2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay Bi doğum olur inşallah canm. Sağlıkla al bebeğini kucağına.

Kuzm Allah yardmcn olsn iymsn biraz daha
Amin, sağol canım. Belimin ağrısı devam ediyor hala, ara ara karnımın ağrısı da devam edşyor. Bebek de hareketli, aşağıda baskı hissediyorum. Annem gelecek yanıma eve. Eşime yemek ve kahvaltı hazırlayayım dedim ama zor hazırladım aslında ağrı hafif olsa da zorlanıyor insan.

İnşallah bir avazda doğurursun tatlım. Benim suyum vs gelmedi ama açılmam var sancılarım devam ediyor sabahki gibi dayanamayacak hale gelirsem doktora gideceğim.

Kızlaaaarrrrrrr çok şükürr bende meleğimi kucağıma aldımm bende miniğim de iyiyiz şükür darısı tüm bekleyenlere olsun suni sancılı normal doğumdu
Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin miniğine. Tebrik ederim canım

Ya bugün bendede bel ağrısı var dün nst dede sancın görünüyor demişti doktor. Psikolojik mi bilmiyorum dünden beri vücudumu dinliyorum çünkü :) arada bi yoklayıp geçende bi bağırsak ağrısına benzer ağrı var karnımda ama uzun süreli olmuyor.

Benim geceden beri geçmeyen bel ağrım var, bazen çok hafif seyrediyor hissedilmeyecek derecede bazen de şiddetleniyor. Birde arada karnımda hem bağırsak hemde adet sancısı tarzı hafif bir ağrı var ama sürekli, düzenli aralıklarla değil, bazen 1 saat sürüyor ağrı sonra duruyor filan. Biraz uyudum sabah çok az uykuyla doktora gitmiştşm. Evin işlerinş halledeceğim makineye çamaşır atmam lazım, bulaşık makinesini çalıştırmam lazım, evi süpğrecrğim

Aynı gün doğum yapmışız. Bende emzik verdim öyle bir an geliyorki, insan yapmam dediği herşeyi yapıyor. Benim sağdan süt gelmeye başladı artık. Bugün ilk defa 10dk tutabildim sağ memede. Birde gaz sancısı problemimiz var, saatlerce bıkmadan yorulmadan ağlıyor, kolik demek istemiyorum ama kesin öyle. Uyku diye birşey kalmadı. Umarım kısa sürelidir bu durum.

Canım benimde kan uyuşmazlığı 0 grubu olduğum için oluşmuş. Bebek babanın kanından olmuş a grubu. 10 olan değerimizi 7ye düşürdük bugün şükür. Sürekli meme mama meme mama. Sağıp verdiğim zamanlarda oluyor. Saat aralığımız yok diyebilirim. Uyku düzenim hiç yok, gaz problemi de var, sürekli ağlama modu açık kızımın. Çaresizce normale dönmesini bekliyoruz uzun sürmez umarım. Sizin şuan kaç değeriniz? Bizde atlatırız inşallah

Canım normal sancım kontrolde çıkmıyordu bebek de gelişmiyordu. Bnm ilki de suniyle olduğu için önce böyle deneyelim dedi Dr çok şükür oldu
Anladım canım kucağına almışsın sağ salim

Kendisi hazırlasa ya vallaha ben son günlerimi prenses gibi geçiriyorum kusura bakmasın penguen gibi yürürken bana yardım da edecek hizmette

Bugün itibariyle korse takmaya başladım, göbeğim baya sarkmış, geç mi kaldım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…