2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederim. bizde once diyet denedik ama benim maalesef düzelmedi mecburen insüline başladık. zaten gebelikten once gizli sekerim vardi tedavi olmuştum ama smdi de bebekten dolayı cikti dikkat etmek zorundayım.

Şöyle bir yazı buldum kızlar ayrıntılı haftasıyla ilgili
Ben de şimdi randevu aldım kafamda 20+3 'te randevu almak vardı ama devletten aldığım için kafamdakine uymadı tabii.
22+4 e verdiler 4 Kasım yani. Bir yandan bebeğimi 1 aydan fazla bir zaman geçecek ve göremeyeceğim diye üzüldüm bir yandan da 22. Haftada daha iyi oluyormuş diye sevindim.

Eki Görüntüle 2699462
Yarin tam 16 oluyo ama dayanamdim instagramda bole paylastim hic instagram da paylasan varmi benm gibi sabırsız
Karnın baya belirginleşmiş ve tam erkek karnı dediklerinden ben kendimi bırak bebeğimin varlığına dair bile paylaşım yapmadım

Eki Görüntüle 2699462
Yarin tam 16 oluyo ama dayanamdim instagramda bole paylastim hic instagram da paylasan varmi benm gibi sabırsız
Ben de paylaşmadım canım hiç,ne bileyim ilk bebeğim düşük olunca bunda pek kimseyle paylaşmıyorum hiç, karnın bayagı çıkmış ama maşallah

Ben de paylaşmadım canım hiç,ne bileyim ilk bebeğim düşük olunca bunda pek kimseyle paylaşmıyorum hiç, karnın bayagı çıkmış ama maşallah
Ins sagliklla kucaklarsin bebisini evet bianda cıktı kiyafete gore degisiyo gerci eşofman tsort ikilisinde hic belli olmuyo mesela

Olmaz heralde insallah sabahtan corasprinde içmiştim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…