- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Inşallah canim okul ne güzel nimetmis ben ogretmenken degil tabiKolay gelsin başarılar inşallah şu virüs de bitsin de okula dönsün kuzucuklar
Ben dizlerimi kendime cekiyorum o zaman bir sey olmuyo. Aksam biraz guclu hapsurdum biraz lekelenmem oldu, alakasi var mi bilmiyorum. Dun gece uyandigimda karnimda biraz agri basladi. Bu sabah kahverengi akintim geliyor, peceteye silince sadece geliyo, akan bir sey degil simdilik. Tedirgin oldum yine kacgundur bir sey yoktu bugun de boyle agriyla olunca. Midem agriyor gibi karnimdan cok. 4. Ve 5. Haftalarda da gaz agrisi gibi oluyordu ama suan korkuyorum acikcasi biraz.Kanama alanı bende de var ilk gittiğimden beri. Dinlenmeye çalışıyorum ama sürekli de yatma olmuyo evde 2 cocuğum daha var onlarla ilgilenmek zorundayım birsey olmaz inşallah
Ben dizlerimi kendime cekiyorum o zaman bir sey olmuyo. Aksam biraz guclu hapsurdum biraz lekelenmem oldu, alakasi var mi bilmiyorum. Dun gece uyandigimda karnimda biraz agri basladi. Bu sabah kahverengi akintim geliyor, peceteye silince sadece geliyo, akan bir sey degil simdilik. Tedirgin oldum yine kacgundur bir sey yoktu bugun de boyle agriyla olunca. Midem agriyor gibi karnimdan cok. 4. Ve 5. Haftalarda da gaz agrisi gibi oluyordu ama suan korkuyorum acikcasi biraz.
Canım hemen kürtaj olma kimisinde 7 haftada oluyormuş yolk varsa bebek vardır deniliyor beklemende fayda var. Bende yeni gördüm bebeği biraz yavaş büyüyor anlaşılan.Kalp atışı için bekle hemen aldırma. Zaten ilk üç aylık süreçte anneyi zehirleme durumu olmuyormuş bir hafta daha beklesen nolacakkizlar ben keseyi gormustum ama 10 gun sonrasinda gittigimde yolk var bebek olusmamis. 6+2 gozukuyo kese. Bu zamana kadar olusmadiysa olusmaz heralde. Cuma tekrar gidip son bi bakacagiz duruma gore kurtaj olacagim. Nisan anneleri sizlere hayirli sağlıklı dogumlar diliyorum ve aranizdan ayriliyorum..
Ekledim sanirim. Insallah dogum haftasina kadar gitmek nasip olsun.Esracim hamilelik takvimini eklerseniz ona göre yorum yapalım mesela bazı haftalarda normalmis
Evet 1inde diyordun dimi sen benimde 1inde yani yarın bakalım neler bekliyor bizi iple cektim valla gelmedi bir türlü salıYa benim randevum yarınmış hiç biriniz demiyorsunuz ayın 1inde diyeneyse kızım 3.sınıfa gecti canlindersleri başlamış daha ilk günden Allah sabır verişin yeni egitim öğretim
Yilimiz kutlu olsun
Cuma gidelimde cuma gittigimde 7 hafta dolmus olacak zaten. Bakariz duruma gore karar veririz bende acele etme taraftari degilimCanım hemen kürtaj olma kimisinde 7 haftada oluyormuş yolk varsa bebek vardır deniliyor beklemende fayda var. Bende yeni gördüm bebeği biraz yavaş büyüyor anlaşılan.Kalp atışı için bekle hemen aldırma. Zaten ilk üç aylık süreçte anneyi zehirleme durumu olmuyormuş bir hafta daha beklesen nolacak
Com geçmiş olsun canim çıkmamış candan umut kesilmez insallah mucize olurkizlar ben keseyi gormustum ama 10 gun sonrasinda gittigimde yolk var bebek olusmamis. 6+2 gozukuyo kese. Bu zamana kadar olusmadiysa olusmaz heralde. Cuma tekrar gidip son bi bakacagiz duruma gore kurtaj olacagim. Nisan anneleri sizlere hayirli sağlıklı dogumlar diliyorum ve aranizdan ayriliyorum..
Evet 1inde diyordun dimi sen benimde 1inde yani yarın bakalım neler bekliyor bizi iple cektim valla gelmedi bir türlü salı
Ekledin canim bu haftalar normal olabilir kendini.takip et ağrı eşliğinde aşırı kanama artarsa doktora git onun haricinde netten bak durum neymişEkledim sanirim. Insallah dogum haftasina kadar gitmek nasip olsun.
Sabah 11de canım senin?Com geçmiş olsun canim çıkmamış candan umut kesilmez insallah mucize olur
Valla ya geçmiyor bende diyorum 182 neden beni aramıyor kaç ta randevun
Devlet memurlari icin mi?Ankarada hamilelere idari izin gelmiş darısı diğer illere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?