Bende 23 eylülde giderim taramaya inşallah sorun yoktur hiçbirimizinAynen şimdi aklım taramalarda valla hep stres 2 hafta sonra yaptırıcam 2 li test bakalım
Toplu paket ne kadar.liv de? Benim eski doktorum ebru yüce orada. Çok memnun kalmıştım.
İkiz doktorları ben de duydum, Liv bana biraz uzak kalıyor eryaman'da oturuyorum o yüzden ikinci plana attım. Doğum paketi sigortasında da Liv çok hesaplı o civarda. Hastane ortamı nasıl bu aralar Şikayetvar i inceledim hijyen hakkında şikayetler vardı.doktor nasıl peki ne kadarda bir çağırıyor muayeneye?Biz geçen ay anlaştık, değişmediyse fiyat 9250 idi. Ama sanırım kampanyalı fiyatı falandı çünkü önceki aylarda soranlar falan baya şaşırdı çok iyi fiyat vermişler diye.
Malesef İstanbul'da da fiyatlar hemen hemen aynı doktorun muayenesi 325 den 375 e çıktı bu kontrolde zam gelmiş kesin bir de ocaktan sonra zam yaparlar. Zorunlu sezaryen olacağım 5.500 dediler şuan için. Riskli gebelik grubundayim doktor iyi olsun hastane tam teşekküllü olsun derken insanın gözü görmüyor fiyatları bulup buluşturup ayarlamaya çalışıyoruz ödemeleri Allah yardımcımiz olsun hepimizin yeterki sağlıcakla kucagimiza alalımKizlar ne kadr cok pahali bahsettiginiz rakamlari gorunce sok oldm ankara da dogum yapacaklarin Allah yardimcisi olsun
Mümkün olduğu kadar az içeyim diye uğraşıyorum. Bunuda neden yapıyorum bilmiyorum. Sabahları kendimi daha iyi hissediyorum. Akşama doğru çok bulantim oluyor. Bu ilacı gun icinde içince de bulantim oluyor ama kusmuyorum. Kilo kaybettiğim için bu da önemli benim için. Aslında gece yatmadan kesin alınmalı diyorlar. Ya uygun içmeli ya da hiç içmemeli sanirimCanım benimde öyle oluyor ben öğlen bitane daha içiyorum öyle daha rahat ediyorum akşam içmeyip sabaha bırakınca sabah bulantıyla uyanıyorum çünkü
4+6 da bende kese gorunmustu 6+3 de bebek ve kalp atisi gorunduMerhaba kızlar son adet tarihim 17 Ağustos.Doktorum ayın 28i kese için çağırdı.
Telefondaki iki uygulamaya göre 4+6 yım diğerine göre 3+5 neden böyle flo uygulaması ileri gösteriyor sanki ben mi yanılıyorum?
Şuan 3+5miyim 4+6 mı oluyorum.
Sizler keseyi kaçıncı hafta da gördünüz?
Haklsiiniz ben istanbulda 8 yil once 800 tl ye sezeryan oldmMalesef İstanbul'da da fiyatlar hemen hemen aynı doktorun muayenesi 325 den 375 e çıktı bu kontrolde zam gelmiş kesin bir de ocaktan sonra zam yaparlar. Zorunlu sezaryen olacağım 5.500 dediler şuan için. Riskli gebelik grubundayim doktor iyi olsun hastane tam teşekküllü olsun derken insanın gözü görmüyor fiyatları bulup buluşturup ayarlamaya çalışıyoruz ödemeleri Allah yardımcımiz olsun hepimizin yeterki sağlıcakla kucagimiza alalım
Folik asit ne zaman alıyorsun? O çok mide bulandırıyor sonrasında. Gündüz alıyorsan uyumadan önceye çek onu. Zeytin iyi geliyor bana bir de salatalık arasına tuzMümkün olduğu kadar az içeyim diye uğraşıyorum. Bunuda neden yapıyorum bilmiyorum. Sabahları kendimi daha iyi hissediyorum. Akşama doğru çok bulantim oluyor. Bu ilacı gun icinde içince de bulantim oluyor ama kusmuyorum. Kilo kaybettiğim için bu da önemli benim için. Aslında gece yatmadan kesin alınmalı diyorlar. Ya uygun içmeli ya da hiç içmemeli sanirim
