2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kendisi hazırlasa ya vallaha ben son günlerimi prenses gibi geçiriyorum kusura bakmasın penguen gibi yürürken bana yardım da edecek hizmette
Ben sadece yemek yaptım, birde tost yaptım sonra uyudum işe sefertasına yemeğini kendisi koymuş masayı vs toplamış çöpleri almış filan dedim son iyi halimle yemeğini yapıvereyim

Ben sadece yemek yaptım, birde tost yaptım sonra uyudum işe sefertasına yemeğini kendisi koymuş masayı vs toplamış çöpleri almış filan dedim son iyi halimle yemeğini yapıvereyim
Ay sağolsun ben burda daha önceki olayı eşime anlattım dün o bile kızdı

Benim bebeğimde de bar gaz . Gelince çıldırıyor resmen . Halbuki eğitimlerde yenidoğanda değil doğduktan 10-15 gün sonra gaz olur demişlerdi anlamadım gitti . Silikon meme ucuyla emzirebiliyorum acaba o mu gaz yapıyor

Ya benimde geçmedi bel ağrım.. Şiddetli değil ama.. Doğum belirtisi diyo nette ama doktoruma henüz haber vermedim bakalım şiddetlenirse öyle giderim diyorum

Hiç emzik karşıtı değilim ilk çocuğumda 12 Ay kullandım(6.ayında alıştı :) ) 18 aylıkken bıraktık. Hiç sorun yaşamadım çok da kurtarıcı umarım bu bebeğim de alır

Benim de açılmaya bakınca hafif pembemsi kanama olmuştu.3cm açıklıkla bekliyorum herhangi bir ağrım vs yok :)

Bugün itibariyle korse takmaya başladım, göbeğim baya sarkmış, geç mi kaldım acaba
Ben doktora sormayı unuttum nasıl korse tercih ettiniz?
Evde yamuna korsem var ama henüz erken sanırım.40 çıkınca muayeneye çağırdı o zaman soracağım

Ayy bende de var bu, su içinde uyanıyorum hep, akşamları hep bi hasta gibiyim
Bugün 17. Gün hala terliyorum vücuttaki ödem atılıyormuş araştırmıştım bir bitseydi hayırlısıyla
Ne bitmez ödemimiz varmış

Kızlar evham yaptırmak istemem ama önemli bir konu söylemeden geçemicem. Oğlanın altını bezlerken testislerinden birinin daha sönük olduğunu farkettim elle muayene ettim birinde yumurta elime geldi fakat diğerinde gelmedi hemen bugün çocuk doktoruna götürdüm ve inmemiş testis tanısı koyuldu anne karnındayken aşağı inmesi gerekirken inmiyormuş nedeni belli değil fakat erken doğum vs birşeyler yazıyordu. Malum erken doğurdum bende. 6 ay bekleniyormuş 6 ay içinde aşağı inmezse ameliyat olması lazımmış erkek çocuğu olan anneler bir kontrol ettirsinler doktora çünkü 1 yaşından sonra riskliymiş bu durum.

Bir de uyku çok güzel süt yapıyor
Bulgur pilavı soğan falan. Tabi su bunlarla desteklenirse fayda ediyor ama sadece su ile zor bence de

Ben doktora sormayı unuttum nasıl korse tercih ettiniz?
Evde yamuna korsem var ama henüz erken sanırım.40 çıkınca muayeneye çağırdı o zaman soracağım

20.günde takılması gerekiyor diye biliyorum
Doktoruma sordum takabilirsin dedi bana, yamuna tipinde dagi marka korse almıştım ama evde giymeye çok uygun değil rahat edemedim, kendi korselerim vardı eskiden giydiğim, ten marka şu model, çok rahat ettim sabahtan beri giyiyorum Askılı Göğüs Altı Korse / Tüm Gün Giyilebilir / Siyah - Tüm Korseler - KORSE | Ten

Aynen öyle. Senin durumun nasıl bu arada, benim sancılar aynen devam ediyor uyudum uyandım enerji topladım.
Kıpraşıp duruyo sancım yok sadece yürürken falan aşağıda hissediyorum baskı oda ilk kalktığımda oluyo şuan ayaklarım şişti uzattım oturuyorum

Hiç emzik karşıtı değilim ilk çocuğumda 12 Ay kullandım(6.ayında alıştı :) ) 18 aylıkken bıraktık. Hiç sorun yaşamadım çok da kurtarıcı umarım bu bebeğim de alır
Bende emzik vericem hastahanede izlediğim videoda biberon kesinlikle önermiyolardı ama emzik için katı konuşmadı asla vermeyin diye sadece sütünüzün yeterli olduğundan emin olun öyle verin diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…