2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah çabucak iyileşir. Bizim de aşırı gaz problemimiz var bide sünnet olunca inşallah çok zor olmaz.

Gumus kapak cok isime yaradi iyiki almism. Bez olarak huggies kullaniyorum. Hastane cantamdaki cogu seyi kullanmadim ama aklimda kalcagklina cantamda kalsin. Dogumdan sonra depEnd bez cok rahat oldu tavsiye ederim.Saglikla kucagina alirsin insallah
Bende huggies kullanırdım babam fabrikasında çalışıyordu 6 yıl önce kapandı ve Türkiye de satışıda yok artık ne kullanıyım diyince prima tabiki diyo en iyisi o diyo ne kadar pahalı olsada 21 yıl bez fabrikasında çalışmış biri olarak bakalım bende öyle yapıcam

Selam kızlar benim de tarihim belli oldu. 38+4 te 22 mart için randevum oluşturuldu şükür
Hadi gözün aydın canım.
Kızlar ben de yarın sabah 9 da doğuma gidicem,
Hayırlısıyla saglıcakla kucagına alırsın inşallah canım.
Sonradan pişman olmamakiçin devlete git. Ya da normali denemek istiyorum de. Çok çabuk kabulleniyorsunuz bu da doktorların işine geliyor.
Çok çabuk kabullenmek deil. Dün yine söyledik Dr.a... kemik basık Ordan bebek çıkmaz sıkışır kalır dedi. Acı eşiğin düşük dedi.,ki evet daha muane ye başlar başlamaz bağırmaya başladım. Maşallah biraz da kg lu olcak sanırım oğlum.

Sağol canım

Aynı kuzmm anlattgn gibi bilmiyorm Kuzmm bende Kafamdan atmaya çalşyorm Amaa malsef Senle günlerimiz hemn hemn aynı senin normal mi yoksa sezaryan mı Kilosu kaçtı kuzmm Ağrın sızın vs varmı

Kızlar merhaba. Ben bir süredir giremiyorum sayfaları tek trk okuyamadım. bugün 6.günümüz. yanımda eşimden başka kimse olmadığı için biraz zor geçiyor günlerimiz. 4günde toplam 3,5saat uykuyla duruyordum, dün aralıklarla 3saat daha uyudum benim kızım aşırı hareketli ve yaramaz çıktı Uyumuyor, uyutmuyor.emme problemimiz vardı, çok sabırsız süt az gelince kızıp itiyor memeyi. Çok şükür 5günde sol memeyi hallettik ama sağ memeyi sevmiyor, onu sağıyorum sürekli. Mama takviyesi de yapıyorum çünkü kan uyuşmazlığımız çıktı, sarılık olmaması için sürekli tok olması gerekiyormuş. Uykusuz Koala ilknurrr22 C Crn07 doğumlar gerçekleşmiş. Çok sevindim arkadaşlar. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Başka doğum yapan var mı? Bekleyen arkadaşlardan günleri belli olanlar gördüm, hayırlı doğumlarınız olsun inşallah

Stres yaptı ama yeni degil iki yıldır bizimle kuş, kendi evimize alıştığı icin yerini yadırgadı alışması uzun sürdü ben cok bağlıyım kuşa onsuz zor
Selam kızlar benim de tarihim belli oldu. 38+4 te 22 mart için randevum oluşturuldu şükür
Benle aynı gün 22 Mart’ta benim 39+0da alacak inşallah
Kızlar ben de yarın sabah 9 da doğuma gidicem,
Gozunaydin

Hayırlı olsun canım Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah

Gözünaydın cnm.. Allah saglıcakla analı babalı büyütsün inşallah

Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…