2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Az önce haftanın son canlı dersini verip ödevleri de gönderip haftayı kapamış bulunuyorum çok şükür buna da şükür

Ahh o duygu bulutların üzerinde yürümek huzuru dimi benim de dün en son 3 sınıf üst üsteydi pertim çıktı ama cuma ve haftasonu dinleniyorum biraz, branş ne sizin

Detaylıyi kendi doktorum yapıyor bu arada 17+5 im. Kendisi bebegin suyu daha cok oldugu icin daha rahat görünüyor diye tercih ediyormus bu haftalarda. 22 de de perinatologa gidicem. Gercekten her ölcümüne bakılıyor, her organına. 205 gr olmus benimki kilosu cok iyi dedi

Kizlar kan sulandirici ignemi 40 dk gec yaptim unuttum bisey olurmuya icim icimi yedi
Canım çok geçmemiş bişey olmaz 40 dakikadan. bende sabah işe gitmeden önce yapıyorum 7.30 gibi. bazen evde kahvaltı yapamıyorum işyerinde kahvaltı yapıp öyle yapıyorum iğneyi .8,30 u buluyor.haftasonları da genellikle 9 gibi yapabiliyorum. tabi tam aynı saatlerde yapmak en iyisi ama yarım saat , 1 saatten birşey olmaz sanki.

Ahh o duygu bulutların üzerinde yürümek huzuru dimi benim de dün en son 3 sınıf üst üsteydi pertim çıktı ama cuma ve haftasonu dinleniyorum biraz, branş ne sizin
Hem de pembe bulutların üstünde yürümek gibi ben de bugün 6dersin üstüne gözlerimin bozulmaya başladığını hissediyorum ingilizce branşım sizin?

Hem de pembe bulutların üstünde yürümek gibi ben de bugün 6dersin üstüne gözlerimin bozulmaya başladığını hissediyorum ingilizce branşım sizin?

İngilizceee bende

Biri yazmıştı buraya çocukların sesini açmasına izin verme butonu var diye onu yapıyorum tek söz verdiğimde açıyorum Allah o söyleyen kişiden razı olsun çok farketti başağrım dindi

Biri yazmıştı buraya çocukların sesini açmasına izin verme butonu var diye onu yapıyorum tek söz verdiğimde açıyorum Allah o söyleyen kişiden razı olsun çok farketti başağrım dindi

Evet evet bende unmute themselves ve chat i devredışı bırakınca ben açmadan sesleri çıkmıyor yoksa mümkün değil 3.donem ilkokulda daha önce lise, ortaokul çalıştım , çok tatlılar ama extra yorucu

Evet evet çok tatlılar öğrencilerimi çok seviyorum ama sessiz olduklarında çok enerji gerekiyo ilkokul kademesinde extra enerjikler

Ne çok ingilizceci var burda ya ayrı bi grup mu kursak napsak hangi kademe?

Ben yeni geldim daha önce Eylül anneleribdeydim 2 buçuk yıldır hâlâ iletişimdeyiz, Bir tek seni şimdi gördüm 3.donem ilkokul , sen

bizimde 173 gr dedi 15+6 da baktı erkek mi sizinki erkek bebekler biraz tombik oluyor sanki

Ben yeni geldim daha önce Eylül anneleribdeydim 2 buçuk yıldır hâlâ iletişimdeyiz, Bir tek seni şimdi gördüm 3.donem ilkokul , sen
Ben 2 3 4 lere giriyorum, kadınlar kulübünü sadece hamile olduğum zamanlar kullanıyorum ondan karşılaşmamışızdır

Ben 2 3 4 lere giriyorum, kadınlar kulübünü sadece hamile olduğum zamanlar kullanıyorum ondan karşılaşmamışızdır

Olabilir ben de hamileliklerden önce çok kullanırdım hamile olunca da devam sen ne çok ingilizceciyiz deyince burda sandım kimler var başka

Olabilir ben de hamileliklerden önce çok kullanırdım hamile olunca da devam sen ne çok ingilizceciyiz deyince burda sandım kimler var başka
Ben önceki hamileliğimde bu kadar girmiyodum bile şimdi daha sık girer oldum ama başka topiklerde yokum Mascara var ingilizceci sanki bi iki kişi daha vardı hatırlayamıyorum

Şöyle bir yazı buldum kızlar ayrıntılı haftasıyla ilgili

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-02-16-47-26-58.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…