- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Eee benim normal halim o
10+2 . Aslında doktor endişe etmemem gerektiğini söyledi kahve lekede daha önce ama benim modum çok düşüyor görünceNe kadarlikti bebis
aklına gelen bişey olursa sor çekinme. Bilmemen gayet doğal bizlerde bilmiyorduk. Tecrübe ettik öğrendik. Nezman ihtiyacın olursa buralardayım. Düzenli giriyorum okuyorym forumu yazmıyorum sadece fazlaSüper bilgiler teşekkür ederiiim❤ tecrübeli annelerin fikirlerine önem veriyorum. Bir bebek nasıl oluşur tüp bebek tedavisi aşamasında baya ayrıntılı öğrendim ama bebeğin kendisi hakkında öğreneceğim çoook şey var
Tuhya valla gicik bi duruummus neyse sen yarın doktoruna git bence
Bugün yokmuş doktorum yarın da haftasonu pazartesiye randevu aldım gideceğim inşallahBende merak ediyorum benmde muayene 100 testte o civar olsa ayni paraları bulur napalim cok para gdiyo valla ozele ama hayatimizda ilk bunlarda mecbur gidiyo saglikli olsunlarda Allah ödeme gücü versin hepimize
Allah yardimdinizz olsun cnm zaten ikili uclu baska pk bsey yok sanrmBugün yokmuş doktorum yarın da haftasonu pazartesiye randevu aldım gideceğim inşallah
Ya tüp bebek taksitleri hâlâ bitmis değil onu da özelde yaptırmıştık baya da pahalı bir klinik. Hal böyle olunca tamam takiplerim için özele gidiyorum ama bari testleri devlette yaptırayım diye düşünmüştüm olmadıdetaylı ultrasonu önemli buluyorum mesela. Onun için de başka bir özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum benim gittiğimde perinatolog yok detaylıyı perinatolog yapsın istiyorum.
Haklısın, olur o halde aklıma takılan birşey olursa sorarımaklına gelen bişey olursa sor çekinme. Bilmemen gayet doğal bizlerde bilmiyorduk. Tecrübe ettik öğrendik. Nezman ihtiyacın olursa buralardayım. Düzenli giriyorum okuyorym forumu yazmıyorum sadece fazla
Bendede hep oldu . Simdi pek olmuyo ama son bikac hafta once nadiren oldu yine cnm bisey olmuyo takma kafana. Kanama alaninda yoksa icin tamamen rahat olsun10+2 . Aslında doktor endişe etmemem gerektiğini söyledi kahve lekede daha önce ama benim modum çok düşüyor görünce
Aynen öyle kuzucumAllah yardimdinizz olsun cnm zaten ikili uclu baska pk bsey yok sanrm
Allah kolaylık versin gerçekten durumun çok zor ama gelip geçici olduğunu bil. Annelik hep Zor maalesef. Benim kızlar 9 yaşına geldi birinde gece alt ıslatma problemi vardı. Yakın zamana kadar gecede 5-6 kere uyandırıyordu beni. Yeni doğmuş bebeğim var gibi kaldırıyo diye kızıyordum. Geçti şimdi çok şükür işte herşey geçiyor. ☘
süt sağma makinesi hakkında en bilfiil olduğumu idda edebilirimkızları sağarak besledim çünkü. Emzirmeye yetişemem sandım cahillik işte. Bir sürü makinede sağdım. En ama en iyisi medela tamamen göğüsü boşaltan tek makina. Ben bunda süt sağma makinesi almayacağım. Memenizden emsin ucu tamamen yoksa bile bebekler yolunu bulup emiyor. Ben çok büyük hata yaptım emzirmemekle.Daha doğrusu biri ağlarken öbürüne meme vermek çok zordu. Şimdi olsa yanıma birini oturtturup tutuştururum bebeği. Göğüslerim küçüktü o zaman ikisini tutup emzirmedim zaten küçük doğdular beceremediler. Ne kadar emiyor göreyim dedim. Cahillik işte sanane sen emzirsene doymayan belli eder kendini yok dinlemedim kimseyi 9. Ayda sütüm bitti. Anlayacağınız süt sağmakla süt artmıyor bebeğin emmesine hiç birşey benzemiyor. Bu aletler kiralanıyor da ayrıca. İhtiyacınız olursa en iyisini kiralayabilirsiniz. Tabi çalışacak olan annelere sözüm yok. Çalışanlar medela alın bendeki teklisiydi.
Evet. Bende her seferinde videoya çektiriyorum. Sonra açıp açıp izliyorum.
