Hemen kötüye yorma az bir is yapsam bende hemen dünyanın işini yapmış gibi oluyorum sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum sende tasinmada ne kadar dikkat etsen de yorulmussundur ondandir dinlenince geçer inşallahKızlar ev taşıyoduk yerleşme falan derken iyi yorulmusum bugun acısı cıktı. Halbuki cok da yorulmamaya dikkat ettim ama. Nasıl halsizim atesler basıyor carpıntı var basim sersem gibi. Panikliyorum böyle olunca daha beter oluyobende panik atakta var zaten öyle olucam diye cok korkuyorum. Sanki tansiyon düsmüs gibi hissi var nasıl anlatsam el ayak tutmuyor üşüttüm mü noldu bilmem yada panik atak geri geldi
Kuzum cidden cok fenaydım ya. Tüm vucudum alev aldı birden korku carpıntı bulantı hali. Nasil da halsizlik yapti. Hani sadece halsizlik olda yatarım geçer de sanki tansiyonum cok düsük gibi ama normalde. Panik ataklarda da böyle oluyodu allahım sen bebegimi koruHemen kötüye yorma az bir is yapsam bende hemen dünyanın işini yapmış gibi oluyorum sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum sende tasinmada ne kadar dikkat etsen de yorulmussundur ondandir dinlenince geçer inşallah
Cnm dene bence deneyen cok var ilaç yerine fasulye yut nolacak sanki kimyasal degilFasulye yutmayi deneyip fayda gören var mı? Denesem mi napsam bilemiyorum. Cok kötüyüm. 45 gündür evden sadece Dr kontrolü için çıktım. Ciddi kanamam oldu, hic haraket etmeden yattım iki aydır. Üstüne bulantilar kusmalar. İkinci gebeligim ama birinciden de zor geçiriyorum. Bugun ikili test için gittim, perinatolog baktı. Oğlun olacak dedi. Ilk çocuğum da erkek
Ben de bugun ağladım cok. Herkesin derdi baska allahım yardım etsin bize. Halsizlik tüm vucutta yanma bulantı sersemlik carpıntı neler neler var bugun. Panik atagim nüksetti gibi geldi bana cok üzgünüm2 gundur sinirlerim o kadar kotu ki aglama krizine giriyorum valla tek dilegim su bulantilar bitsin ve keyfini cikarayim istiyorum artikBen de ogleden sonra izin aldim evden calisiyorum ama kafami kaldiracak halim yok bugun Allahim duy sesimizi bitsin bu bulantilar, Aminnn ❤
Hayırlısı olsun canımFasulye yutmayi deneyip fayda gören var mı? Denesem mi napsam bilemiyorum. Cok kötüyüm. 45 gündür evden sadece Dr kontrolü için çıktım. Ciddi kanamam oldu, hic haraket etmeden yattım iki aydır. Üstüne bulantilar kusmalar. İkinci gebeligim ama birinciden de zor geçiriyorum. Bugun ikili test için gittim, perinatolog baktı. Oğlun olacak dedi. Ilk çocuğum da erkek
9 haftalikken cinsiyeti mi ogrenms yalan o . Doktor 10 haftadan önce görmemiz imkansiz dedi videoda ben izledim. Ki 10 haftada bile ogrenen pek yok en erken 11 sonu 12 basiIlk bebekliğinde mı 2.5 aylık hissetmiştin ya ne kadar güzel
Dün bi arkadaşım 9 haftalıkken öğrendim ben sen geç kalmışsın dedi bilmiyorum ki bende çatlıyorum ama erkek galiba
Gözünaydın canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Rabbim seninde yardımcın olsun.Hepsi bir arada olmuş.Hem bulantı hem kanamalar.Ama hepsi geçecek inşallah.Fasulye yutmayi deneyip fayda gören var mı? Denesem mi napsam bilemiyorum. Cok kötüyüm. 45 gündür evden sadece Dr kontrolü için çıktım. Ciddi kanamam oldu, hic haraket etmeden yattım iki aydır. Üstüne bulantilar kusmalar. İkinci gebeligim ama birinciden de zor geçiriyorum. Bugun ikili test için gittim, perinatolog baktı. Oğlun olacak dedi. Ilk çocuğum da erkek
Zaten organları 10.haftada görünüyor.O da net belli bile olmuyor.Nasil o kadar erken öğrenmiş anlamadım.Ben oğlumu bile 12.haftada öğrendim.9 haftalikken cinsiyeti mi ogrenms yalan o . Doktor 10 haftadan önce görmemiz imkansiz dedi videoda ben izledim. Ki 10 haftada bile ogrenen pek yok en erken 11 sonu 12 basi
Dua et oku bol bol inşallah sadece yorgunluktur kötü düşünme. Hamilelikten bence dediğin şeyleri bende yaşıyorum çarpıntı sıcak basması düşme hissi falan iyi düşün iyi olsunKuzum cidden cok fenaydım ya. Tüm vucudum alev aldı birden korku carpıntı bulantı hali. Nasil da halsizlik yapti. Hani sadece halsizlik olda yatarım geçer de sanki tansiyonum cok düsük gibi ama normalde. Panik ataklarda da böyle oluyodu allahım sen bebegimi koru
Bnce atiyo imkansz yaniZaten organları 10.haftada görünüyor.O da net belli bile olmuyor.Nasil o kadar erken öğrenmiş anlamadım.Ben oğlumu bile 12.haftada öğrendim.
