2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilki de sezeryandi canım. Senin de hayırlısı olsun inşallah

Kafa büyük olunca biraz normal doğum riskli oluyo manşallah tosuncuk

Prima premium care kızarıklık yaptı diye sleepy naturale geçmiştik, bu bez pişik yapmadı ama bikaç defa sızdırma yaptı, bağlarken gevşek bırakmışımdır diye düşündüm ama özellikle dikkat etmeme rağmen, bariyerlerini elimle özellikle düzeltmeme rağmen yine sızmış. Molfix'i deniycem bi de

Sleppy diğer bezlere göre bir numara büyük alınmali diye çok yorumda okudum o yüzden ben 2 numara aldım bolca sadece bir paket 30 lu slepyy yeni doğan aldım
Sızdırmayı ufak olduğu için yapmış olabilir mi

Ya bende ikisini aldım ama bakalım

Bende 2 numara aldım Bi pakette prima aldım 1 numara aynı boyutlar 1 numarası çok küçük ama yinede sızıyı diyolsr sleepy için duydum bikaç kişiden

Bana da sanki büyük geliyomuş gibi geldi, prima çok güzel oturuyor mesela sleepy hep bi pot duruyor, sağdan soldan açılıyor iyice çekiyorum yanlardan, bilemedim ki küçük mü acaba

Slepyy bio naturel aldım yeni doğan 30 lu sonrası 2 numara bayagi da aldim umarım iyi gelir poposunu yoksa elimizde patlayacak

Bende 2 numara aldım Bi pakette prima aldım 1 numara aynı boyutlar 1 numarası çok küçük ama yinede sızıyı diyolsr sleepy için duydum bikaç kişiden
Genelde Prima ile başlayan arkadaşlarım sonrasında başka bezelye alistiramadı
Hastaneden 5 tane falan hediye ettiler bize de prima o kadarlık var sadece

Ne güzel bizde yaptırmayı düşünüyoruz. Sarılığı geçsin diye bekledik. Nasıl yapıldı? Yanınızdamıydı? Ağladı mı yapılırken? Kıyamıyorum da ben yaa.
Lokal anestezi ile yakma yöntemiyle yapıldı. 5 dk falan sürdü. Beklediğimden daha kolay gecti. Bebek bi tek anestezi iğnesi yapılırken ağlar gibi oldu, sonrasında uyurken sünnet oldu. Salih Selman diye bi cerrah yaptı. Ücreti de uygundu. Normalde anne baba elleri kolları tutuyor ama benim ellerim titredi bakamadım. Ama bebek çok rahattı.. Sonra arabada ağladı biraz:) 3 4 güne iyileşir dediler inşallah öyledir.. Gün içinde hafif bi huzursuzluk oldu.. Özellikle bezini açtığımızda elleri pipisinde gidiyor.. Orda bi rahatsızlığı olduğu belli.. Her şeye ağladığı için sünnetten mi ağlıyor başka bir şeyden mi onu tam anlayamadık:) ama ilk günü atlatırsak gerisi daha rahat olur gibi..

Maşallah gelmiş geçmiş olsun
ağrısız Zahmetsiz atlatirsiniz inşallah

Gumus kapak cok isime yaradi iyiki almism. Bez olarak huggies kullaniyorum. Hastane cantamdaki cogu seyi kullanmadim ama aklimda kalcagklina cantamda kalsin. Dogumdan sonra depEnd bez cok rahat oldu tavsiye ederim.Saglikla kucagina alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…