2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Devlette muayene olmak için şu haftaya kadar gitmen lazım gibi bir şart var mı canım ya da doğum için ? Evime iki dk uzaklıkta şehir hastanesi açıldı aşırı güzel bir hastane ama şimdiden sonra gidebilir miyim bilmiyorum sen biliyor musun ?

Yok ya vermediler akıllı ne yapacaksa bizimki de verir die istemedi ne ayıp bide ona para, vercem eşime müstehak diyorym isteseydi

Bebeginmi bobregi seninmi?
Bebeğin canım.
İnşallah zamanla normale döner canım
Sağlıkla gelsin minik kızın
Genelde normale dönüyor dedi doktor, takip etmek gerekiyor sadece dedi.
geçmiş olsun canım, bir sonraki ultrason 1 ay sonra mı? büyüme hızına göre dengeye girer ve hızlıca düzelir annesi <3
Sağol effokcum. 2 hafta sonra çağırdı doktor, genelde normale dönüyor dedi, zaten çok sınırda dedi. İnşallah düzelecek Huzursuz değilim.

Kızlar sonunda doktora gidebildim dogum paketimi aldım ve minnosu mu gördüm cinsiyetini de öğrendim KIZIMIZ GELİYOOOORRR KirazHanim beni de ekle canm. Bi oğlumuz vardı çok şükür birde KIZIMIZ olacak Rabbim sağlıklıca almayı nasip etsin İnşaAllah hepimize

Eklentiler

• IMG_20201215_165533.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 46
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda normale döner.Bende ayın 26 sına aldım ayrıntılı ultrason randevusunu.

Ben de öyleydim ama 12. Haftada düzeldim cnm. Beyaz leblebi iyi geliyodu bana hem de %20 si protein.
valla kuzum bana ne yapsam tık yok benim 17+3 üm hala bi düzelmem azalmam yok yemek görmek istemiyorum resmen kokusunu aldığım an bile midem kötü oluyor sadece nar,elma, ayva ve portakal olsa gayet güzel yiyorum ama yemeğe gelince midem allak bullak ne yapacağımı şaşırdım fena mide yanması oluyor bende anlamadım

Geçenlerde eczaneden aldığım multivitaminin daha pahalı olduğunu söylemiştim. Trendyolda aynısını buldum yorumları da iyiydi sipariş ettim. Tarihine baktım eczaneden aldığımla arasında 1 ay var sadece

Bende öyleyim zorla yemek yiyorum tek istediğim bebek inşallah kilo alır bol bol meyve yemeye çalışıyorum oyüzden

Geçmiş olsun Doktor olumsuz konuşmamış o yüzden huzursuz olmaman en güzeli sık sık olabiliyor demek ki böyle şeyler.

Geçmiş olsun canım benim duymuştum böyle bi durum kuzenimde normale dönmüştü bi sorun olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…