2021 Nisan Anneleri

Benim esim normalde öyle hassas oldugu icin kizardim ayy ne burun varmis sende diye simdi o bana soruyor nasilmiss diye ay valla bikac ay hassasiyet yetiyo bana diyorum fazlasina gerek yok..

Gunaydin kizlar burasi cok sicak sabah 8 de sicak yuzunden uyaniyorm gece de ayni oda degistimek zorunda kaliyormdeliksiz uyumayi ozledim

Gunaydin kizlar burasi cok sicak sabah 8 de sicak yuzunden uyaniyorm gece de ayni oda degistimek zorunda kaliyormdeliksiz uyumayi ozledim
geceleri bizim burasi soguk oluyor. isvicre zaten havasi berbat

Benim de çok bulantım oluyor, kendi doktorum zofer önerdi, ona çok güvenmeme rağmen başka bir kadın doğumcuya da sordum, için hiç sorun olmaz dediler. Ben de mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum ancak tüm kadın doğumcular bulantı için bu ilaçları öneriyor, onlardan daha iyi bildiğimizi düşünmüyorum

Bakin şimdi buna erkek demis parlak olunca siz olunca kiz demekki paralel olunca erkek normal olunca kiz ozaman seni kiz Princesssss bilemedim

8+4 bana kiz dedinben bacak gormuyom ki paralelmi die bakayimya pazartesi 10.haftaya baslicaz arkadas zman gecmio cok merak ediorm cinsiyetin8

Eklentiler

• 20200914_153822.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…