- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Üfff bizde hissetsek yaK KurkmantoluS bende 2 gündür hissediyorum ara ara. göbeğimin tam altında balık gezer gibi kımıl kımılçok garip bir his. Ama çok güçsüz daha. Elimle hissedemiyorum mesela.
Sagol kuzum benim, aynen oyle, dikkat edecegiz artik sonucta hersey bebisler icinKuzum gözün aydın güzel haberler duymak insanın içine su serpiyor hep güzel şeyler duymak nasip olsun insallah❤ doktorun kilo konusunda kırmadan güzelce uyarmış seviyorum anlayışlı doktorları
Kuzum ben arada birşey hissediyorum ama kayma gibi değil nasıl tarif edeceğimi bilemedim pıt ediyor sankiama emin değilim o yüzden tam anlamı ile hissediyorum diyemiyorum. Doktorum bugünlerde hissedebilirsin demişti bekliyorum bende net bir hareketini hâlâ
Sütlü tatlı yesen belki hafifletir şerbetli şeyler iyice yakabilir miğdeni dikkat et kuzuum
Yaa öyle mi. Doktorum 20 hafta ile 23 hafta arasında randevu almamı istemişti ben 20de almayı düşünüyordum 22yi mi beklesem
Bana doktorum 3 hafta sonraya randevu al detayli icin dedi, o zaman da 20. Haftanin icinde oluyoruz. Sonraki hafta da ben gorecegim dedi hatta.. bilemedim ben deKuzum 20 hafta ile 23 hafta arasında bana uygun bir tarihte gidebilirmişim öyle dedi özellikle bi hafta tarihi vermedi 15 ekimle 10 kasım arası git dedi
Aci baharati yogun seyler icmeyin hergun sabah aksam soda ile ya tonik yapin yada yuzunuuzu yikayin bol su icin ve sivilceler gecene kdr yuzunuze kese yapmayin bnde de olmustu hemde deli gbi kaniyordu farmasiden cay agaci sabunu aldim 10 tl bsy galiba 2 3 kullanimda hepsi kurudu sizde deneyin bi belki iyi gelirBenim yuzum cok feci hale geldi tum yanak alt kisimlar sis iltihapli sivilceler ile doldu yara oldu surekli surekli agrili ici dolu sis sivilceler cikiyor ilacda yasak hicbisey ise yaraniyor disari cikicak yanim kalmadi aynaya bakamıyorum Napicam kizlar ben böyle
Kukurt sabunu ve hindistan cevizi sabunum var ama ise yaramiyor ins denerm cnmAci baharati yogun seyler icmeyin hergun sabah aksam soda ile ya tonik yapin yada yuzunuuzu yikayin bol su icin ve sivilceler gecene kdr yuzunuze kese yapmayin bnde de olmustu hemde deli gbi kaniyordu farmasiden cay agaci sabunu aldim 10 tl bsy galiba 2 3 kullanimda hepsi kurudu sizde deneyin bi belki iyi gelir
Aynen canim hele umuttepe. Önce alikahyayı denicem ben de, olmazsa umuttepe, kendi doktorum da yapıcak tabi ama perinatolog da görsün istiyorumAy devletten randevu almak ne zormuş
Anladım canım bi sorun yok demi o bölümden niye alıyosun riskli gebeliklerde felan o bölüm bakiyo diye biliyorum benKocaeli de oturuyorum kuzum perinatolojiden randevu almak istiyorum ama direk randevu vermiyorlar ilk önce kadın doğuma randevu almak gerekiyormus
Sende bendensin demek şerbetli tatlı bende sevmiyorum nadir sevdiğim 1 2 çeşit varsütlü tatlılar candır benim için
Kuzum 20 hafta ile 24 hafta arasında oluyor bu detaylı ama bakıyorum genelde 20. Haftada diyorlar bazı arkadaşlar 22. Haftada gitmek daha iyi diyor kafam karıştı benim deBana doktorum 3 hafta sonraya randevu al detayli icin dedi, o zaman da 20. Haftanin icinde oluyoruz. Sonraki hafta da ben gorecegim dedi hatta.. bilemedim ben de
Benim doktorum detaylı yapmıyor malesef ve hastanede perinatoloji bölümü yok radyoloji uzmanı yapıyor ultrasonu doktorum da perinatolog görse daha iyi olur dedi keşke kendisi bakabiliyor olsa böyle uğraşmazdım.Aynen canim hele umuttepe. Önce alikahyayı denicem ben de, olmazsa umuttepe, kendi doktorum da yapıcak tabi ama perinatolog da görsün istiyorum
Bi sorun yok çok şükür kuzum detaylı ultrason için perinatolojiden randevu almaya çalışıyorum normal kadın doğumcular yapmıyormuşAnladım canım bi sorun yok demi o bölümden niye alıyosun riskli gebeliklerde felan o bölüm bakiyo diye biliyorum ben
Evet şerbetli tatli bana cok agir geliyo kemalpaşa severim sadece baska sevmem :d
Yaa ben yanlış biliyorum o zamanKuzum 20 hafta ile 24 hafta arasında oluyor bu detaylı ama bakıyorum genelde 20. Haftada diyorlar bazı arkadaşlar 22. Haftada gitmek daha iyi diyor kafam karıştı benim de
Benim doktorum detaylı yapmıyor malesef ve hastanede perinatoloji bölümü yok radyoloji uzmanı yapıyor ultrasonu doktorum da perinatolog görse daha iyi olur dedi keşke kendisi bakabiliyor olsa böyle uğraşmazdım.
