2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aklına gelen bişey olursa sor çekinme. Bilmemen gayet doğal bizlerde bilmiyorduk. Tecrübe ettik öğrendik. Nezman ihtiyacın olursa buralardayım. Düzenli giriyorum okuyorym forumu yazmıyorum sadece fazla

Tuhya valla gicik bi duruummus neyse sen yarın doktoruna git bence
Bende merak ediyorum benmde muayene 100 testte o civar olsa ayni paraları bulur napalim cok para gdiyo valla ozele ama hayatimizda ilk bunlarda mecbur gidiyo saglikli olsunlarda Allah ödeme gücü versin hepimize
Bugün yokmuş doktorum yarın da haftasonu pazartesiye randevu aldım gideceğim inşallah
Ya tüp bebek taksitleri hâlâ bitmis değil onu da özelde yaptırmıştık baya da pahalı bir klinik. Hal böyle olunca tamam takiplerim için özele gidiyorum ama bari testleri devlette yaptırayım diye düşünmüştüm olmadı detaylı ultrasonu önemli buluyorum mesela. Onun için de başka bir özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum benim gittiğimde perinatolog yok detaylıyı perinatolog yapsın istiyorum.

Allah yardimdinizz olsun cnm zaten ikili uclu baska pk bsey yok sanrm

aklına gelen bişey olursa sor çekinme. Bilmemen gayet doğal bizlerde bilmiyorduk. Tecrübe ettik öğrendik. Nezman ihtiyacın olursa buralardayım. Düzenli giriyorum okuyorym forumu yazmıyorum sadece fazla
Haklısın, olur o halde aklıma takılan birşey olursa sorarım

10+2 . Aslında doktor endişe etmemem gerektiğini söyledi kahve lekede daha önce ama benim modum çok düşüyor görünce
Bendede hep oldu . Simdi pek olmuyo ama son bikac hafta once nadiren oldu yine cnm bisey olmuyo takma kafana. Kanama alaninda yoksa icin tamamen rahat olsun

Öyle tabi gelip geçici haklisin dayanmaya devam

En son bende ikili test için gittim devlet hastanesine sinir oldum. Hicbirsey söylemiyor sormadan folik asit devam edecek miyim diyorum yok bırak diyor sormasam hicbirsey söylemiyor. Kist patlamış diyor sormasam başka birşey demiyor. Bi ultrason kağıdı verdi nerede bebek dersin. Bende göremedim bebisimi bu defa ultrason için başka gün verdi kan almayacaklarmış nasıl is anlamadım şu testler bitsin özele gideceğim resmen kendimi değersiz hissettim aklıma geldikçe sinirleniyorum

Uykusuz Koala o nasıl hastane ya nasıl muayene etme komedi. İhmal etme kendi doktoruna yaptır canım 2li önemli. Ben geçen hafta aldım sonuçları. Çok çok düşük çıktı risk %100 garanti bir test olmasada yinede insanın içi rahatlıyor bir nebze

Virüs olduğu için olabildiğince az kişiyle muhattabiz .oglum küçük ben hamileyim ailem istanbulda ama baya uzak mesafede .dayanmaya calsiiyorum ibsallah geçecek bu zamanlar teşekkür ederim

Ben bunu denedim canim ben de bir ise yaramadi fasulyeyi bilmiyorum

Bende onu aldım dün sürdüm ama çekine çekine göbeğinizi sürdüğümüz şeylerin bebeğe zararı olurmu acaba içeriğini bilmiyoruz sonuçta bide tam bebeğin oraya sürüyoruz

Çok garipler gerçekten ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum benim ultrasonu yapan kadın doğum doktoru bile değildi Randevu aldığım doktor yapacak sanıyordum yanıldım. Normalde özele gidiyordum arada bebişi görmek istersem devlete kaçamak yaparım diyordum bir de ama nerdee demek gelsem göremeyecekmişim bebeğimi devlet hastanesinde yararlanalım diyoruz ama bir şekilde özele gitmeye de mecbur bırakılıyoruz. Seni anlıyorum insan baya sinirleniyor

Ahhh yaaa cok kotu olmus((

Çok şükür inşallah hepimizin böyle güzel gelir sonucları
Vallahi ben de birşey anlamadım ne bebeğin kalbini duydum ne kendini gördüm ne fotoğrafını aldım. Zaten ultrason cihazı gebelere özel değil sanırım. Benden önce erkek girmişti çünkü ultrasona ense kalınlığı burun kemiği normal dedi ama tam güvenemedim de. Pazartesi randevu aldım kendi doktoruma ikili test için

Bendede hep oldu . Simdi pek olmuyo ama son bikac hafta once nadiren oldu yine cnm bisey olmuyo takma kafana. Kanama alaninda yoksa icin tamamen rahat olsun
En son 4 gün önce gitmiştim doktora . Kanama alanı yok demişti . Gerçi o zman leke yoktu ama . 4 günde oluşmaz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…