Benim kafam da çok karışık bu hastane doktor konusunda. Simdilik evime yakın bir tıp merkezi var oraya gidiyorum. Oldukça temiz ve sakin bir yer. Zor bir süreçten gectigim icin ara sıra serum veriyorlar. Serum takılan odada yanıma asla başka hasta yatirmiyorlar. Doktoruda sevdim. Lakin sezaryen olcam ve orda dogum yapılmıyor. Sami ulusun balgat semt polikliniği yakın bana ilk kontrolüm orda olmuştu. Orası da sakin. Zaten az bölüm var. Bir cok ozel hastanede korona testi yapıldığı için potansiyel hastalar giriş çıkış yapıyor. Bunun için risk görüyorum. Muayenehaneler makul gibi bu süreçte ama onların da raporları filan kabul olmuyor. Mesela 24 hafta için rapor alcam ama muaynehaneden alamayacağım yine devlet hastanesine gidilecek mecbur. Ya da aksi bir şey gerçekleşirse saglik raporuda veremiyorlar...Merhaba kızlar, Ankara'da doktor arayisindayim, var mı tanıdığınız, bildiğiniz, güvendiginiz hastane ya da doktor ismi. Erkek bayan farketmez.
Öyle yapayım bir de. Sağol canımFolik asit ne zaman alıyorsun? O çok mide bulandırıyor sonrasında. Gündüz alıyorsan uyumadan önceye çek onu. Zeytin iyi geliyor bana bir de salatalık arasına tuz
İkiz doktorları ben de duydum, Liv bana biraz uzak kalıyor eryaman'da oturuyorum o yüzden ikinci plana attım. Doğum paketi sigortasında da Liv çok hesaplı o civarda. Hastane ortamı nasıl bu aralar Şikayetvar i inceledim hijyen hakkında şikayetler vardı.doktor nasıl peki ne kadarda bir çağırıyor muayeneye?
Hey masallah o nasil bir dogum ucreti ya izmirdeyim gecen arkadasla konustuk 4 bin falan demisler o bize pahali geldi bu ucret ucmus kimse yakalayamaz vallaBen de 8 bitiyor ama araştırmaya basladim. Diğer türlü pahalıya gelecek gibi. Ankara'da fiyatlar ucmus, 16 bin 14 bin bazı yerler akıl almaz derecede pahalı. Hem uygun hem de içime sinen bir doktor seçmeye çalışıyorum da şu ana kadar ellerim bomboş :)
bnde de var dr.soyledim fitil verdi ama 3ay bitsin oyle baslarsin dedi simdi kesinlikle kullanmiyorsun dedi bekliyorum akinti kasintida oluyor ara araKızlar ben 10+3 üm bugün benim neredeyse hergün sarımsı akıntım oluyor yoğun bir şekilde ilk başlarda beyazdı sonradan hep sarı sizinde öyle mi?
Hangi uygulamayı kullanıyosun canımMerhaba kızlar son adet tarihim 17 Ağustos.Doktorum ayın 28i kese için çağırdı.
Telefondaki iki uygulamaya göre 4+6 yım diğerine göre 3+5 neden böyle flo uygulaması ileri gösteriyor sanki ben mi yanılıyorum?
Şuan 3+5miyim 4+6 mı oluyorum.
Sizler keseyi kaçıncı hafta da gördünüz?
Ben çay çok içmiyorum bazen bir iki çay bardağı.Ama kahveden vazgeçemiyorum sütlü türk kahvesi ya da starbucks kahvelerinden bir tane içiyorum.burnuma kokuyor çünküKızlar siz Türk kahvesi içiyor musunuz? Dibek kahvesi aldim canım istedi diye, ama doktor tuketmemem gereken seyleri sayarken kahveyi de saydı. Size de böyle birşey denildi mi?
Ya evet mis gibi kokuyor bana da. Iceyim bari bir fincan. Sağol canım valla günün müjdesi olduBen çay çok içmiyorum bazen bir iki çay bardağı.Ama kahveden vazgeçemiyorum sütlü türk kahvesi ya da starbucks kahvelerinden bir tane içiyorum.burnuma kokuyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?