2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Haha ben pandemiden once hic magazaya gitmezdim evde alip denerdim olmayinca bir de geri iade yapardim okula cagirirdim bir de kargoyu evde degilim diye. Bir gun adam benim tc nin basini soyluyo korktum, o kadar cok cagirmisim ki ezberlemis

Doppler bebeğe zararlı bir alet. Isı yaydığı için onları rahatsız ediyor Ultrason cihazı gibi değil. Bunu bir doktorun sayfasında okumuştum. Bu yüzden sık sık dinlemiyor doktorlar.

Ya bir sey sorucam dunku tartidan sonra korktum, bu akilli saatlerde mi zararli oluyor o zaman bugun tartilmadim valla korkudan doktora sorucam haftaya

Bende de oluyor aynisi bende bebegin suyumu gidiyor diye dusunmustum. Doktora sorsam yine alttan bir seyler yapicak, bir suru testler isticek diye sormamayi dusunuyordum. Ultrasonda bebegin suyunu goruyor zaten bir sey olsa soyler o yuzden demicem

Çoğu zaman akıntı zannettigimiz şey kendi cisimiz kizlar. İlerleyen haftalarda daha da çok olacak malesef. Su geldi mi birden bire gelir genelde. Nadiren sızıntı şeklinde gelenler de var ama bu çok nadir oluyor. Yine de ped alıp rahat edebilirsiniz. Hastanelerde oluyor. Medikalcilerde de olur.

O konuyu inan hiç bilmiyorum en güzeli doktora sorman olur. Dopplerle ilgili daha önce denk gelince ondan söylemek istedim.

Evet canimm bir sorucam esime soyledim dun o zaman tv de izleme, o zaman telefonla da konusma, buzdolabini da acma dedi saati de cikardim attim dunden beri bir soruyim bakalim

Bir de ben gulunce ozellikle sabah yeni uyanmissam kacircam diye odum kopuyor sanki cisimi tutmakta zorlaniyorum gun gectikce gulerken kaccak gibi oluyor. Sizde de oyle mi

Bende de oluyor aynisi bende bebegin suyumu gidiyor diye dusunmustum. Doktora sorsam yine alttan bir seyler yapicak, bir suru testler isticek diye sormamayi dusunuyordum. Ultrasonda bebegin suyunu goruyor zaten bir sey olsa soyler o yuzden demicem
Bende normal olduğunu okuyordum hep, fazla gelince korktum açıkçası inşallah alttan bakmaz, en sevmediğim şey

Hatta size bişey daha soyleyim 7. Aydan sonra dışarı çıkmam gerektiginde oğluma doğum öncesi aldığım bezlerden koyup öyle cikiyordum çünkü öyle bir baskı oluyor ki buna hiç bir kas dayanamaz çoğu zaman eve geldigimde hafif ıslak buluyordum zamanla his kaybı da oluyor cocuklarin bozmadiklari yer yok.

Bir de ben gulunce ozellikle sabah yeni uyanmissam kacircam diye odum kopuyor sanki cisimi tutmakta zorlaniyorum gun gectikce gulerken kaccak gibi oluyor. Sizde de oyle mi
Yaa olmaz mı kesinlikle öyle. Bende bu hafta başladı sık sık idrara sıkışma durumları bakalım. Başladı mı bitmez zaten böyle gider bundan sonra

Evet o pedi duydum alsam iyi olacak sanırım en azından içim rahat eder, benimde aklıma o geldi işte acaba sızıntı şeklinde gelebilir mi diye...

Evet o pedi duydum alsam iyi olacak sanırım en azından içim rahat eder, benimde aklıma o geldi işte acaba sızıntı şeklinde gelebilir mi diye...
Hiç zannetmiyorum sızıntı olduğunu ama yine de aldır da için rahat etsin canım :) bundan sonrakilerde daha sakin olursun öyle bir faydası olur bir kere görürsen :)

Bende ayni durumdayım canım ev sahibi evi saticam dedi ya çık yada al dedi fiyatlar çok yüksek bu süreçte böyle bişy olması beni de gerdi bebegi de evde huzur kalmadı valla

Daha once haber vermis miydi ev sahibi insallah daha guzelini bulursunuz, moralini bozma lutfen

Bende ayni durumdayım canım ev sahibi evi saticam dedi ya çık yada al dedi fiyatlar çok yüksek bu süreçte böyle bişy olması beni de gerdi bebegi de evde huzur kalmadı valla
Benimde öyle valla ilk haberi hamileliğimin ilk başında almıştım ve yıkılmıştım. evi görmeye gelen takım full araplar ve aşırı pisler çıplak ayakla eve giriyor düşün. Bende alamam şuan evi zaten ev alacaksam da daha güzel ev alırdım yani şuan oturduğum ev standart bir daire. Çok moralim bozuldu. Kontrat marta kadar ama şubatta falan taşınmak istiyorum çünkü doğumdan sonra taşınmak çok zor olur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…