2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahları tamamen şu gibi ter içinde Uyanıyorum çok terleme oluyor ya bir kaç arkadaş da yazmış lohusalık döneminde de çok terleme oluyormuş bakalım artık şu içindeyim her gece

Ben yanımda getirdim o muhabbet kuşu benimki sultan papağanı yan yana duruyorlar

Kızlar ben de yarın sabah 9 da doğuma gidicem,
Hadi hayırlısı canım gözün aydın benim de kontrol vardı bugun sankı sezaryan gbi görünüyo benim de, senin ki neden sezaryan olucak canım sebep ne? Benimki henüz doğum kanalına yerleşmemiş bi de kilosu 3600 başı da 40 hafta ile uyumlu dedı, oysa ki şuan 37+4deyim, haftaya bana da sezaryan dıye bilir

Selam kızlar benim de tarihim belli oldu. 38+4 te 22 mart için randevum oluşturuldu şükür

Selam kızlar sabah gittik doktora 39+5 artık sancı çıkmadı yine suyu vs iyi dedi 16 mart sabah yatış suni sancı verilecek bende eve gelince hurma kaynatip içtim sguat yaptım aksam da yapacağım bakalım

Kızlar ben de yarın sabah 9 da doğuma gidicem,
oh oh gelsin bebekler Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun kızlar

Ben yalnız kalma cesareti göstermedim vallaha fabrikada çalışıyor eşim gel desem koşarak gelemez annemler de araba ile 10 15 dk o yüzden ben anne evindeyim bunun gecesi de var iyi de oldu son günlerim rahat geçiyo
Eşim istediği an böyle durumlarda çıkıp gelebiliyor. Bir kaç ay önce burnum kanamıştı baktım 10 dk sonra kapı çaldı eşim eve gelmiş. Öyle hemen gelebiliyor. Hastanede yakın buraya. Annemlerde de araba var arasam hemen çıkıp gelirler yani. O yüzden kafam rahat. Belki haftasonu gider kalırım annemlerde. Tabi o zamana kadar doğurmazsam çok rahatım galiba

Ben yanımda getirdim o muhabbet kuşu benimki sultan papağanı yan yana duruyorlar
Ne güzel. Annemlere giderken yanımda götüreyim en iyisi. Gerçi eşim akşam işe giderken bırakır sabah gelirken alırım seni diyor ama benim 1 gece bile yalnız bırakasım gelmiyor

Yok canim dikiş yok benim de yapıştırma.pansuman dediğim sadece gazlı bez ve su geçirmez bant. 40ın çıkınca gelirsin dedi doktorum.

Depend aldığına pişman oldum elimde patladi sonda çıkarilana kadar bebek beziyle Kanamami takip ettiler.sonra da hasta bezi bağladılar.sabah depend kullandım. Doktor kontrole gelince kullanma o bölgenin hava almasini istiyoruz dedi. Ki kanamam da doğumun ertesi günü regl gibi oldu kullan deseydi bile çokta gereği kalmadı.
Kızımda olduğu gibi oğlumda da Sleepy bez kullanıyorum.herhangi bı tasma pişik yaşamadım

Bugün Bebeğimin sünnetini yaptırdık.. 7.günde yapılmış oldu..yenidoğan bebekler daha hızlı iyileşiyormuş..bakalım göreceğiz.. Ama şimdilik fena gitmiyoruz, abartı bir huzursuzluk yok
Ne güzel bizde yaptırmayı düşünüyoruz. Sarılığı geçsin diye bekledik. Nasıl yapıldı? Yanınızdamıydı? Ağladı mı yapılırken? Kıyamıyorum da ben yaa.

Ya bizim arabamız yok bende belki bu kadar imkanım olsa gelmezdim de yani taksi fakan da gelmiyo hemen burdan hastahne de daha yakın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…