2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şu fasulyeyi yutsam mı acaba yaa
Dene cnm ben bulantinin başında 2 yada 3 kere denedim. Faydası oldu diye hatırlıyorum. Sonra unuttum ilaca başlayınca. Arkadaş yazınca hatırladım. Bi zarar görmedim. Minicik zaten suyla yutarsın rahatca. Şifa olsun Insallah.

Sabah aç tok yada yatmadan nasıl yuttun kuzum

Önceki gittiklerimde böyle birşeyle karşılaşmamıştım kalp atışını dinletti ekranı çevirdi gösterdi bilgilendirdi bi daha şu tarihte gel dedi. Bu farklı doktordu devlette de iyi doktorlar var ama çok nadir denk geliyo demekki napalim şu dönemde de daha fazla strese giremeyeceğim.

Kahvaltıdan sonra yuttum diye hatırlıyorum işe gidecektim. Diğerinde de gün içinde idim ağlıyordum bulandıran eşim getirdi yut diye. Farketmez yani cnm.
O zaman yarın midemin bulanmadığı bi zaman yutuyum ben kuzum. Ay inşallah zarar vermeden hıp diye keser

Ailemizden gidip memnun kalanlar vardı ben de ona güvenerek gittim ama hiç memnun kalmadım malesef. Dediğin gibi elbette vardır iyiler ama bize denk gelmemişler

Kizlar hareket hissediyo olabilir miyim ilk gebeliğim dün akşamda oldu biraz öncede oldu aynı yerde hafif damar atması gibi olabilir mı

Bnde cinsiyet icin catliyorum
Bendeee çevremdeki herkes, tüm ailem hatta doktorum bile yaramaz bir kız bu diyor. Kıza şartladım resmen kendimi. Ama başından beri sanki kızmış gibi hissediyorum. Erkekte olsa hiç önemli değil, allahım sağlıkla versin, ikiside evkat, ikiside mucize benim için

Kızlar ev taşıyoduk yerleşme falan derken iyi yorulmusum bugun acısı cıktı. Halbuki cok da yorulmamaya dikkat ettim ama. Nasıl halsizim atesler basıyor carpıntı var basim sersem gibi. Panikliyorum böyle olunca daha beter oluyo bende panik atakta var zaten öyle olucam diye cok korkuyorum. Sanki tansiyon düsmüs gibi hissi var nasıl anlatsam el ayak tutmuyor üşüttüm mü noldu bilmem yada panik atak geri geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…