2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aldığınız ürünleri mesela bebek bezi yada pişik kremi şampuan ıslak mendil...depolamayın çünkü bazen iyi gelmiyor değiştirmek gerekebilir. Öyle olunca evde kalan ziyan oluyor. Göğüs ucu için sarı kantaron yağı bulunsun elinizde. Bebeğin pişiğine de iyi geliyor.

Manuel olan pompalar çöp hiç işe yaramıyor onlardan almayın alacak olanlar ve hastane ve medikalcilerden kiralama işlemi var gampili nin dediği gibi hastane tipi olanlar çok daha iyi çekim gücüne sahip.

Yani gerek yok diyorsunuz, ben emzirmek için çabalarım fakat dayanılmayacak gibi bir ağrı acı kopma vs olduğunda pompa ile çekerim diye düşünüyordum pompayla sağmak sütü azaltıyor muymuş

Bu kişiden kişiye çok değişiyor canım, ben de philiphs elektrikli olandan var ama birkaç defa kullandım sadece (o zaman çalışıyor olsam gerekirdi tabi ama evdeydim) yara olunca onunla sağınca da acıyordu zaten, kelebek uç dediklerinden de bir süre kullandım ama kullanamayan da oluyor. Sen şuandan inşallah kendisi emer diye düşün onun için uğraşırsın krem falan sürersen yara olmadan hallolur, en en önemlisi de doğru emzirme kesinlikle tüm kahverengi yer çocuğun ağzına girmeli doğumdan sonra hastaneden çıkmadan anlatıyor gösteriyorlar çok dikkatli bakın.

Ah canım ya benim oğlum 5 yaşında ama tabi ki ilkindeki rahatlık yok, yardım edecek oğlunla ilgilecek birini bulsan en azından ilk zamanlar için aileden kimse var mı yakında

Birde çok amaçlı ürünler almanızı öneririm çünkü her eylem için bir ürün alırsak evde yer kalmıyor bebeğin o kadar döküntüsü oluyorki evlerde koyacak yer olmuyor.

Göğüs pedleri işe yaramıştı bir gögüsten emzirirken diğeri akıyor ilk zaman. Yada emzirme olmasa bile çamaşırınızı ıslatıp rahatsız edecek kadar süt gelebilir. Göğüs pedlerinden alın mutlaka. Sütüm gelmezse diye endişeye kapılmayın. İnşallah hepimizin sütü bol bol olur. Cuk cuk emer bebişlerimiz. Süt arttırmak için türlü şey söyleniyor en etkilisi bebek uyurken sizinde uyumanız ve çok su içmeniz çok çok su. Zaten ilk zamanlar çölde kalmış gibi susuyor insan. Süt olmazsa alternatif var mamaya öcü gibi bakmayın. Gayet iyi besleyici temiz içerikli mamalarda var.

Kıyafet seçerken %100 pamuk olmasına bel lastiğinin çok sıkı olmamasına dikkat edin. Patikli yani ayaklı altlar ve tulumlar çok çok kullanışlı olmuyor bebek rahat edemiyor. Bazı kıyafetler iyi markalar bile olsa giydirme çıkartma sistemleri çok saçma oluyor. İlk zaman kıyafet giydirip çıkartmakta çok zorlanmıştım. Bunlara dikkat edin kolay pratik ve bebeğinizin rahat edeceği şekilde olsun.

Göğüs ucu çıkarmak için başka aletler var diye biliyorum süt sağım makinası değilde. Bi arkadaş almıştı göğüs ucu deniyor galiba. Bebeğin memeyi enzim süt kanalını çalıştırıyormuş makina lar taklit yapıyor. Am bezen süt çok doluyor memeye dokunamıyorsum o zansn lazım olabilir. Ama onun içinde dünya paraya gerek yok Manuel olablar var ben
Onlardan da kullandım

Doğum yaptım eve geldik eşim 1 hafta izinliydi. Sonraki hafta kaldık evde bir başımıza. Kızım 3 kg doğdu 37+4 te. Zaten birazda kilo veriliyor 2750 ye düştü. Hayatımda bez değiştirmemiş, hiç yenidoğan bebek görmemiş biriydim. Yani tam bir acemilik. Sabah kıyafetini değiştiricem yok değiştiremiyorum beceremiyorum. Akşama kadar bir kaç defa denedim olmuyor. Eşimin gelmesini bekledim mecburen 1 hafta ben değiştiremedim kıyafeti. Bezi yamuk yumuk bağlamışım. Uykular haram olmuş yemek yapamamışım ev almış başını gitmiş. Yardımcı kimse yok. Çok ağlayıp üzüldüğümü bilirim o ilk eşimsiz olduğum hafta.

Evet evet onu da gördüm kuzum kullanıp fayda görenler de var etrafımda onu da deneyeceğim eğer emzirmekte başarılı olamazsam diyorum. Ay stres oluyorum valla düşündükçe

Yara olunca pompa acı vermeden çekiyor diyorlardı ona aldandım aslında. Haklısın inşallah emer diye odaklanayim eğer ememez ise çözümler bulmaya çalışırım ilk an çok önemli diye düşünüyorum ememez ağır sarılık falan olursa diye. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hemşireler güzelce anlatıyor galiba emzirmeyi. Aklıma iyice yazarim

Mesela annemin de bir göğüs ucu hiç olmamış ve annem derdi ki çok ağrıyordu göğüsüm çünkü o göğüsten ememiyordun süt birikiyordu sağmakla zor boşalıyordu falan diyordu bende öyle olursam diye korktum

Ya sayfalar alıp başını gitmiş yetişemedim kızlar.Ama baya notlar aldım.Biz alışveriş için cinsiyeti bekliyoruz.Bu 2.oldugu için park yatak puset bebek arabası mama sandalyemiz var.Kiyafetde oglumunkiler fazla renkliydi.Ama tabi göğüs pompası krem göğüs pedi alınacaklar listesinin basında.

Biz tam giremedik cnm var bizden bi kaç kişi daha. Bir gün bizde giricez
Ben de giremedim sanirim ve hic giremeyecekmisim gibi geliyor 2 gundur o kadar kotuyum ki klozet basinda yasiyordum resmen onun uzerine de usuttum sanirim bogaz agrim var halsizlik de cabasi Allahim guc kuvvet versin bize insallah

Ben de giremedim sanirim ve hic giremeyecekmisim gibi geliyor 2 gundur o kadar kotuyum ki klozet basinda yasiyordum resmen onun uzerine de usuttum sanirim bogaz agrim var halsizlik de cabasi Allahim guc kuvvet versin bize insallah
Kızlar iyi enerji gönderelim, bitsin bulantı kusma vs
Bende de 1 haftadır arttı bulantılar, kusma bitmişti geri başladı, doktordan rapor istedim hiç halim kalmadı ise gitmeye. 1 ay rapor verdi sağolsun. Evden çalışıyorum mecburen yetiştirmem gereken işler var. 13+4um şu altın dönemi yaşayıp hamilelegimin keyfini çıkartmak istiyorum artık lütfen

Evet kendinin emmesi çok daha iyi bebek emdikçe süt artıyor. Makinenin sağdığından daha çok süt var mesela bebek emerken içgüdüsel bişey. Ama göğüs tam boşalmadıkça ağrı yapıyor ve allah göstermesin mastite çevirdimi berbat bişey. Gerçi onunda çaresi var lahanaişte imkan varsa alın emzirdikten sonra sağın hem ucu çıkar hem boşalır taze süt gelir. Emzirirken göğsünün ucunu değil kahverengi olan kısmı komple ağzına vericeksiniz. Ucunu verirseniz hem ağrır hem yara olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…