2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol kuzum benim, aynen oyle, dikkat edecegiz artik sonucta hersey bebisler icin Hepimiz guzel haberler alalim, insallah

Kuzum 20 hafta ile 23 hafta arasında bana uygun bir tarihte gidebilirmişim öyle dedi özellikle bi hafta tarihi vermedi 15 ekimle 10 kasım arası git dedi
Bana doktorum 3 hafta sonraya randevu al detayli icin dedi, o zaman da 20. Haftanin icinde oluyoruz. Sonraki hafta da ben gorecegim dedi hatta.. bilemedim ben de

Aci baharati yogun seyler icmeyin hergun sabah aksam soda ile ya tonik yapin yada yuzunuuzu yikayin bol su icin ve sivilceler gecene kdr yuzunuze kese yapmayin bnde de olmustu hemde deli gbi kaniyordu farmasiden cay agaci sabunu aldim 10 tl bsy galiba 2 3 kullanimda hepsi kurudu sizde deneyin bi belki iyi gelir

Kukurt sabunu ve hindistan cevizi sabunum var ama ise yaramiyor ins denerm cnm

Anladım canım bi sorun yok demi o bölümden niye alıyosun riskli gebeliklerde felan o bölüm bakiyo diye biliyorum ben
Evet şerbetli tatli bana cok agir geliyo kemalpaşa severim sadece baska sevmem :d

Kızlar yarn randevm Var Dua edin iki gündr baş agrm vardı geçti biraz bide 1 haftadr regl sancısı gbi gelip giden sancılar var

Ben yarın adet tarihine göre 17+5 te kendi doktoruma detaylı icin gidiyorum. Ultrasonda en son 2 gün öndeydi 18+0 cikar heralde. İnsallah sorunsuzdur. Perinatologa da 22’den sonra gitmeyi düsünüyorum. Kalbi iyice gelistikten sonra yani.

Benim de bugün karnımın altı kasıklarım çok ağrıyor normaldir inşallah

Bana doktorum 3 hafta sonraya randevu al detayli icin dedi, o zaman da 20. Haftanin icinde oluyoruz. Sonraki hafta da ben gorecegim dedi hatta.. bilemedim ben de
Kuzum 20 hafta ile 24 hafta arasında oluyor bu detaylı ama bakıyorum genelde 20. Haftada diyorlar bazı arkadaşlar 22. Haftada gitmek daha iyi diyor kafam karıştı benim de

Aynen canim hele umuttepe. Önce alikahyayı denicem ben de, olmazsa umuttepe, kendi doktorum da yapıcak tabi ama perinatolog da görsün istiyorum
Benim doktorum detaylı yapmıyor malesef ve hastanede perinatoloji bölümü yok radyoloji uzmanı yapıyor ultrasonu doktorum da perinatolog görse daha iyi olur dedi keşke kendisi bakabiliyor olsa böyle uğraşmazdım.

Anladım canım bi sorun yok demi o bölümden niye alıyosun riskli gebeliklerde felan o bölüm bakiyo diye biliyorum ben
Evet şerbetli tatli bana cok agir geliyo kemalpaşa severim sadece baska sevmem :d
Bi sorun yok çok şükür kuzum detaylı ultrason için perinatolojiden randevu almaya çalışıyorum normal kadın doğumcular yapmıyormuş
Mmm evet o güzel oluyor Bir de midye baklavayı severim ama şerbetli olarak

Yaa ben yanlış biliyorum o zaman yarin ya tatli alıncak ya yapilcak bu gidişle 3 aydır tatli olarak sadece 1 tane cikolata yedim adını duymak bile midemi bulandırıyodu bu hafta bisey oldu canım tatlılar çekmeye basladi ama yine yemiyorum yedikten sonra midem bulancak diye

Benim de bugün karnımın altı kasıklarım çok ağrıyor normaldir inşallah
Ay herkeste bisey var bugun benimde akşama doğru karnıma bi kramp gibi bisey girdi gözümden yaş geldi hapsircaktim tam o anda saplandı karnıma cok kotuydu

çok doğrular söylemiş bende seker cikti ve asiri ugrasiyorm hergun olcuorm igne yapiyorum. benimki genetik yüzden kaçarım olmadı. ama kiloya dikkat etmek lazım.
seker yüklemesi yaptırmak istemeyen arkadaslar bilsinlerki seker hastaligi bebek icin tehlikeli ve kontrol edilmesi gerekiyor ayrıca gebelik sekeri çok yaygın bu konuyu iyi düşünmeniz gerek. Dogumdan sonra bebekte çeşitli komplikasyonlara sebeb olabiliyor.

maske tak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…