2021 Nisan Anneleri

Doktorum benden 2li tarama zeka testi istedi yaptırmalı mıyım sizce kızımda yaptırmadım bundada yaptırmak istemiyorum

Ay geceden beri midem fokurduyordu çıkarınca gecti bugün kötü bir gün bekliyor anlasilan

Güldüm sabah sabah neler neler bekliyor bizi... Kızımda 4.- 7. aylarim çok güzeldi sonrası evet zorluyordu biraz ☺ inşaallah güzel geçer hepimizin ki.
insallah öyle veya böyle dogacaklar sonra gaziyla falan ugrasiriz hersey sil bastan tazeliycez anilari saglikla gelsinlerde cekeriz sorun yok. Seninde ikinci cocugun degilmi benim gibi?

Insallah cnm buyuk sehir insani degilim ben pekkucuk kasab tarzi yerr gidin deseler kosarak giderm gurultu kalabalik istanbul 5 yil yetti bana .Keske istedigimiz yerlere verseler calismak da yasamakda eziyet olmasa hayirlisi artik bekleyip gorucez❤

Güzel haberlerle gel insallah.

Günaydın kızlar ya ben uyuyamıyorum önceden çok güzel uyurdum. şimdi çıt sesine uyanıyorum. Sonra da uyuyamıyorum. Bu beni biraz üzüyor, analık güncellemesi sanırım. 10’a kadar uyusam çok mutlu olabilirdim en azından hafta sonu

Doktorum benden 2li tarama zeka testi istedi yaptırmalı mıyım sizce kızımda yaptırmadım bundada yaptırmak istemiyorum
Ben oglumda yaptirmistim bundada yaptiracam canim ne olur ne olmaz icim rahat etsin diye

Günaydin canim hassaslasiyoruz ondandir cok sinir bozucu kulaklar ve burun hassasligi. Uykun gelir gelmez hemen gec sakin bir odaya uyu.

Günaydin canim hassaslasiyoruz ondandir cok sinir bozucu kulaklar ve burun hassasligi. Uykun gelir gelmez hemen gec sakin bir odaya uyu.

yataktan çıkmıyorum ilk kalktığımda bi süre, tekrar uyurum belki diye. Burun işi zaten kendini aştı. Komşularımın akşam yemeği menülerini sayarım, kim kışlık yaptı, kim yapmadı hepsini biliyorum yürüyüşe çıksam adamın teki 30 metre uzaklıkta sigara içse kokusunu alıyorum.Koku hassasiyeti ve koku konusunda menzilim çok geniş

Sabah 5 de dolu yağıyordu uyandim sonra yine uyandim ben uyuyamiyorum
Burasida bugün yagmurlu kaloriferler yaniyo hava soguk Benimde oglum 2 gündür geceleri kötü grip oldu o uyuyamayinca mecbur bende uyumuyorum ögle uykusunu artik insallah beraber yapariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…