- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.281
Ben de 4 katlı olanı beğendim diğerleri yumuşak değilmiş gibi geldi gözüme ama tek onun için de kargo istemedim zaten kargocular bıktı benden. Arada aldıklarımı anneme gönderiyorum dikkat çekmeyeyim diye
Evet arada beyaz, kreme yakın akıntım da oluyor. Ben hamileliğimin başından beri yaşıyorumBeyaz da oluyor mu arada, bir de kokusuz, normalden fazla oluşu korkuttu, panik atak gibi oldum artık, sağ sağlim tamamlasak şu süreci iyi olacak
Doppler bebeğe zararlı bir alet. Isı yaydığı için onları rahatsız ediyor Ultrason cihazı gibi değil. Bunu bir doktorun sayfasında okumuştum. Bu yüzden sık sık dinlemiyor doktorlar.
Merhaba kızlar, bugün afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra şeffaf suyla karışık biraz akıntı geldi korktum açıkçası sizde de oluyor mu acaba, bende doktoruma yazdım aradı 4 e kadar gelirsen bebeğin suyuna bakarız diye, tedirgin oldum açıkçası, en son 1 Aralıkta gitmiştim minnoşu görmeye şimdi yine çağırınca dr heyecan yaptım, ayın 23 nde zaten perinatoloğa ayrıntılıya gideceğim için gitmeyi düşünmüyordum ama çok pimpirikliyim inşallah bir sorun yoktur
O konuyu inan hiç bilmiyorum en güzeli doktora sorman olur. Dopplerle ilgili daha önce denk gelince ondan söylemek istedim.Ya bir sey sorucam dunku tartidan sonra korktum, bu akilli saatlerde mi zararli oluyor o zamanbugun tartilmadim valla korkudan doktora sorucam haftaya
O konuyu inan hiç bilmiyorum en güzeli doktora sorman olur. Dopplerle ilgili daha önce denk gelince ondan söylemek istedim.
Çoğu zaman akıntı zannettigimiz şey kendi cisimiz kizlar. İlerleyen haftalarda daha da çok olacak malesef. Su geldi mi birden bire gelir genelde. Nadiren sızıntı şeklinde gelenler de var ama bu çok nadir oluyor. Yine de ped alıp rahat edebilirsiniz. Hastanelerde oluyor. Medikalcilerde de olur.
Bende normal olduğunu okuyordum hep, fazla gelince korktum açıkçasıBende de oluyor aynisi bende bebegin suyumu gidiyor diye dusunmustum. Doktora sorsam yine alttan bir seyler yapicak, bir suru testler isticek diye sormamayi dusunuyordum. Ultrasonda bebegin suyunu goruyor zaten bir sey olsa soyler o yuzden demicem
Yaa olmaz mı kesinlikle öyle. Bende bu hafta başladı sık sık idrara sıkışma durumları bakalım. Başladı mı bitmez zaten böyle gider bundan sonraBir de ben gulunce ozellikle sabah yeni uyanmissam kacircam diye odum kopuyorsanki cisimi tutmakta zorlaniyorum gun gectikce gulerken kaccak gibi oluyor. Sizde de oyle mi
Evet o pedi duydum alsam iyi olacak sanırım en azından içim rahat eder, benimde aklıma o geldi işte acaba sızıntı şeklinde gelebilir mi diye...Çoğu zaman akıntı zannettigimiz şey kendi cisimiz kizlar. İlerleyen haftalarda daha da çok olacak malesef. Su geldi mi birden bire gelir genelde. Nadiren sızıntı şeklinde gelenler de var ama bu çok nadir oluyor. Yine de ped alıp rahat edebilirsiniz. Hastanelerde oluyor. Medikalcilerde de olur.
Hiç zannetmiyorum sızıntı olduğunu ama yine de aldır da için rahat etsin canım :) bundan sonrakilerde daha sakin olursun öyle bir faydası olur bir kere görürsen :)Evet o pedi duydum alsam iyi olacak sanırım en azından içim rahat eder, benimde aklıma o geldi işte acaba sızıntı şeklinde gelebilir mi diye...
Bende ayni durumdayım canım ev sahibi evi saticam dedi ya çık yada al dedi fiyatlar çok yüksek bu süreçte böyle bişy olması beni de gerdi bebegi de evde huzur kalmadı vallaEv sahibimiz evi satıyor, sürekli biri gelşp bakıyor eve çok canım sıkılıyor dün baya ağladın sinirlerim bozuldu. Bebeğimde rahatsız oldu o kadar çok hareket ettiki tüm gece boyubca bir dk durmadı.. şimdi işin yoksa ev bul taşın. Çok moralim bozuldu ya
Yaa olmaz mı kesinlikle öyle. Bende bu hafta başladı sık sık idrara sıkışma durumları bakalım. Başladı mı bitmez zaten böyle gider bundan sonra
Bende normal olduğunu okuyordum hep, fazla gelince korktum açıkçasıinşallah alttan bakmaz, en sevmediğim şey
Ev sahibimiz evi satıyor, sürekli biri gelşp bakıyor eve çok canım sıkılıyor dün baya ağladın sinirlerim bozuldu. Bebeğimde rahatsız oldu o kadar çok hareket ettiki tüm gece boyubca bir dk durmadı.. şimdi işin yoksa ev bul taşın. Çok moralim bozuldu ya
Benimde öyle valla ilk haberi hamileliğimin ilk başında almıştım ve yıkılmıştım. evi görmeye gelen takım full araplar ve aşırı pisler çıplak ayakla eve giriyor düşün. Bende alamam şuan evi zaten ev alacaksam da daha güzel ev alırdım yani şuan oturduğum ev standart bir daire. Çok moralim bozuldu. Kontrat marta kadar ama şubatta falan taşınmak istiyorum çünkü doğumdan sonra taşınmak çok zor olur benim içinBende ayni durumdayım canım ev sahibi evi saticam dedi ya çık yada al dedi fiyatlar çok yüksek bu süreçte böyle bişy olması beni de gerdi bebegi de evde huzur kalmadı valla
Evet prolaktin salınımını artırırsın yapma masaj filan.ayarını bozmak gibi bişey mi olur dokunursak? akşamları sızısı geçsin diye meme masajı yapıyodum ben kendime yapmasammı? hiç süt gibi bişey çıkmadı tabi henüz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?