- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.681
Hiç bilmıyorum bende şimdi sordum bı yazı gördüm dün dü galıba devlete kayıt olamaya giden varmış galıba da yapılıyor mu acabaDetaylı ultrason devlette yapılıyor mu?
Tiroid ilacı alıyor musun canım o da çok acıktırıyor.Evet evet ben de öyleyim sabah aç aç uyuyamıyorum asla süt pratik olunca ben de hemen süt içiyorum
Ya bende bi devlete gideyim o zaman bızımki özel detaylıya gel dedi de nereye gel ne ödeyeceğiz demedi tabı (duydum ki 500-600 aralıgı mıs devlete gitsem kaç olur acaba)Takibe gittiğin doktor söylemedi mi canım
Ben devlet hastanesine gidiyorum, en son gittiğimde kendi söyledi.
Benim gittiğim hastane küçük ilçe hastanesi, beni merkezdeki şehir hastanesine yönlendirdi, orda perinatolog baktı, bir de üniversite hastanesinde radyolojiden randevu almıştım, onlar rapor yazdığı için radyolojinin de bakmasını istiyorlar genelde.
İkisine de ücret vermedim.
Ben devlette yaptırdım canımDetaylı ultrason devlette yapılıyor mu?
Ilk olarak devlete gitsem ne yapmam gerek kadın doğuma mı randevuTakibe gittiğin doktor söylemedi mi canım
Ben devlet hastanesine gidiyorum, en son gittiğimde kendi söyledi.
Benim gittiğim hastane küçük ilçe hastanesi, beni merkezdeki şehir hastanesine yönlendirdi, orda perinatolog baktı, bir de üniversite hastanesinde radyolojiden randevu almıştım, onlar rapor yazdığı için radyolojinin de bakmasını istiyorlar genelde.
İkisine de ücret vermedim.
Evet evet alıyorum uyanmadan 40 dk önce falan içip geri yatıyorumTiroid ilacı alıyor musun canım o da çok acıktırıyor.
Ben o zaman ilacı sabah namazında içerdim, sanırım o yüzden çok aç uyanıyordum.
Şimdi sabah uyanınca ilacı içip kahvaltı hazırlıyorum idare ediyor
Ya bende bi devlete gideyim o zaman bızımki özel detaylıya gel dedi de nereye gel ne ödeyeceğiz demedi tabı (duydum ki 500-600 aralıgı mıs devlete gitsem kaç olur acaba)
O zaman radyolojıden mı randevu alacağım aklım karıştıÖzellerde fiyat bazen uçuk olabiliyor, tabi tercih ben bütçe meselesi.
Ben özel muayenehaneye de gidiyorum, o doktor detaylı haftasında da bakacak ama ekstra ücreti yok.
Zaten her muayenesi uzun sürüyor, ama mesela o da bana radyolojiye gitmem gerektiğini onların rapor yazdığını ve bunun dosyamıza işlenmesi gerektiğini söyledi.
Ilk olarak devlete gitsem ne yapmam gerek kadın doğuma mı randevu
Süper o zaman randevu alayım ben bı bakalımEvet ilk önce kadın doğum polikliniğinden randevu alacaksın, o doktor seni yönlendirecek.
Gittiğin hastanede olmuyorsa da bakılan başka bir hastaneyi önerir
Çok sıra oluyor mu ne zaman alsam randevuyu 22. Hafta da gitmem gerek detaylıyaEvet ilk önce kadın doğum polikliniğinden randevu alacaksın, o doktor seni yönlendirecek.
Gittiğin hastanede olmuyorsa da bakılan başka bir hastaneyi önerir
O zaman radyolojıden mı randevu alacağım aklım karıştı
Ben de öyleydim ama 12. Haftada düzeldim cnm. Beyaz leblebi iyi geliyodu bana hem de %20 si protein.kızlar benim hiç iştahım yok hiçbişey de canım istemiyor önüme gelirse yiyorum yoksa aç geziyorum resmen herşey hala kokuyor özellikle iş yerinde yemekhanenin kokusu geldiği an bile midem kötü oluyor evde de pek bişe yiyemiyorum onlarda sonradan rahatsız ediyor veya baştan koktuğu için yiyemiyorum allahtan ekmek var hiçbişe olmasa ekmek arası yeşillik veya ekmek arası peynir yiyorum öğle yemeğinde çok kötü beslenmem ne yapacağımı bilemedim sizde böyle misiniz
Sağol canım ben bi randevu alayım o zaman ona göre gün versinlerRadyoloji istem açılmadan sana gün veremez canım
Kadın doğum yönlendiriyor, radyoloji de haftana göre uygun bir güne randevu veriyor, o tarihte gidip detaylıya giriyorsun, sonuçlar zaten doktorun ekranına yansıyor hemen, doktorla da ona göre görüşüyorsun.
Nerde yaşadığına bağlı o canımÇok sıra oluyor mu ne zaman alsam randevuyu 22. Hafta da gitmem gerek detaylıya
Benim detaylı ultrason 30 aralıkta cnm. Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebişinMerhaba 20+3 haftalık gebeyim bugün renkli ultrason a girdim ve rahim ağzı 2.5 mm olduğunu ve erken doğum riski olduğunu söylediler böyle birşey başına gelip zamanında doğum yapan oldumu ?
Ondan çok aç uyanıyoruz galibaEvet evet alıyorum uyanmadan 40 dk önce falan içip geri yatıyorum
İstanbuldayım haklısın büyük ıhtimal sıra alamam herhaldeNerde yaşadığına bağlı o canım
Büyük şehirlerde randevu bulmak nerdeyse imkansız.
Ben küçük bir yerde yaşıyorum, randevu konusunda hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Ama sen bir an önce git ki radyoloji de yoğun olabiliyor.
Veya benşm doktorum gibi seni de perinatoloğa yönlendirecek, onun da randevusunu ayarlamak zor olabilir
Onu içtikten sonra en az yarım saat bir şey yememek lazım ya o yüzden ben uyanmadan almaya çalışıyorum aslında uyanınca hemen bir şeyler yiyebilmek içinOndan çok aç uyanıyoruz galiba
Ben uyandıktan sonra almaya başlayınca daha iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?