2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günde bir fincan benim doktorum veriyor canım çay ya da kahve tercih et demişti.Ben gün de 1 fincan kahve içiyorum ve gün içinde kuşburnu ya da ıhlamur içiyorum

Birşey olmaz kuzum ben babama vuruyordum bazen 1 saat geç vurduğum oluyordu bize birşey olmaz denmişti
Bebege kan akisi yavaslamismidir filan diye icim icimi yedi nasil unuttum . Sakarlik yaptim temizlik yaparken maden suları vsrdi 3 lu 4 lu koli . Onu yer degistiriyim derken yere cakildi heryere foss diye fiskirdi maden sulari siselerdn ayagimin aralarınada camlar girdi allahtan kanamadi hemenn yıkadım yoksa kan durmuyor 08 lik kan sulandirici ve corspsrin ikilisi yüzünden aklima o sirafa geldi igne kosa kosa gittim yaptim hemen

Telefona hatırlatma kur kuzu geçmiş olsun bir şey olmaz

Hangi numarayı aradin hastanenin kendi numarası mı?
Cnm randevu alırsan bana da haber veriri misin ben de ariyi

Geçmiş olsun dikkat et kuzum iğnen için alarm kur istersen kafan rahat olur ben iğne kullandığım dönem kuruyordum ne olur ne olmaz diye

Evet bazı şeylerin dokunması iyi oluyo canım yoksa bu hamilelik bizi obez yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…