2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa ben seyi merak ediyorum elinle mi hissediyorsunuz yoksa direkt icinizden mi hissediyorsunuz? Ayy nasil bisi acaba ve ilk hissettigimde ne yaparim acaba?
Icimde hissediyorum canım elimi koyuyorum hicbirsey hissetmiyorum ama eşim elini böyle hafif bastırınca hissediyor hareketlerini kaçıp gidiyor gidiyor
Ayyy benim de pazartesi dogum gunum ama hazir miyim bilmiyorum simdiden iyi ki dogmussun canim
Aa benimde yarın ne yakınmış doğum günlerimiz iyiki doğmuşsun şimdiden

Bisey sorucam bunu yasayan var mi? Bugun 1 dilim kek yedim öglen aksam da elma kurusu atıstırdım biraz cok acıkmıstım sonra yemek yedim yerken fenalık hissi geldi. BaS dönmesi fln yasadım. Cok aç kaldim ondan mi oldu yerken? İyiydim öncesinde cünkü. Hala da geçmedi şekerim mi yükseldi aniden acaba

Canım açlıktan olabilir

Sabah kahvaltı yapmadin mı canım açlıktan sekerin düşmüş olabilir aç bırakma kendini

O zaman nice guzel yaslarin olsun tum sevdiklerinle

Yaa ben seyi merak ediyorum elinle mi hissediyorsunuz yoksa direkt icinizden mi hissediyorsunuz? Ayy nasil bisi acaba ve ilk hissettigimde ne yaparim acaba?
Çok güçsüz canım elle hissedilmiyor dışardan daha. Ama tenine yakın bir yerlerde kelebek kanadı pır pır eder gibi. Balık kayar gibi

Sabah kahvaltı yapmadin mı canım açlıktan sekerin düşmüş olabilir aç bırakma kendini
Yapmamistim kek yemistim onun yerine. Aksam da yerken oldu anlamadim o anda tansiyonum düstü sanırım tam öyle bi histi sekerim de aniden yükselmis olabilir bilmiyorum ki. Bas dönmesi titreme falan yaşadım. Bundan sonra dikkat ederim baya korktum hala da dönüyor başım uzandım

Canım açlıktan olabilir
Yerken oldu, biraz yemege baslayınca yani. Tansiyon düşmesi gibi bi histi tam anlamadim. Bas dönmesi titreme falan yasadim elim ayagımın gücü cekildi resmen. Hala da dönüyor başım. Sarımsaklı yogurt vardi acaba aç karnına tansiyonumu düsürmüs olabilir mi

Ben kızın hareketini hissetmiyorum erkeğinkini gün içinde iki üç kere hissediyorum onuda içten değil elimi koyuyorum pıt pıt vuruyo sanki

Öğrenirsin inşallah canım gostermedi mi erken miydi gittiğinde yada devlet hastanesi mi
14.haftaydı kardeşim devlete gittim daha erken dedi şuan 16 oldum bakalım gidicem tekrar merak ediyorum tosun paşayı karnım baya büyüdü benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…