2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok Iyyms bnde merak ediyorum onu 600 tl gider yoksa 180 muayene 380 detayli
Daha önce bana eğer başka doktor yönlendirirse o doktorun 120 lira alacağını söyledi ama detaylı temiz çıkarsa 100 tl ödicem doktoruma daha önce ücretsiz yaptırdım devlette ama şimdi 100 lira için gidemem ipini koparan orda özellikle suriyelilerden geçilmiyor

Canım dün cevap yazamamıştım. Çok sevindim aradığın doktoru bulmana. Bundan sonra inşallah sorunsuz ilerler, sonuna kadar bu doktorla devam edersin. 3 boyutlu fotoğrafı da pek güzelmiş maşallah oğluşuna

Inşallah bi sorun yoktur canım adet günlerinde her ay benimde oluyo hamile olsakta tam adet gunumde o ağrılar geliyo benim
Evet dogru kuzmm adet günüme yaklaşmışm demkki ondan ama inanki korkmyor degilm inşallah ki öyle olr Gidip görürüm yazarm buryaa

Ben 12. Haftadan snra her kontrol sonrası 1-2 bıse aldım ama sembolik:) asıl alısverısı 28den snra yapmayı planlıyorum

Hayırlı haberlerle dön inşallah canım benim de haftaya çok sabırsızlanıyorum

Kizlar ayrintili ne zaman oluyor ben 25nde gttim doktora suan 17+1 olduk 15 te bir kontrolm ne zaman gtsem bilemedm

Ben yiyince aşırı rahatsız oldum ya doktor bana da yasak dedi dışardan söylediğim için evde yaparsan ayda 1 dedi tabi etsiz
Ben de etsiz yiyorum aslında yememek lazım ama içinde ne varsa bağımlılık yapıyo bence master chefi izlediğim zaman bazen çok canım çekiyo valla gece kaçamak yapıyoruz ama nadir tabi

Ben de etsiz yiyorum aslında yememek lazım ama içinde ne varsa bağımlılık yapıyo bence master chefi izlediğim zaman bazen çok canım çekiyo valla gece kaçamak yapıyoruz ama nadir tabi
Çok severim normalde ben de canım anlıyorum seni ama hazımsızlık yaptı ben de gaz sancısı yaptı bıraktım

Evet evet tatlı yolu göründü
Oo 3 ayda 1 çikolata Ben kaç tane yedim sayamıyorum tabi bulantım olmaması da etkendi Sen de ye kuzum dene belki artık bulanmaz midenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…