2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lierac aldim 2 gun once bugün geldi . Kokusu yok gibi baya sivimsi sari bi rengi var bole seffaf sarimsi . Kolay dağılımı var baya az sürünce bile her yere yayiliyo ins catlak olusumunuda engeller herkesin engellemiş umarim bende catlamam

2 gundur sinirlerim o kadar kotu ki aglama krizine giriyorum valla tek dilegim su bulantilar bitsin ve keyfini cikarayim istiyorum artik Ben de ogleden sonra izin aldim evden calisiyorum ama kafami kaldiracak halim yok bugun Allahim duy sesimizi bitsin bu bulantilar, Aminnn

Bende bugün sipariş ettim. Birde hafiften yüzümde lekelenme başlıyor gibi. Leke karşıtı güneş kremi aldım. İnşallah işe yarar çatlak olmaz leke olmaz

Nasıl oldun cnm hastanedemisin
Yok kuzum çıktım evdeyim. Daha iyiyim. Halsizim biraz
K KurkmantoluS
Nasılsın canım daha iyimisin?
evet kuzum biraz daha iyiyim hamdolsun. Sık sık bişyler yiyorum bulantım olmasın diye
Merhaba çok geçmiş olsun.beni de listeye ekler misiniz? 35 yaşındayım. İlk bebek olacak. İzmir de yaşıyorum.tahmini doğum tarihi 8 Mart inş
Teşekkür ederim Eklerim tabiki

Midesi bulanan arkadaşlar daha önce bir doktorun mesajını paylaşmıştım. Mesaj yapılıyormuş. Doktor bunun mide bulantısına iyi geldiğini söylüyor. Denemek isteyen için tekrar paylaşayım. Fotoğraftski gibi sol kolunuza sağ 3 parmağınızı koyup ölçer gibi işaret parmağınızın geldiği noktaya masaj yapıp baş parmağınızla baskı yapıp bırakacaksınız. Deneyin bence. Zararı olmaz iyi gelebilir. Birde eylulonline bi ara paylaşmıştı birtane kurufasulye yutmuştu. Onunda çok bulantısı vardı iyi geldiğini söylemişti. Araştırın isterseniz

Eklentiler

• 3BB84E44-36FA-4E7A-9120-9B1C86AC27B0.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 28
  • A31A8854-952E-4A4E-A164-1EC91CA659D7.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 51
Şu fasulyeyi yutsam mı acaba yaa

Ben denemedim eylülden duymuştum. O sormuştu takipçileri önermiş iyi geldi demişti. Birde zencefili çok yazan olmuş onuda deneyebilirsiniz. Midenizi bulandırmazsa tabi
Zencefilli şeker yiyorum ama işe yaramıyor bende

Süper bilgiler teşekkür ederiiim❤ tecrübeli annelerin fikirlerine önem veriyorum. Bir bebek nasıl oluşur tüp bebek tedavisi aşamasında baya ayrıntılı öğrendim ama bebeğin kendisi hakkında öğreneceğim çoook şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…