2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar 4-10 arası uyudum sonra zorla 1 saat daha uyudum. İlk cocuk benim ya çalışmıyorum da pandemiden dolayı yatıp uyusana. Yok. Herkes diyo uyu bebek dogunca uyuyamican sanki keyfimden uyumuyorum

Bende gezmeyi özledim valla
Ben tatile gitmiştim 8.hafta ile 9.hafta arasi ama valla manyaklik aksam 10 da pert oluyordum
Hele tatilin bi gunu var onu hic unutmiycam zaten yeni deniz kesfedelim dedik biyere gittik ordanda sadece tekneler kalkiyomus yuzcek yer yokmus sadece tek biyer varmis onun icinde dag var dagda kayalardan merdiven var ve dik onu tirmanmak ve geri inmek lazimmis 38 derece oglen sicaginda boyle cok degisik yerlerden gectik tarihi eser korkunc mezarliklar vardi bos alan tarlalar korkunctu yolda birini gorduk sorduk o dedi cok guzel gidin sonra yolu bulamadik bi adama sorduk o dedi gitmeyin cok kotu sonra 3 km geri donduk tam cikicaz bi adama daha sorduk geri donun cok guzel dedi biz sinir olduk tekrar arabayla donduk geri dagin yamacina park ettik . Cikiyoz cikiyoz bitmiyo elimizdede kamp sandalyesi yemek poşeti vs vs var neyse bana bisey oldu yari yolda kaldim cekmiyo cikamiyorum nefes nefese kaliyorum kalbim hizli atmaya basladi fenalastim esim cok korktu yere oturdum bayılıyorum sandim yüreğim sıkıştı esim dedi dönelim yok dedim gidicez neyse iyi olunca ben yavas yavas ciktik sonra gittiğimiz yer cok kotu çıktı manzara muthis ama denize girvek ordada pek alan yok neyse aciktik yemek yiyelim dedik esek arilari saldirisina ugradim tum yeemekleri yere sactim bianda ustume saldirinca ari ayaga bi kalktim tum yemwklwr döküldü esimde sinirlendi ariya m tişörtüyle ariyi öldüryim derken onun yemeklerede tsortu geldi onunkilerde döküldü.
Sinirden cildirdik sonra geri donus yolu yine yokus filan facia bi macera oldu yaz bitiyo kışın corona dahada eve tkilicaz gibi biraz gezin artik cnm imkan varsa denize gidin haftasonu

Bugün ikili test için devlet hastanesine gitmiştim ultrasona girdim ama kan veremedim ellerinde test yokmuş meğersem. Başka bir devlet hastanesine yönlendirdiler ikili testte bugün itibariyle anlaşmamız bitiyor yapmayacağız dediler bizdeki şans işte. Girdigim ultrason ile kaldım ama bebişi bile göremedim monitör yoktu karşımda. Ense kalınlığı burun kemiği normal dedi. Ultrasonu yapan kadın doğum doktoru bile değildi garibime gitti devlette bu şekilde mi oluyor Ultrason fotosu bile vermediler.

Tabi kan veremeyince test tamamlanamadı bu yüzden pazartesi günü özeldeki kendi doktoruma gideceğim ikili test için. Şöyle düzgüncene yapılsın. Ne zaman devletten faydalanmaya kalksak bir pürüz çıkıyor biz mi şanssızız anlamadım

Malesef

Valla inssna deger vermiyo bunlar yazıklar olsun . Ama sevindim yani ense kalinliginin normal olmasina .

Ahahah bence sen bi süre evde kal
Hatırlıyorum tatile gittiğimi uzun yürüyüşler yaptığını falan ama bu kadar tahmin etmiyordum. Ben normal hayatımda dağ bayır tırmanamam düşer kalırım şimdi oturma odasından yatak odasına zor gidiyorum
Yaaa kayseride de hangi denize gitsem hafta sonun

Kuzum senin gittiğin hastanede de mi ikili test pahalı

Valla inssna deger vermiyo bunlar yazıklar olsun . Ama sevindim yani ense kalinliginin normal olmasina .
Yani muayeneler hep böyle geçiyorsa doktor ayrı ultrason yapan ayrı biryerde ayrı bir kişi daha çok bu garibime gitti zaten ultrasonu yapan hiçbişey anlatmadı ben sordum yani ense kalınlığı nasıl cıktı falan diye. Bebek iyi mi dedim kalbi atıyor iyi dedi ben sormadan hiçbirşey söylemedi ya

Aa kayseride oldugunu bilmiyodum olsun illa denizmi olck cnm bulunur bi plan

Hic bakamadnmi minik ekrana . Ilginc ultrasona nasil doktor bakmaz garip . Yapacaklari is onların olsun bes para etmezler ya bosver git sen kendi doktoruna en iyisi

Hic bakamadnmi minik ekrana . Ilginc ultrasona nasil doktor bakmaz garip . Yapacaklari is onların olsun bes para etmezler ya bosver git sen kendi doktoruna en iyisi
Kuzum ultrasonun ekranı bana uzak ve terste kalıyordu bakabilmem için yattığım yerden doğrulmam lazımdı öyle diyim

Bugün sordum daha önce sormamıştık hep pahalı duyduk diye. 120 tl imiş çokta bişey değil. Tabi muayene + test 240 olacak ama yapacak birşey yok
Bende merak ediyorum benmde muayene 100 testte o civar olsa ayni paraları bulur napalim cok para gdiyo valla ozele ama hayatimizda ilk bunlarda mecbur gidiyo saglikli olsunlarda Allah ödeme gücü versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…