Canım bende yaşıyordum fenalık hissi sonra bir gün gittim içeri oturdum karnıma baktım pıt pıt atıyor meğersem bebek vuruyor muş bilmiyorum belki şekerin yükselmiştir ama bende ki neden bebek vuruyor muş sonra anladım bunu tabi nefesini tut bir karnına bak bakayım pıt pıt atış var mı?
Cnm 1,5 saat oldu geçmedi hala ya. Aglıyorum sinirden valla. Korkuyorum da. Cok kötü bi hismis bayılacak gibiyim sanki bayılmıyorum ama öylece yatıyorum arada kalkıp yürüyorum
Carpıntı sorunum bu ara cok artmisti bu aksamda var bas dönmesi fenalık hissiyle birlikte. Sonra altta yazanı okudum yüzde 40,50 daha fazla calısmaya baslıyormus bu haftalarda ondan demekki sizde de carpıntı oluyo mu? Ya da böyle arada tekliyo sanki bosluga düser gibi oluyo?
Kizlzr moralim baya bozuk babamin rahatsizliklari vsrdi doktr kolonoskopi ve endskopi istedi bunlari yeni arastirdim kanser taramasiymis ve babamda kolon kanssri belirtileri var persembe yapılacak Allah im insalalh temiz çıkar
Benim psikolojik mi bilmiyorum ilk hamileliğimde de iştahım hiç artmadı hatta normal zamanda yediğimden daha az yedim aksam yemekten sonra hiç bisey yemedim hep cok korktum hamileyken cok kilo alırsam diye hiç bi zaman kilo alan bi insan olmadım ama cok tuhaf boyle bi algı var bende
Ben de çok korkarım tatlım hamileyken çok kilo almaktan ilk hamilelikte 13 kilo aldım gerçekten çok güzel besleniyodum zararlı şeyleri yemiyodum anca çok canım istediğinde yerdim her gün meyve sebze yumurta süt.. bunda da aynı şekilde gidiyo ama bazen canım istiyo kaçamak yapıyorum zararlı ya işte cazip geliyo
Yerken oldu, biraz yemege baslayınca yani. Tansiyon düşmesi gibi bi histi tam anlamadim. Bas dönmesi titreme falan yasadim elim ayagımın gücü cekildi resmen. Hala da dönüyor başım. Sarımsaklı yogurt vardi acaba aç karnına tansiyonumu düsürmüs olabilir mi
neysolBbayanaslanMascara
hı guys nice to meet you bir kişiyi unutmuş olabilirim , herkesin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla gelsinler kuzular
Valla bende uzaktan eğitimden yildim bezdum basım fena ağrıyor pertim çıkıyor vs sevmedim hıc..
Benim de ilk zamanlar bulantı istifra çoktu yediklerim kalmıyordu, şimdi bulantı geçti hazımsızlık, şişkinlik ve yanma başladı
Kizlzr moralim baya bozuk babamin rahatsizliklari vsrdi doktr kolonoskopi ve endskopi istedi bunlari yeni arastirdim kanser taramasiymis ve babamda kolon kanssri belirtileri var persembe yapılacak Allah im insalalh temiz çıkar
Yaaa masallah ne guzel, darisi bize Peki elini koyunca hissedebiliyor musun? Ben o kadar yabanciyim ki bu duyguya anlayabilir niyim acaba diye dusunuyorum suanda