2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yapan arkadaşlar, hayırlı olsun, Allah sağlıklı ömürler versin.. Cidden anne olunca insanın hiçbir şeye vakti kalmıyormuş..takip edemiyorum kim naptı..

Snmmrt aynen ben de böyleyim.. Henüz anne sütü gelmediği için, colostrum da bebeğe yetmediği için bebiş memeyi tutmuyor, sinirleniyor.. Biz dayanamayıp emzik verdik.. Bazen önce emzik sonra meme şeklinde bazen de mene ucuna mama sürerek kandırmaya çalışıyoruz ki memeyi tutsun.. Ama çok kalıcı çözümler değil tabii..

Molfix kızımda mecbur kalınca birkaç kez aldığım bir bez.ama hiç memnun kalmadım sürekli taşırdı.ama etrafımda kullanıp memnun olanlar da var. Canbebe ve miniesi de tavsiye ederim mühendisinoglu var Instagramda ,belki bilirsiniz yıldız bezler arasında bu ikisi de. Oğluma şimdilik sleepyle başladım ilerleyen zamanlarda bu ikisine geçmeyi düşünüyorum
Şuan meme tutma sorunu varsa emziği isterseniz biraz daha oteleyin derim

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Kızlaar nişanım geldi gelmeye de devam ediyor Ağrım var ama çok değil. Öğleden sonra doktor kontrolüm var. sizce direk hastaneye mi gideyim kontrole mi gideyim
Kontrole git canım. Suyun gelse direk git derdim de nişansa bekleyebilirsin. Benimde sancım var, belim ağrıyor geceden beri.

Günaydın kızlar, geceden beri belim ağrıyordu, karın ağrımda çok hafif bir şekilde var ama bel ağrısı daha fazla. Bugün kontrolüm var. Nst sonucum böyle çıktı. Sizce sancılarım var mı ve çok mu?

Eklentiler

• IMG_20210312_095108.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 75
Kızlaar nişanım geldi gelmeye de devam ediyor Ağrım var ama çok değil. Öğleden sonra doktor kontrolüm var. sizce direk hastaneye mi gideyim kontrole mi gideyim
Nişan çok fazla gelmiyormuş gelmeye devam ediyor demişsiniz beklemeden gidin isterseniz farklı bir şey olmasın riske atmayın

Mukus şeklinde su gibş değil afedersin sümük kıvamjnda birşeymiş veya yumurta akı kıvamında mı desem öyle. Dediğin şey suysa eğer direk git.

defne92 nst böyle çıktı benim. Doktorun gelmesini bekliyorum.
ben hiç anlamıyorum bu nst yorumlamayı canım.
Nişan çok fazla gelmiyormuş gelmeye devam ediyor demişsiniz beklemeden gidin isterseniz farklı bir şey olmasın riske atmayın

Mukus şeklinde su gibş değil afedersin sümük kıvamjnda birşeymiş veya yumurta akı kıvamında mı desem öyle. Dediğin şey suysa eğer direk git.
Doktoruma yazdım. Bakalım hastaneye git derse hemen çıkacağız. Sümüksü evet değişik bir his ya içime doğmuştu zaten Ne zaman gelir acaba bebeğim

Canım suyun mu gelio acaba. Nişan leke şeklinde gelir miş tmm. Gelmeye devam eden belki suyun olabılır. Dr ara sor Bi istersen. İnşallah hayırlısıyla kucagına alırsın.
Günaydın canım büyük ihtimal senın de doğum yaklaştı.100lere vurmus sancı. İnşallah hayırlısıyla kucagına alırsın.

Canım acılmana bakarlar acılmayı beklersin büyük ihtimal. Acılmanda varsa çok iyi hemn doğuma ay cok heyecanlı

Valla doğumun yaklaştığını hissediyorum. Sabah gelmeden duşa girdim ama belimin ağrısı geçmedi. Karnım ve belim yolda gelirken ağrıyordu. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…