2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Dün benim için çok zorlu bir gündü aksilikler oldu açılma bir türlü ilerlemedi suyum erken geldi sancılarım zirveydi ama açılma 24 saatte sadece 3 cm kalmıştı. Artık dayanamadım gücüm bitti. Bu sabah 8.30da kızımı sezaryen doğum ile kucağıma aldım Allahım şahane bir kavuşma anıydı. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 3 kg 48 cm doğdu minnoşum. Meme tutturmaca ile takılıyoruz malesef çok zor uyanıyor hem normal doğumun meşakatli yollarını yaşamış oldum hem sezaryen doğumun. Bazı yerleri kafamdan silersem herşey tamam. Sonuca ise kesinlikle değer

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydınnnnn Allah analı babalı büyütsün :) merak ettık valla seniii

Karaciğer enzimlerim bir anda yükselmiş hastaneye mide ağrısı diye geldim serum yemeğe doktor bebeği riske atmak istemiyorum alalım dedi 37+5 te geldi yavrum . Çok şükür bir sıkıntımız yok bebekten yana . Benim doğumla ilgili büyük sıkıntılarım oldu burda doğum yapmamış olan arkadaşlar olduğundan çok ayrıntılı yazmak istemiyorum insan ister istemez çok etkileniyor . Binde bir yaşanabilen bir durum olmuş o da benim başıma geldi hala hastanede yatıyoruz serumlar iğneler aralıksız gidiyor geliyor. Bizim de nasibimizde bunu yaşamak varmış şimdi iyiyim çok şükür inşallah yarın taburcu olup eve çıkabiliriz

Anne olmak çok güzel bir okadarda zormus ben cok zorlanıyorum kızlar hem acemilik hem uykusuzluk gündüz zorla uyandırmaya calısıyorum emsin diye kalkmıyor ne yapsamda gecede yatmıyor bu saat oldu zor uyuttum ne yapcağını şaşırdım göğsüm tam doluyken guzel emiyor biraz boşalınca resmen sinirleniyor inatlasıyor ağlıyor almıyor biberona sağıp veriyorodum hemşire oyle verme sonra göğsünü almaz diyor böylede aç kalıyor gibi hissediyorum ne yapacağımı sasırdim

Cok Cok geçmiş olsun canım rabbim sifa versin biran once evinize dönersiniz insallah

Ben neredeyse 48 saat uyumadım hiç . Ağrılarım Doğumun şaşkınlığı derken . Annelik çok özel bir duygu insan yaşadığı her şeyi yüzüne bakınca unutuyor . Benden süt gelmedi hala ona üzülüyorum mama veriyoruz hastanede mecburen . Sizlerin hemen gelmiş miydi

Gözünaydın canım sağsalim kavusmussun Allah analı babalı büyütsün insallah

Ilk gun cok az gelmişti 2 gun normale dönmüştü canım dr gec gelebilir demişti uzulme sakın ama uğraş gelmesede ver göğsünü emdikçe gelecek

Cok gecmis olsun, şükür ki simdi iyisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…