- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.721
ayy evetSürekli hastane çıkışı gönderiyolar ne güzelGeri göndermem ben olsam, düzgün iş yapsınlar
Valla benim doktor 23. Hafta diyo canım 28 inde gidicem o yüzden Aman çok şükür ya kız acaba kime benzediği ne zaman belli olur kiKimse görmedi zaten
Kaç gün kaldı detaylıya
Ben dün girdim, güzel geçti çok şükür
Ben de pırasa kabak arasında kaldım kabak yaptımA aaa bende pırasa yapıcam
Devlette muayene olmak için şu haftaya kadar gitmen lazım gibi bir şart var mı canım ya da doğum için ? Evime iki dk uzaklıkta şehir hastanesi açıldı aşırı güzel bir hastane ama şimdiden sonra gidebilir miyim bilmiyorum sen biliyor musun ?Özellerde fiyat bazen uçuk olabiliyor, tabi tercih ben bütçe meselesi.
Ben özel muayenehaneye de gidiyorum, o doktor detaylı haftasında da bakacak ama ekstra ücreti yok.
Zaten her muayenesi uzun sürüyor, ama mesela o da bana radyolojiye gitmem gerektiğini onların rapor yazdığını ve bunun dosyamıza işlenmesi gerektiğini söyledi.
Yok ya vermediler akıllı ne yapacaksa bizimki de verir die istemedi ne ayıp bide ona para, vercem eşime müstehak diyorym isteseydiKızımda chicco'nun tırnak setini almıştım ilk etap makas şeklinde olanı kullanmak bana çok kolay gelmişti 3 yıl gibi onu kullandım sonra setteki normal tırnak makasina geçtim yani hala gayet sağlam valla üç kuruş üç kuruştur diyorum bizde puseti verdik arkadaşlara ama sağolsun tertemiz geri getirdiler mağazada görevlilere sorarsanız arabanın markasına göre üzerine hangi puset olur bilgi veriyorlar genelde yada arabayı yanınızda götürüp deneyedebilirsiniz bendeki araba Chicco lite way plus
Öyle temiz kullandıktan sonra aralarda eşyaları paslaşmak çok iyi oluyor bende geri dönüşüm olayını sitesinde gördüm mağazaya gittiğimde sormuştum alıyoruz dediler
Bebeğin canım.Bebeginmi bobregi seninmi?
Genelde normale dönüyor dedi doktor, takip etmek gerekiyor sadece dedi.İnşallah zamanla normale döner canım
Sağlıkla gelsin minik kızın
Sağol effokcum. 2 hafta sonra çağırdı doktor, genelde normale dönüyor dedi, zaten çok sınırda dedi. İnşallah düzelecekgeçmiş olsun canım, bir sonraki ultrason 1 ay sonra mı? büyüme hızına göre dengeye girer ve hızlıca düzelir annesi <3
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda normale döner.Bende ayın 26 sına aldım ayrıntılı ultrason randevusunu.Bebeğin canım.
Genelde normale dönüyor dedi doktor, takip etmek gerekiyor sadece dedi.
Sağol effokcum. 2 hafta sonra çağırdı doktor, genelde normale dönüyor dedi, zaten çok sınırda dedi. İnşallah düzelecekHuzursuz değilim.
Ocakta bana da daha detaylı gebelik tahlilleri yapacaklarını söylediler sağlık ocağından.Ben ılk tahlilleri yaptırdım nıye tahlıl dedi anlamadım hemde sağlık ocağında olan hepsı yapıldı
Ne aldiydin foto atsanaAmigurumi malzemelerim geldi bugün. Bir heves başladım. Pek becerikliyim doğuma kadar bitiririm inşallah
valla kuzum bana ne yapsam tık yok benim 17+3 üm hala bi düzelmem azalmam yok yemek görmek istemiyorum resmen kokusunu aldığım an bile midem kötü oluyor sadece nar,elma, ayva ve portakal olsa gayet güzel yiyorum ama yemeğe gelince midem allak bullak ne yapacağımı şaşırdım fena mide yanması oluyor bende anlamadımBen de öyleydim ama 12. Haftada düzeldim cnm. Beyaz leblebi iyi geliyodu bana hem de %20 si protein.
Acaba ne yapacak tahlil ne için merak ettimOcakta bana da daha detaylı gebelik tahlilleri yapacaklarını söylediler sağlık ocağından.
Bende öyleyim zorla yemek yiyorum tek istediğim bebek inşallah kilo alır bol bol meyve yemeye çalışıyorum oyüzdenvalla kuzum bana ne yapsam tık yok benim 17+3 üm hala bi düzelmem azalmam yok yemek görmek istemiyorum resmen kokusunu aldığım an bile midem kötü oluyor sadece nar,elma, ayva ve portakal olsa gayet güzel yiyorum ama yemeğe gelince midem allak bullak ne yapacağımı şaşırdım fena mide yanması oluyor bende anlamadım
Ne aldiydin foto atsana
Geçmiş olsunBebeğin canım.
Sağol effokcum. 2 hafta sonra çağırdı doktor, genelde normale dönüyor dedi, zaten çok sınırda dedi. İnşallah düzelecekHuzursuz değilim.
2. Trimester rutin kan tahlili yapılıyor. Ekstrem bi durum değil yani. Şeker, kan değerleri , vitaminler vs. Ben de yaptırdım aşı olduğum zaman.Acaba ne yapacak tahlil ne için merak ettim
ip ve tığ aldım sadece. Videolardan baka baka yapmaya çalışıyorum ama çok zor yavNe aldiydin foto atsana
Geçmiş olsun canım benim duymuştum böyle bi durum kuzenimde normale dönmüştü bi sorun olmaz inşallahBebeğin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?