yataktan çıkmıyorum ilk kalktığımda bi süre, tekrar uyurum belki diye. Burun işi zaten kendini aştı. Komşularımın akşam yemeği menülerini sayarım, kim kışlık yaptı, kim yapmadı hepsini biliyorum yürüyüşe çıksam adamın teki 30 metre uzaklıkta sigara içse kokusunu alıyorum.Koku hassasiyeti ve koku konusunda menzilim çok geniş
Benim esim normalde öyle hassas oldugu icin kizardim ayy ne burun varmis sende diye simdi o bana soruyor nasilmiss diye ay valla bikac ay hassasiyet yetiyo bana diyorum fazlasina gerek yok..
Yaaaa gerçekten mi ama acile gidince de zofer takıyorlar canım serumla zaten başka da yokmuş nerede çare arasak olmuyor baksana en güzeli doğal yollar bulmak ama asla olmuyor allah büyük 11 haftalık hamileyim 2 haftaya geçer diye düşünüyorum senin kaçıncı haftada bitmişti
Benim de çok bulantım oluyor, kendi doktorum zofer önerdi, ona çok güvenmeme rağmen başka bir kadın doğumcuya da sordum, için hiç sorun olmaz dediler. Ben de mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum ancak tüm kadın doğumcular bulantı için bu ilaçları öneriyor, onlardan daha iyi bildiğimizi düşünmüyorum