2021 Nisan Anneleri

Öyle bir şey olsa ateşin yüksek olurdu herhalde bilemiyorum da nane limon pek içme de sütü azaltıyor ama sürekli su iç ve ılık iç canım azıcık ısıt hatta annem hep öyle yaptırırdı iyi gelirdi Allah yardımcın olsun yorgunluktandır büyük ihtimalle dinlenmen lazım parol veriyor doktorlar ağrını keser en azından yine araştır tabi de çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım bunlara dikkat edicem
Şu an bulunduğumuz ilçe küçük sadece devlet hastanesi var, açıkçası ben de test yapacaklarına pek ihtimal vermiyorum.
Evden de çıkmıyorum çok dikkat ediyorum ama geldiyse eşimden gelmiştir ama o iyi görünüyor çok şükür.
Sabahtan beri sürekli bal-limon-karabiberli ılık su içiyorum, an önce nane limon içtim.
Umarım sadece yorgunluktan patlak vermiştir.
Bugün bana yardım etmesi için dayım yengemi ve çocukları getirdi, kimsenin hakkına girmek istemem.
Maske taktım zaten, kızım da var allah korusun

Ateşimi gün boyu takip ettim 36.7
Sütüm azalsa da çok önemli değil Canım kızım zaten ek gıda alıyor, nane limon bir kez içtim.
Daha çok bal-limon-karabiberli ılık su içtim sabahtan beri.
Ben de yorgunluktan olduğunu düşünüyorum, benim bünyem zayıf hemen düşerim böyle.
Son üç haftan aşırı yoğun yorucu stresli geçti...

Bu öyle bir illet ki.mesela ablamda hiç belirti olmazken kızı her belirtiyi yaşıyor.Abimin hiç ateşi bile çıkmadı ama testi pozitif.Zaten annem bu kadar belirti yaşamasaydı kimse gidip test yaptırmayacak ve haberleri olmayacaktı.Ama inşallah senin gerçekten yorgunluktandır.yine de evde kal bağışıklığını güçlendirici şeyler tüket.gebelikte parol kullanılıyor fazla olmamak kaydıyla.inşallah birşey olmaz çabucak iyileşirsin

Allah razı olsun canım
Gerçekten annen belirti vermeseydi hiç anlaşılmayacaktı ve belki de başkalarına da bulaşacaktı nerden çıktı geldi şu hastalık ya her şeyi mahvetti çok üzülüyorum eski hayatımızı özlüyorum
Annene devlet hastanesi mi test yaptı peki
Parol da içmek istemiyorum Canım dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım, ilk haftalar organ gelişimi oluyor çok riskli allah korusun

Evet yaşından dolayı yaptılar.inşallah bu günler kötü bir anı olarak kalır

Kanama alanı bende de var ilk gittiğimden beri. Dinlenmeye çalışıyorum ama sürekli de yatma olmuyo evde 2 cocuğum daha var onlarla ilgilenmek zorundayım birsey olmaz inşallah
Size de cok gecmis olsun, tez zamanda yok olsun insallah. Karin, kasik bolgenizde agri, sizi gibi seyler oluyor mu hic?

merhaba arkadaşlar öncelikle hastalara geçmiş olsun sonra da gebe arkadaşlarım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben 6 haftalık hamileyim cuma günü doktora gittim duyamadım ama gördüm kalp atışlarını mercimek kadar şeyin kalbi atıyor rabbimin mucizesi değil de ne ? Gebe kalmadan önce gittiğim bi doktor vardı izmirde özel bir klinik bir süredir olmuyordu kontrol için bir kaç kere gittim ama sonra kendiliğinden oluverdi şükürler olsun.Size danışmak istediğim şimdi bu doktoru çok sevdim prof. kadın ama sgk ile anlaşması yok kliniğin ve her muayene 400 lira artı testleri falan doğumda 7500 sizce değer mi? Açıkçası bir sürü başka masraf da olacak daha uygun fiyatlı doktoralara da bakıyorum ama o uyum da çok önemli bilirsiniz kafam çok karışık.

Canım çok geçmiş olsun. Son zamanlarda taşınma durumların vardı onlar çok yormuştur seni bünyen yenik düşmüş olabilir. Hem emziriyorsun hem gebesin ayrıca o yüzden inşallah o illet değildir de basit bir rahatsızlıktır Allah’ın izniyle

Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırsınız bebişinizi kucağınıza şahsen bana göre çok yüksek Bi ücret yine de sen bilirsin tabi de ekstra daha çok ilgilenip takip ediyorsa bilemiyorum ama ben izmir de ege yaşam da ipek hanım var ona ve Buca kadın doğuma gidiyorum memnunum

Uyum derken herkesin aynı doktorda olsa doyumu farklı olabiliyor gerçekten aşırı derecede yüksek. Normal bir doktorda güzel bir doğum yaptırabiliyor tamamen şans

Eğer maddi durumunuz el veriyorsa tabi devam edebilirsiniz ama bu fiyatlar bence herkesin belini büker. Yaşadığınız şehirdeki doktorları araştırın bence belki yine çok seveceğiniz başka bir doktor bulabilirsiniz

Kızlar nen günde 3 kere felan tuvalete gidiyorum gece 1 kere hiç normal değil normalde çok sık gider diyor yazilar

Bence maddi durumunuza bağlı sizi zorlamıyorsa bu ücretler çok da memnunsanız devam edin. Ama gerçekten yüksek daha uygun muayene ücretli dr ları da denemekte fayda var belki seveceğiniz başka dr da çıkabilir sanş

Kızlar nen günde 3 kere felan tuvalete gidiyorum gece 1 kere hiç normal değil normalde çok sık gider diyor yazilar
Daha erken olduğundandır büyüdükçe sıklaşır bir de yapıya da bağlı ben zaten çok giden biriyim iyice arttı hele gece çok kaldırıyor. Ama etrafımda benim kadar giden gebe olmadı hiç yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…