2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kontrolden çıktım, sancılar için doktorum iyi dedi, alttan açıklığa baktı, 1 cm açılmam varmış. Haftaya perşembe gideceğim. Açılmana baktığım için kanaman olabilir kafana takma, stres yapma dedi. Suyun gelirse ve anormal bir kanama olursa gel dedi. Telefon numarasını verdi.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hadi bakalım canım aynı günde sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah

Molfix kesinlikle cok iyi oglumda bezi birakana kdr kullandim suanda kizimada kullaniyorm

Ah cnim kan uyusmazligina bagli sarilik bizde yasadik ilk oglumda 3 ayy kizimda ucundan dondu cok sukur atlattik bizde mamayla, hic ac birakmiyorum saatti 1 dk bile gecirmiyorm dune kdr 2 saate bi uyanip mama veriyodk esimle donusumlu smdi kendisi uyaniyor 3 saate cikti mama arasi insallah duzene girersiniz sizde 16 gunluk olduk bgun bizde

Doktorum hastaneye gitmemi söyledi. Nst girdim açıklığıma bakmak için çatala çıktım benden ılık bişiler aktı suyun geliyor dediler. Doktorum geldi 3cm açıklığın var yatış yapalım dedi. Şimdilik durumlar böyle. Ağrı sancım pek yok. Dualarınıza talibim. İnşallah hemen açılmam artar bebeğime kavuşurummm

Molfix kesinlikle cok iyi oglumda bezi birakana kdr kullandim suanda kizimada kullaniyorm
Evdeki primalardan devam ediyoruz dün geceden beri, iyice sürüyorum pişik kremini şimdilik sıkıntı yok, sızdırma da yapmıyor, prima pure protection alabilirim belki

Hadi inşallah cnm güzel doğumların olsun.

Kızlaar nişanım geldi gelmeye de devam ediyor Ağrım var ama çok değil. Öğleden sonra doktor kontrolüm var. sizce direk hastaneye mi gideyim kontrole mi gideyim
Gözün aydin kuzmmm nasılsın şimdi

İnşaAllahh sağlıkla gelr bebeşin sana kuzmm Kavusursnz

İnşallah çabucak kolay bi doğum olur

Bir avazda doğurursun inşallah

Dogum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Dogum için gun bekleyenler de aklım sürekli gelemiyorum Allah sağlıcakla kavuştursun sizlerid3
Aminn inşallah giden bebeklerden gelemiyor burası ıssız kaldı

Kızlaaaarrrrrrr çok şükürr bende meleğimi kucağıma aldımm bende miniğim de iyiyiz şükür darısı tüm bekleyenlere olsun suni sancılı normal doğumdu
Neden suni sancı aldın canım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…