2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende yaşıyordum fenalık hissi sonra bir gün gittim içeri oturdum karnıma baktım pıt pıt atıyor meğersem bebek vuruyor muş bilmiyorum belki şekerin yükselmiştir ama bende ki neden bebek vuruyor muş sonra anladım bunu tabi nefesini tut bir karnına bak bakayım pıt pıt atış var mı?

Bende 20.haftaya alacaktım şimdi 22 de gidicem

Çırpınma gibi kuzum. Kıpır kıpır ediyor içeride sanki.
Ben bu hafta hissettim demeni bekliyorum senden demiştim gözün aydın canım. Erken ama bende hissediyorum 1-2 gündür. Kıpır kıpır, kanat çırpması gibi, pıt pıt hareketler. Çok değişik tarif edilemiyor

Ben 3 4 gündür emin değildim ama bugün emin oldum artık bence anlarsın kuzum. Elini koyunca hisseden var mıdır ama ben içimden hissediyorum
Elimi koyduğum da sağ tarafta et topu gibi maşallah oğluşum kelebek gibi bende hissediom ama bebek olcagını düşünmedim Dr 20.haftadan sonra hissedersin dedi çünkü..

Hic bisi olmaz, iyi dusun :) evden calistigim icin toplantilarda insanlara soylemeye basladim henuz foto koymadim ama sanirim bu ay icinde ben de patlatirim, evlilik yil donumumuz var, belki o zaman koyarim :)
Simdiden evlilik yildonumunz kutlu olsun cnm Rabbim hic ayrilik vermesin ömür boyu mutlu olun ne zmn yıldönümü benmkide yaklaştı 16 kasim da 6.yilimiz

Büyük ihtimalle canım

Yine haftaya sıcaklar geliyormuş bi serinleyemdi

Evet bazı şeylerin dokunması iyi oluyo canım yoksa bu hamilelik bizi obez yapacak
Benim psikolojik mi bilmiyorum ilk hamileliğimde de iştahım hiç artmadı hatta normal zamanda yediğimden daha az yedim aksam yemekten sonra hiç bisey yemedim hep cok korktum hamileyken cok kilo alırsam diye hiç bi zaman kilo alan bi insan olmadım ama cok tuhaf boyle bi algı var bende

14.haftaydı kardeşim devlete gittim daha erken dedi şuan 16 oldum bakalım gidicem tekrar merak ediyorum tosun paşayı karnım baya büyüdü benim
Devlet hastanesi genelde soylemiyo 20. Haftaya kadar canım bizim burdakiler oyle en azindan ben özele gittim cinsiyet icin inşallah söyler doktorun

Ay banada olmuştu bi.kere yediğim 3 tane mandalinaydi sanki dünyaları yemişim gibi sistim patlıcam ölüyorum sıcak basmıştı nasıl uyuduğumu bilemedim

Gözünaydın kuzum çok tatlış bir his ❤
Sağol kuzum gerçekten çok tatlı bir hismiş.

Yok hala cesaret edemiyorum mide bulantım geçsin ondan sonra yerim ekşi seyler favorim suan
Aman o zaman riske atma ekşi şeyler de gayet güzel mm

Bende 20.haftaya alacaktım şimdi 22 de gidicem
Böylesi daha iyi olacak inşallah canım.

Yaaa Çok şükür bugunümüze aynen tarif ettiğin gibi oluyor kuzumm❤❤ Maşallah size de

Elimi koyduğum da sağ tarafta et topu gibi maşallah oğluşum kelebek gibi bende hissediom ama bebek olcagını düşünmedim Dr 20.haftadan sonra hissedersin dedi çünkü..
Bende hissediyordum ama hissettiğimin bebek olduğundan emin değildim dün gece iyice dinledim kendimi bugünde emin oldum artık Zaten kontrolde doktorum da demişti hissedebilirsin bu aralar diye. Ben de zaten birşeyler hissediyorum ama emin değilim demiştim çok şükür hissetmek nasip oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…