Merak edip yazanlar hepinize tek tek teşekkür ederim . Bugün durumum daha da netleşecek .Resmen dualar kurtarmış bizi . Dualarınızı eksik etmeyin . Tanımadığın birinden gelen dua kabul olurmuş . Nolur dua edin sağlıkla evimize çıkalım risk en aza inmiş olsun
Canım noldu kaçırdım ben sanırım. Riskin neydi neden zor oldu dopum. Ay hep aynı anda dopurcaz diyorduk. Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün tez zamanda evinize sağlıkla geçersiniz inş
Kızlar ben anlatıp korkutmak istemiyorum . Ölümden dönmüşüm resmen ama şimdi kızım da ben de daha iyiyiz çok şükür . Merak edip yazanlar hepinize tek tek teşekkür ederim . Bugün durumum daha da netleşecek .Resmen dualar kurtarmış bizi . Dualarınızı eksik etmeyin . Tanımadığın birinden gelen dua kabul olurmuş . Nolur dua edin sağlıkla evimize çıkalım risk en aza inmiş olsun
canım haftaya bende tam 38+3 oluyorum o gün için aklında kalmasın çatı muayeneni yapıcam dedi doktorum ama kesin sezeryan diyor seninde sağlıkla gelsin inşallah
Sanırım çatı dar Bi kemik basık mış falan filan sezaryene alcak kafaya koymus. Çünkü muane ederken Bi anda sertçe muane yaptı. Korktum kendimi çektim Dr da sezaryen kesin dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda.