2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım. Bende cok bilmiom ama suyun gelmiş olabılır mi. Çünkü nişan kahve yada pembe demişlerdi

Kontrolün ne zaman cabım evde takip et. Değiştir çamaşırını bekle bakalım devamlı sızıntı şeklinde gelecek mi.. Benim geçenlerde oldu ama devamı gelmedi.

normal akıntı da olabilir tabi miktarı fazla olunca acaba mı dedim Yanii artıık herşeyi farklı algılar oldum
Şeffaf olabileceğini okudum ben canım benimde çok hafif kahve lekelenme oldu doktor nisanin gelmistir takip et dedi sonrada değişik şeffaf akıntı devam ediyor ama sümüksü farklı 3 4 gun oldu ama bebiste tık yok

Kızlar sizde de böyle duygusallık oluştu mu ben bi. Farklı olmuşm aglayasım var hep aama ağlayamıyorum midem bulanıyor bi farklıyım
Böyle üniversite kpss sınavlarına filan girerken de böyle Bi heyecan korku karışık bi karın ağrısı olurya. Tıpkı onu hissediyorum bikaç gündür. Aşırı heyecanlı ve korkuyırum. Okadar karışıkki duygularım

Helva da güzel süt yapıyor özellikle ardından su içince. Benim resmen yataklara akardı sütüm helvadan dolayı
Benim eltim geçen sene doğum yapmıştı. Tatlı vs yapayım götüreyim süt yapar diye düşünmüştüm. Çünkü tatlının süt yaptığını biliyordum. Bana dediği şu tatlı süt yapmaz süt keser ben tatlı yemiyorum vs deyip şekersiz hoşaf filan yiyordu sadece su içiyordu, su süt yapar filan diyordu ama doğumdan sonra hem mama veriyordu hem emziriyordu. Tek başına damacanayı bitiriyordu bir hafta içinde ama dediği gibi sadece suyla olmuyor.

Ben de bugün 38 im kontrolüm var. Bakalım ne dicek. Henüz sadece 1 kez nst ye girdim. Günüm belli olcak bugün meraklıyım

yarın kontrolüm. Ama birşeyler olacak hissediyorum İnsanın içine doğar mı ki
Bence içine doğuyosa bugün yarın yakındır:) benim ilk doğumu hep kardeşim hissetmişti. Bundada öyle diyo bikaç güne doğuracaksın diyo. O öyle dedikçe hazırlanıyorum hergün duş hergün kontrol kendimi:)

Belli mi tarihi şuan canım
22 Mart inşallah
Her gittiğinde tahlil oluyomu. Ben nezamandır ne kan ne idrar veriyorum
Yok tahlil 35.hafta da bitti ama benim kasik ağrısı cok fazlaydı böbreğe vurdu o yüzden zaten 19.haftadan itibaren hep enfeksiyon vardı doktor onu da biliyordu o sebeple antibiyotik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…