2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede dun benim gittigim hastanedede vardi devletinde tansiyon olculmem icin devletteki bolume yolladılar devlet ve ozel odalari sekreterlikler karşı karşıya hep suriyeliler vardi bikac tane . Doktorlada Allah sabir versin zor

Kizlar ara ara alt karinda iki saniyelik sancim oluyor rahim kasiliyo gibi mi desem kramp gibi mi desem bazen hafif bazen şiddetli sizlerden bu durumu yaşayan var mi ?

Kizlar ara ara alt karinda iki saniyelik sancim oluyor rahim kasiliyo gibi mi desem kramp gibi mi desem bazen hafif bazen şiddetli sizlerden bu durumu yaşayan var mi ?
diğer grup annelerinide takip ediyorum bu sorunu yaşayanlar var. Doktorları magnezyum falan başlamış gittiğinde mutlaka sor kramp mı kasılmamı doktorun en iyisini bilir

Cok sevindim senin adına masallah kuzucuga

diğer grup annelerinide takip ediyorum bu sorunu yaşayanlar var. Doktorları magnezyum falan başlamış gittiğinde mutlaka sor kramp mı kasılmamı doktorun en iyisini bilir
Magnezyum kullaniyorum canim daha onceden soylemistim hosuma gitmedi bu sanci demisti serum takilmisti ama pek faydasi olmadi

Kızlar akşamları Bi fincan dibek ve normal kahve karışımı kahve içiyorum sizce her akşam zararlı mı??Dibek oldgu için şekersiz içiyorum ama tabi yanında çikolata bol yiyorum. Başka zaman tatlı yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…