Sonunda doktorumu buldumm
Doktor cok ilgiliydi ozel odasi vardi tek tek sorularimi cevapladi . Hatta tekrar tekrar baska sorun varsa sorablrsin diyip durdu aklima geldikce sordum cevapladi bebege baya ayrintili bakip tek tek kalbinin 4 ocağını bile gösterdi beyni omuriliği midesi diye anlattı parmakları ayaklari dirsegi vs diye anlatti . 15 dk en az inceledi ayrıntılı. Plesantasina yerine bakti .
Erkek bebek dedi gosterdi pipisini
yine bagdas kurmus eller gozlerde uyuyordu . 130 gram olmus . Kilom cok cikti ya 80.9 kilomu gorunce doktor beni baya süzdü gostermiyorum ya baya inceledi
yuruyus yapıyorum egzersizde yap yuruyus yetmez ve diyetisyene git cok almışsın 3.5 kilo almaman lazim dedi bu doktorda. 1 ay sonraya ayrinrili ultrasona cagirdi. Muayane ucretide iyi 180 tl ayrintili uktrason 382 tl mis biraz fazla ama mecbur . Birde ikili testte doktor enssyi olcemedi deyincs bi anlami kalmamis oyle sey olurmu dedi . Igne dozu konusunda suan senin icin yeterli doz dedi 1 ay sonra tekrar baakariz dedi .
Sakin ilgili sorulara yanit veren gecistirmeyen guzelce anlatan bakan bir doktordu begendik annemide aldi iceri esimide alabilirmis geldiğimizde.. baya uzak ama ama cok mutlu oldum bundan sonra bu adamla devam edicem yardimci docsntmis riskli gebwlik doktoru oldugunuz icin ozellikle sizi tercih ettim biraz gec oldu keske onceden sizinle tanissaydik dedim .
Ultrasonun görüntüsünü unutuyordu tam isteyince 3 boyutlu verdii
Eki Görüntüle 2698917
Eki Görüntüle 2698918