Bana 12+4 te söylemediHayırlısı olsun canımcinsiyeti öğrenmişsin ne güzel. Allahım oğlunu kucağına aldığın günleri göstersin.Benden 5gün önde görünüyorsun. Salı günü kontrolüm var, acaba görür mü cinsiyetini merak içindeyim.
Ahh canim gecmis olsun kotu dusunme hemen, insalah yoktur gelmemistir sadece yorgunlukturBen de bugun ağladım cok. Herkesin derdi baska allahım yardım etsin bize. Halsizlik tüm vucutta yanma bulantı sersemlik carpıntı neler neler var bugun. Panik atagim nüksetti gibi geldi bana cok üzgünüm
Maşallah canım ❤ Hiç kafana takma her ultrasonda 2 yada 3 gün geri çıkıyor benimki, bugün de 2 gün geri çıktı hiç önemli bir durum değilmiş ❤Arkadaşlar bugün bebişimi gördüm yine çok şükür rabbime. Herşey yolunda 13+3 ultrason ölçümü. 2 hafta önce gittiğimde 11+6 ydı. 13+6 demesini bekliyordum 13+3 deyince şimdi de onu kafaya taktım. Önemli bir durum olsaydı kendisi söylerdi sanırım. Cinsiyete baktı göremiyorum şuan bişey net dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. o zaman net söylerim dedi. Folic asit zaten kullanıyordum. Ayrıca birde vitamin desteği başladı. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah ❤❤❤
Maşallah. Küçük farklar olabiliyor ileri yada geri. Hiç canınızı sıkmayın. Çok ileri olduğunda mesela annenin şekerinden şüpheleniliyor 2 hafta civarı geri olduğunda da mesela geç döllenme yoksa plesenta yaşlanması vs olabiliyor. Bu küçük farklar ölçüm yapılırken baş ve poponun hep aynı noktası olmayabiliyor yada azıcık kaydırılsa az veya fazla ölçüm olsa onda bile farklar çıkabiliyor.Arkadaşlar bugün bebişimi gördüm yine çok şükür rabbime. Herşey yolunda 13+3 ultrason ölçümü. 2 hafta önce gittiğimde 11+6 ydı. 13+6 demesini bekliyordum 13+3 deyince şimdi de onu kafaya taktım. Önemli bir durum olsaydı kendisi söylerdi sanırım. Cinsiyete baktı göremiyorum şuan bişey net dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. o zaman net söylerim dedi. Folic asit zaten kullanıyordum. Ayrıca birde vitamin desteği başladı. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah ❤❤❤
Benimde 2 gun geriden geliyordu sondan bi önce gittiigimdde 3 gun geriye dustu sonra yine 2 gun . Onemli olan haftasi ya 6 7 gun bile geriden olsa sorun yok takilma ne gzl saglikliyms bebisin ssglikla gelsinler insallah . Aramizda 3 hafta var siz mart basi dogum olucak sanirsamArkadaşlar bugün bebişimi gördüm yine çok şükür rabbime. Herşey yolunda 13+3 ultrason ölçümü. 2 hafta önce gittiğimde 11+6 ydı. 13+6 demesini bekliyordum 13+3 deyince şimdi de onu kafaya taktım. Önemli bir durum olsaydı kendisi söylerdi sanırım. Cinsiyete baktı göremiyorum şuan bişey net dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. o zaman net söylerim dedi. Folic asit zaten kullanıyordum. Ayrıca birde vitamin desteği başladı. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah ❤❤❤
Sakin ol canm aglayip dahada streese sokkma kendini hepsi duzenw girer ust uste gelmiş ondan . Dinlen sende bol bol . Panik yapicak bsy yok bak ne gzl saglikli bebislerimizBen de bugun ağladım cok. Herkesin derdi baska allahım yardım etsin bize. Halsizlik tüm vucutta yanma bulantı sersemlik carpıntı neler neler var bugun. Panik atagim nüksetti gibi geldi bana cok üzgünüm
Insallah kurtulursun biran önce ya bende bazen cok hafif olsada rahatsiz oluyorum siddetlisi zor ama hafta olarakda baya ilerledik bitti bitecek haftalardayız azicik daha dayanman lazm bol.bol oksijen temiz hava al2 gundur sinirlerim o kadar kotu ki aglama krizine giriyorum valla tek dilegim su bulantilar bitsin ve keyfini cikarayim istiyorum artikBen de ogleden sonra izin aldim evden calisiyorum ama kafami kaldiracak halim yok bugun Allahim duy sesimizi bitsin bu bulantilar, Aminnn ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?