Bi sorun yok çok şükür kuzum detaylı ultrason için perinatolojiden randevu almaya çalışıyorum normal kadın doğumcular yapmıyormuş
Mmm evet o güzel oluyorBir de midye baklavayı severim ama şerbetli olarak
Inşallah bi sorun yoktur canım adet günlerinde her ay benimde oluyo hamile olsakta tam adet gunumde o ağrılar geliyo benimKızlar yarn randevm Var Dua edin iki gündr baş agrm vardı geçti biraz bide 1 haftadr regl sancısı gbi gelip giden sancılar var
Ay herkeste bisey var bugun benimde akşama doğru karnıma bi kramp gibi bisey girdi gözümden yaş geldi hapsircaktim tam o anda saplandı karnıma cok kotuyduBenim de bugün karnımın altı kasıklarım çok ağrıyor normaldir inşallah
çok doğrular söylemiş bende seker cikti ve asiri ugrasiyorm hergun olcuorm igne yapiyorum. benimki genetik yüzden kaçarım olmadı. ama kiloya dikkat etmek lazım.Kontrolden geldim kizlar, sukur oglusum iyiymis, biraz tombiklesmis annesi gibi.. doktorum cok tatli bi adam normalde de kizmadi ama kizdi gibi aslinda bu kadar kilo almama ama kizis sekli soyle, bak hayatim lutfen dikkat et yediklerine gibi bolca dikkat etmen lazim kilona da yemene de dedi.. biraz da psikolojik olabilir kendini protein ve sebze yemek icin zorlaman lazim dedi, cok gazim oluyor ve bulantim aksamlari hala var dedigimde karbonhidratta yapabilir, protein agirlikli beslenip, yuruyusune de dikkat edersen kendini daha hafif ve zinde hissedeceksin dedi. Senin iyiligin icin soyluyorum cunku bu bebegi zor elde ettik, seker cikarsa cok ugrasirsin, aklin kalir rahat edemezsin dedi, dedim ben de sabahtan beri o yuzden uzuluyorum. Uzulme ama dikkat et dedi.. Simdi 3 hafta sonrasina detayli icin randevu alacagim, 4. Haftanin basinda 27 ekim gibi seker yuklemesi yapilacak, 29 ekimde de doktora gidecegim.. ben de haberler bu sekilde.. bundan sonra daha saglikli beslenecegim insallah ❤
ben hissetmiyorum halaHerkes hareketleri hissetti mi
maske tak :)Benim yuzum cok feci hale geldi tum yanak alt kisimlar sis iltihapli sivilceler ile doldu yara oldu surekli surekli agrili ici dolu sis sivilceler cikiyor ilacda yasak hicbisey ise yaraniyor disari cikicak yanim kalmadi aynaya bakamıyorum Napicam kizlar ben böyle
bugun özellikle(ilk defa) sıcak çikolata ictim bebek belki kımıldar bende hissederim die. Hiç bisi hissetmedim artı midemin yanmasından mahvoldum :)Üfff bizde hissetsek ya
15+2sen kaç haftalıktın
Bende hissetmedim acaba bende mi bi tuhaflık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?