En son bende ikili test için gittim devlet hastanesine sinir oldum. Hicbirsey söylemiyor sormadan folik asit devam edecek miyim diyorum yok bırak diyor sormasam hicbirsey söylemiyor. Kist patlamış diyor sormasam başka birşey demiyor. Bi ultrason kağıdı verdi nerede bebek dersin. Bende göremedim bebisimi bu defa ultrason için başka gün verdi kan almayacaklarmış nasıl is anlamadım şu testler bitsin özele gideceğim resmen kendimi değersiz hissettim aklıma geldikçe sinirleniyorumYani muayeneler hep böyle geçiyorsa doktor ayrı ultrason yapan ayrı biryerde ayrı bir kişi daha çok bu garibime gitti zaten ultrasonu yapan hiçbişey anlatmadı ben sordum yani ense kalınlığı nasıl cıktı falan diye. Bebek iyi mi dedim kalbi atıyor iyi dedi ben sormadan hiçbirşey söylemedi ya
Sen güzel bir annesin
Tam zor yasinda 2. Olunca böyle zor olmus haklisiniz ama basa gelen cekilir sizin icin zor ama onun icin yasina yakin kardes cok avantaj ve cok iyi birşey. Erken.kalkma gerçekten zor bisey hwlw hamilelik yorgunlugunda eminim daha zordur Allahtan gece uykulari duzene girmeye baslamis . Siz yinede bebise dikkat edin .. nasip.boleymis sonucu çok guzel olucak oyle düşünün. Tum.bos zamanlari dinlenerek geçirin aile yakinsa yardim isteyin derim durumunuz varsa bikac saatlikte olsa oyun ablasi yada yardimci olablr belki .
Ben bunu denedim canim ben de bir ise yaramadiMidesi bulanan arkadaşlar daha önce bir doktorun mesajını paylaşmıştım. Mesaj yapılıyormuş. Doktor bunun mide bulantısına iyi geldiğini söylüyor. Denemek isteyen için tekrar paylaşayım. Fotoğraftski gibi sol kolunuza sağ 3 parmağınızı koyup ölçer gibi işaret parmağınızın geldiği noktaya masaj yapıp baş parmağınızla baskı yapıp bırakacaksınız. Deneyin bence. Zararı olmaz iyi gelebilir. Birde eylulonline bi ara paylaşmıştı birtane kurufasulye yutmuştu. Onunda çok bulantısı vardı iyi geldiğini söylemişti. Araştırın isterseniz
Bende onu aldım dün sürdüm ama çekine çekine göbeğinizi sürdüğümüz şeylerin bebeğe zararı olurmu acaba içeriğini bilmiyoruz sonuçta bide tam bebeğin oraya sürüyoruzLierac aldim 2 gun once bugün geldi . Kokusu yok gibi baya sivimsi sari bi rengi var bole seffaf sarimsi . Kolay dağılımı var baya az sürünce bile her yere yayiliyo ins catlak olusumunuda engeller herkesin engellemiş umarim bende catlamam
Ben zencefilde denedim ama sonu klozette bitiiBen denemedim eylülden duymuştum. O sormuştu takipçileri önermiş iyi geldi demişti. Birde zencefili çok yazan olmuş onuda deneyebilirsiniz. Midenizi bulandırmazsa tabi
Çok garipler gerçekten ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum benim ultrasonu yapan kadın doğum doktoru bile değildiEn son bende ikili test için gittim devlet hastanesine sinir oldum. Hicbirsey söylemiyor sormadan folik asit devam edecek miyim diyorum yok bırak diyor sormasam hicbirsey söylemiyor. Kist patlamış diyor sormasam başka birşey demiyor. Bi ultrason kağıdı verdi nerede bebek dersin. Bende göremedim bebisimi bu defa ultrason için başka gün verdi kan almayacaklarmış nasıl is anlamadım şu testler bitsin özele gideceğim resmen kendimi değersiz hissettim aklıma geldikçe sinirleniyorum
Ahhh yaaa cok kotu olmusBugün ikili test için devlet hastanesine gitmiştim ultrasona girdim ama kan veremedim ellerinde test yokmuş meğersem. Başka bir devlet hastanesine yönlendirdiler ikili testte bugün itibariyle anlaşmamız bitiyor yapmayacağız dediler bizdeki şans işte. Girdigim ultrason ile kaldım ama bebişi bile göremedim monitör yoktu karşımda. Ense kalınlığı burun kemiği normal dedi. Ultrasonu yapan kadın doğum doktoru bile değildi garibime gitti devlette bu şekilde mi oluyorUltrason fotosu bile vermediler.
Tabi kan veremeyince test tamamlanamadı bu yüzden pazartesi günü özeldeki kendi doktoruma gideceğim ikili test için. Şöyle düzgüncene yapılsın. Ne zaman devletten faydalanmaya kalksak bir pürüz çıkıyor biz mi şanssızız anlamadım
Çok şükürUykusuz Koala o nasıl hastane ya nasıl muayene etme komedi. İhmal etme kendi doktoruna yaptır canım 2li önemli. Ben geçen hafta aldım sonuçları. Çok çok düşük çıktı risk %100 garanti bir test olmasada yinede insanın içi rahatlıyor bir nebze
En son 4 gün önce gitmiştim doktora . Kanama alanı yok demişti . Gerçi o zman leke yoktu ama . 4 günde oluşmaz değil miBendede hep oldu . Simdi pek olmuyo ama son bikac hafta once nadiren oldu yine cnm bisey olmuyo takma kafana. Kanama alaninda yoksa icin tamamen rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?