2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ins sagliklla kucaklarsin bebisini evet bianda cıktı kiyafete gore degisiyo gerci eşofman tsort ikilisinde hic belli olmuyo mesela
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım aynen öle bende de tşört eşofmansa belli değil, ince pijama ile biraz belli, dar etek bluzlar belli ediyor o da böle aşırı dar olmıcak o bile bastırıyor

Bende sabirsiz ve heyecanli davranıp ole paylastim ama ins pismanlik olmaz saglik la doğar oğlum hepimizin ins saglikla dogsun
Hic bisi olmaz, iyi dusun :) evden calistigim icin toplantilarda insanlara soylemeye basladim henuz foto koymadim ama sanirim bu ay icinde ben de patlatirim, evlilik yil donumumuz var, belki o zaman koyarim :)

Hic bisi olmaz, iyi dusun :) evden calistigim icin toplantilarda insanlara soylemeye basladim henuz foto koymadim ama sanirim bu ay icinde ben de patlatirim, evlilik yil donumumuz var, belki o zaman koyarim :)
Özel bir günde duyurmak güzel olur Benimde doğum günüm geliyor eşimle doğum günümü kutlarken fotoğraf atarsam orada duyurabilirim

Yaa ben seyi merak ediyorum elinle mi hissediyorsunuz yoksa direkt icinizden mi hissediyorsunuz? Ayy nasil bisi acaba ve ilk hissettigimde ne yaparim acaba?
Kuzum elle hissedilmiyor ben içimde hissediyorum. Burada 2. Gebeliği olan bir arkadaşım dışarıdan anca 6. Ay gibi hissedersin şuan tekme falan bekleme dedi bana

Yaaa masallah ne guzel, darisi bize ❤❤❤ Peki elini koyunca hissedebiliyor musun? Ben o kadar yabanciyim ki bu duyguya anlayabilir niyim acaba diye dusunuyorum suanda
Ben 3 4 gündür emin değildim ama bugün emin oldum artık bence anlarsın kuzum. Elini koyunca hisseden var mıdır ama ben içimden hissediyorum

Ayyy benim de pazartesi dogum gunum ama hazir miyim bilmiyorum simdiden iyi ki dogmussun canim
Oo seninki daha yakınmış asıl senin doğum günün kutlu olsunn nice mutlu senelere bebişinle ve tüm sevdiklerinle inşallah
Benim 5 Kasımda daha çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…