2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de korkum o genetik olarak yatkinim, babam da var, esimin babasinda da var.. gercekten dikkat etmeye calisiyorum ama midem almayinca zorlamadim, bazi seyleri duymak iyi geldi, pasa pasa ona da alistiricam kendimi cunku bu bebegi cidden zor elde ettik, saglikla gelsin istiyorum Ben doktorumun tum yonlendirmelerini yapiyorum, her konuyu google a yazip arastirma taraftari degilim cunku doktoruma cok googledan cok guveniyorum, bu sebeple seker yuklemesi de yapacagim. Allahim bebeklerimizi korusun

En iyisi doktorumuz nasil yonlendirdiyse o sanirim canim

Çiğköfte kıyamam aş mı erdin Aman dikkat et bana yasakladı doktor çiğ köfte, kokoreç, sakatat hatta dışarda yiyeceğim salatada yasak. Nasıl yıkadıkları belli değil

Yaa ben de alamadığım için sıkıntıdayım . Hamile kalmadan önce 58 dim . Şimdi 53 üm ve hiç kilo almadım

Son haftalarda telafi edersin canım .Genellikle başta zayıflayanlar sonra aldıkalrını söylüyorlar.

Ben de dün akşam diyeti bozdum eşim kurabiye tarzı şeyler getirmiş ben de tatlıya bayılırım bayadır abartıp yememiştim dün gece hunharca yedim sonrasında bebiş hareketlendi ve gece de yatarken midemin asiti ağzıma geldi boğazımı yaktı resmen midemin ağrısı da ayrı sıkıntı oldu kırk yılın başı abartıyım dedim midem mahvoldu ya

Çiğköfte kıyamam aş mı erdin Aman dikkat et bana yasakladı doktor çiğ köfte, kokoreç, sakatat hatta dışarda yiyeceğim salatada yasak. Nasıl yıkadıkları belli değil
Evet öyle ama napalim etsiz olduğu için sıkıntı değil diye biliyorum yani arada bi yemek tabi zaten bu bebek resmen beni saglikli beslenmeye itti abur cubur yiyemiyorum ne cips ne cikolata ne kola canım asla cekmiyo adını bile duysam midem bulaniyo

Ben yiyince aşırı rahatsız oldum ya doktor bana da yasak dedi dışardan söylediğim için evde yaparsan ayda 1 dedi tabi etsiz

Bulgur şiriyor gebelik zaten şişkinlik yapıyor. Ben kuru fasulyeden bile etkileniyorum Meyveye acayip düşkünüm dün 3 tane mandalina yedim Allahtan mevsimi olan meyveleri istiyorum da sıkıntı olmuyor.

Ay yok abartamiyorum valla dun cok tatli cekti canım ama bi şeftali doğradım yedim sonrasında bin pişman oluyorum her şey mi dokunur ya normalde midemde hiç bi sorunum yoktu benim hamilelik mahvetti neyse kilo almama engel oluyo ona sevinelim

Alışverişe başladınız mı? Hangi sitelerden alıyorsunuz başlayanlar. Ben cesaret edemiyorum internetten almaya sanki görsem aldığım ürünü için rahat edecek. H.içi mağazaya gitmek gerek çalışınca fırsat olmuyor. 2. Bebek olduğu için araba, yatak vs de almayacağım sadece kıyafet, biberon, emzik.

Bulgur şiriyor gebelik zaten şişkinlik yapıyor. Ben kuru fasulyeden bile etkileniyorum Meyveye acayip düşkünüm dün 3 tane mandalina yedim Allahtan mevsimi olan meyveleri istiyorum da sıkıntı olmuyor.
Ah mandalina gecen aldim nasıl eksiydi limon yesem bu kadar ekşi gelmez ama 4 5 tane birden yedim her seferinde nasıl canım ekşi çekiyo sonra oda midemi mahvetti ama

Daha erken canım ben çok kıyafet almicam zaten ilk çocuğumunkileri ayirmıştım cinsiyette aynı onlari giydiririm lcw e bebek ve hmnin ürünlerini ben çok seviyorum hiç bi şekilde bozulmuyo ben çok yapıyorum internetten bi.sıkıntı yasamadim

Allah yardımcın olsun gebelikte tansion ve şeker zorluyor. İlk gebeliğimde doktorum gerek görmedi şeker yüklemesini yaptırmadım şimdide doktorum ne derse o canım. Ben illaki yaptırmak istiyorum ya da kesinlikle yaptırmam diyemem. Ama doktorum hamur işi yeme acıktığında sebze ağırlıklı beslen et süt balık ye dedi.

Ah mandalina gecen aldim nasıl eksiydi limon yesem bu kadar ekşi gelmez ama 4 5 tane birden yedim her seferinde nasıl canım ekşi çekiyo sonra oda midemi mahvetti ama
Benim şansıma güzeldi canım hatta şekerli geldi. Bende limon gbdir şimdi tadı da diye iç sesimle konuşurken Kokusu cezbetti işte gebelik.

Ne kdarliktinz cnm hayrlisi ins ogrenrsinn sagliklidr bebisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…