2021 Nisan Anneleri

Kanama alanı bende de var ilk gittiğimden beri. Dinlenmeye çalışıyorum ama sürekli de yatma olmuyo evde 2 cocuğum daha var onlarla ilgilenmek zorundayım birsey olmaz inşallah

Dedi ve gerçekleri yüzme soğuk su gibi çarptı akşam isim düşünüyoruz eşimle hep kiz ismi erkek olursa pist diyecez galiba
benim de oglum var.biz de hep erkek ismi dusunuyoruz.aliskanlik herhalde
[QUOTE="sadehayatt06, post: 65012915, member: 984483"
Kızlar yaa benim gibi kabız olan ve bir çare bulan var mı karnım 4 aylık gibi geziyorum. Çok rahatsızım. Kendimi zorluyorum lavaboda o da hiç iyi değil korkuyorum bu defa hemoroid olurum diye. Bir çare bulan var mı. Doktora sormayı unuttum. Düşük riski var deyince aklımdaki hersey uçtu gitti
[/QUOTE]
bende yok ama kuru kayisiyi kaynatip rondoda cekip yiyebilirsin pure halinde.kabiza iyi gelir genelde.

Bilmem kızda öyle olurmuş
Ben aşure yapmıştım incirle aşure yiyince rahatladım sabah çok şükür
kizlar site sizde de hata veriyor mu? klavye surekli kayboluyo yazarken.dogru duzgun alinti bile yapamadim
Delirecektim ya iyiki tek bende değil harfleri silemiyorum geri feri baştan geliyor felan

Canım bende de vardı kabızlık. Sabahları aç karna 1 bardak su içiyorum sonra keçiboynuzu pekmezi içiyorum 1 kaşık. Sonra tekrar 1 bardak su. Daha kahvaltımı yapmadan tuvalete çıkabiliyorum, böyle buldum çözümü

Canım bende yasıyordum biraz araştırdım kuru inciri bir bardak suya koy aksamdan sabah kalkında önce inciri ye sonra o suyu iç akşam üzeri etki ediyor kuru incir yerine kuru kayısıda olur yazıyordu buarada bana iyi geldi birkaç sabah üst üste yaptm iki kere cıktım tuvalete sisliğim indi resmen

Bilmem kızda öyle olurmuş

Ben aşure yapmıştım incirle aşure yiyince rahatladım sabah çok şükür

Delirecektim ya iyiki tek bende değil harfleri silemiyorum geri feri baştan geliyor felan
Ayy canım nasıl aşure çekiyor yapmayı bilmiyorum keşke bilseydim

Kızlar günlerdir yorgunluk uykusuzluk stres sonunda teker patladı çok fena hastayım
Gece geç yattım aşırı yorgundum ama bir şeyim yoktu, sabah uyandığımda burnum akıyordu, sonra dolaptan meyve suyu içtim boğazım fena oldu
Gün boyu kafamı taşıyamadım, başım dönüyor kemiklerim sızlıyor üşüyorum. Burnumu silmekten yara oldu, boğazım kıpkırmızı, dişlerim bile sızlıyor...
nane limon, bal limon ılık su sürekli içtim ama hala yutkunamıyorum.
Ateşim 36.7

Pastil kullanabilir miyim bilginiz var mı

Hem emziriyorum hem 5+0 haftalık oldum bugün
İyi gelebilecek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum

Test yaptırdınız mı?Sizi korkutmak istemem ama bence bi test yaptırın.Şu an koronaya yakalananların bir çoğu üşüttüğünü sanıyor.Şu an benim bütün ailem pozitif.Annemde de belirtiler böyleydi.inşallah sizde birşey yoktur.

Biliyor musun aynı şeyi düşündüm ama insan konduramıyor kendine
Şöyle söyleyim gece yatarken hiçbir şeyim yoktu, sabah hasta uyandım, böyle bir anda mı belirtiler çıkar, genelde okuduklarım yavaş yavaş tek tek belirti yaşamışlar

Yok canım benim annem aniden üşümeyle başlıyor ateşleniyor hafif burnu akıyor.o da üşüttüğünü zannediyor kemiklerim ağrıyordu çok halsizdim diyor.hemen götürüp test yaptırdık hatta test geç çıkıyor diye tomografi çektirdik orada belli oldu.hiç halim yok diyordu daha sonra boğaz ağrısı öksürük ve tat alamama ortaya çıktı.1 hafta oldu tüm ailem karantinada.2 yaşındaki yeğenim bile.Ama sadece annemde ve ablamda belirtiler yoğun diğerlerinde çok şükür sıkıntı yok halsizlik dışında.zaten şimdi bi çoğu üşüttüm deyip gitmiyormuş doktora.Zaten gidilse de devlettekiler çok test yaptırmıyor evde kalın 15 gün diyorlar.bol bol c vitamini d vitamini al ve elinden geldiğince yemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…