Benim esim normalde öyle hassas oldugu icin kizardim ayy ne burun varmis sende diye simdi o bana soruyor nasilmiss diyeyataktan çıkmıyorum ilk kalktığımda bi süre, tekrar uyurum belki diye. Burun işi zaten kendini aştı. Komşularımın akşam yemeği menülerini sayarım, kim kışlık yaptı, kim yapmadı hepsini biliyorumyürüyüşe çıksam adamın teki 30 metre uzaklıkta sigara içse kokusunu alıyorum.Koku hassasiyeti ve koku konusunda menzilim çok geniş
bu 2 oldu valla 1 hafta iyiydi simdi gene basladi insallah gecer hemen. Yavrum bi bogazini tutuyo anne uff diye bi burnunuÇok geçmiş olsun canim insallah
geceleri bizim burasi soguk oluyor. isvicre zaten havasi berbatGunaydin kizlar burasi cok sicak sabah 8 de sicak yuzunden uyaniyorm gece de ayni oda degistimek zorunda kaliyormdeliksiz uyumayi ozledim
Benim de çok bulantım oluyor, kendi doktorum zofer önerdi, ona çok güvenmeme rağmen başka bir kadın doğumcuya da sordum, için hiç sorun olmaz dediler. Ben de mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum ancak tüm kadın doğumcular bulantı için bu ilaçları öneriyor, onlardan daha iyi bildiğimizi düşünmüyorumYaaaa gerçekten mi ama acile gidince de zofer takıyorlar canım serumla zaten başka da yokmuş nerede çare arasak olmuyor baksana en güzeli doğal yollar bulmak ama asla olmuyor allah büyük 11 haftalık hamileyim 2 haftaya geçer diye düşünüyorum senin kaçıncı haftada bitmişti
Bebişler doğacağı zaman nasıl olacak acaba. Benim ilk doğum 40 derece sıcaktı nefes alamıyorduk.Normalde kış mevsimini sevmem ama bu yaz ole bi sicak gecrdik ki kiş gelsin istiyorm
Ayy masallah ben hic tahmin yapamiyorm rabbim gonlunuzdekini versin hayirlisiyla❤Kızlar bende nisanda doğumum olacak inşallah 10+3 tahmin alabilirmiyim
Karadut özü bulabilir misin canim o hemen temizliyor bogazlaribu 2 oldu valla 1 hafta iyiydi simdi gene basladi insallah gecer hemen. Yavrum bi bogazini tutuyo anne uff diye bi burnunu
ErkekKızlar bende nisanda doğumum olacak inşallah 10+3 tahmin alabilirmiyim
Sen ilk kez birine erkek mi dedinKaradut özü bulabilir misin canim o hemen temizliyor bogazlari
Erkek
Karışmış olabilir bak bacakları paralelse kiz değilse erkek diye biliyorum bidaha bakarimSen ilk kez birine erkek mi dedin
CiddimiKaradut özü bulabilir misin canim o hemen temizliyor bogazlari
Erkek
Bakin şimdi buna erkek demis parlak olunca siz olunca kiz demekki paralel olunca erkek normal olunca kiz ozaman seni kiz@Ikra meyra daha önce size bebeğimin ultrason fotosunu atmıştım kafa yapısından erkeğe benzetmiştiniz haftasonu muayenede doktorum çıkıntıdan dolayı erkeğe benzettiğini söyledi videodan ekran görüntüsü attım sizce de erkek mi11+3 karından ultrason görüntüsü
Dün eczaneden aldım birşeyler bakalım fayda edecekmi. Bu gavurlarda bişey bulamıyosunki. Budamı erkek yaKaradut özü bulabilir misin canim o hemen temizliyor bogazlari
Erkek
Olabilir herşey karistiDün eczaneden aldım birşeyler bakalım fayda edecekmi. Bu gavurlarda bişey bulamıyosunki. Budamı erkek yabenimkinide atim ama kız de olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?