2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hilal & yıldız bayraktan geliyor (vatanım sensinde vardı )

Onu içtikten sonra en az yarım saat bir şey yememek lazım ya o yüzden ben uyanmadan almaya çalışıyorum aslında uyanınca hemen bir şeyler yiyebilmek için

Zaman kaybetmeyim diyorsun
Ben ilacı alıp oyalanıyorum zaman geçiyor.
Lavaboya gidiyorum, kızımın üstünü bezini falan değiştiyorum, yatağı topluyorum. En son da kahvaltıyı hazırlayana kadar zaman geçiyor.
Bazen de kızım çok nazlanarak yiyor, zaman geçsin diye önce ona kahvaltı yaptırıp sonra ben bir şeyler yiyorum

Bu chakra iyice saçmaladı bana bir tane daha hastane çıkışı göndermişler bugün geldi. üstelik bir tane de paketlenen ürün gözüküyor siparişlerimde yine hastane çıkışı. arayıp sipariş numarasını veriyorum iptal edin gelmesin o da diyorum bizde gözükmüyor diyorlar. Şimdi iade ile uğraşacağım diğeri de iptal olmazsa o da gelecek sonra da onun için, çok saçma..

Benimki daha fena. Kızımın ateşi vardı kreşten aldım götürdüm. Kreşte ateşi vardı. 2dk sonra oradaydık eliyle baktı ateşi yok dedi. Ağzını aç dedi çubuk falan kullanma yok. Uzaktan baktı. Ne vereyim ilaç dedi. Bende bi calpol yazın dedim aldım geldim

Sen geçen gün sipariş görünmediği halde Kargo geldi demiştin sanki? O zaman ne geldi peki

Bedava mı gönderiyor

İyice saçmalamışlar uğraş dur şimdi. Kaç tane oldu gelen 2 mi ?

Sürekli hastane çıkışı gönderiyolar ne güzel Geri göndermem ben olsam, düzgün iş yapsınlar

Sen geçen gün sipariş görünmediği halde Kargo geldi demiştin sanki? O zaman ne geldi peki
Bana stokta yok dedikleri benim asıl aldığım ürün gelmişti. Şimdi de o zaman stokta yok dedikleri için oluşturdukları ikame ürün gelmiş. Arayıp söylemiştim üstelik. Ve hala bi tane daha ürün paketleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…