ben de..panaromanin sayfasini gunde 8 defa falan aciyorum. 5 ila 10 gunde cikar demişlerdi. bugun 9. gün. son gune kadar uzamasi da beni endiselendiriyor.
Günaydın hepinize,
Bugün benim ikili tarama var saat 11 de bakalım cinsiyeti gorebilecekmi? Gerçi soyletmeyecegim kağıt ve zarf götürüp ona yazdiracagim inşallah..Ondan ziyade herşey yolunda mı sağlıklı mı diye meraktan uyuyamadım.Dua edin bana da..
insallah öyle veya böyle dogacaklar sonra gaziyla falan ugrasiriz hersey sil bastan tazeliycez anilari saglikla gelsinlerde cekeriz sorun yok. Seninde ikinci cocugun degilmi benim gibi?
Bizde ağrı nin bi ilçesindeyiz seneye tayinciyiz bizde biz samsun veya ankara istiyoruz. Istanbul çok korkutuyor beni inşallah size de cikmaz. Yine de büyük şehir istiyorum artık . Imkanlarin olmaması çok kötü. Biz lojman hakkımızı batıya sakladik Hepimize hayırlı yerler olur insallah
Insallah cnm buyuk sehir insani degilim ben pekkucuk kasab tarzi yerr gidin deseler kosarak giderm gurultu kalabalik istanbul 5 yil yetti bana .Keske istedigimiz yerlere verseler calismak da yasamakda eziyet olmasa hayirlisi artik bekleyip gorucez❤
Günaydın hepinize,
Bugün benim ikili tarama var saat 11 de bakalım cinsiyeti gorebilecekmi? Gerçi soyletmeyecegim kağıt ve zarf götürüp ona yazdiracagim inşallah..Ondan ziyade herşey yolunda mı sağlıklı mı diye meraktan uyuyamadım.Dua edin bana da..
Günaydın kızlar ya ben uyuyamıyorum önceden çok güzel uyurdum. şimdi çıt sesine uyanıyorum. Sonra da uyuyamıyorum. Bu beni biraz üzüyor, analık güncellemesi sanırım. 10’a kadar uyusam çok mutlu olabilirdim en azından hafta sonu
Günaydın kızlar ya ben uyuyamıyorum önceden çok güzel uyurdum. şimdi çıt sesine uyanıyorum. Sonra da uyuyamıyorum. Bu beni biraz üzüyor, analık güncellemesi sanırım. 10’a kadar uyusam çok mutlu olabilirdim en azından hafta sonu
yataktan çıkmıyorum ilk kalktığımda bi süre, tekrar uyurum belki diye. Burun işi zaten kendini aştı. Komşularımın akşam yemeği menülerini sayarım, kim kışlık yaptı, kim yapmadı hepsini biliyorum yürüyüşe çıksam adamın teki 30 metre uzaklıkta sigara içse kokusunu alıyorum.Koku hassasiyeti ve koku konusunda menzilim çok geniş
Burasida bugün yagmurlu kaloriferler yaniyo hava soguk Benimde oglum 2 gündür geceleri kötü grip oldu o uyuyamayinca mecbur bende uyumuyorum ögle uykusunu artik insallah beraber yapariz.
Burasida bugün yagmurlu kaloriferler yaniyo hava soguk Benimde oglum 2 gündür geceleri kötü grip oldu o uyuyamayinca mecbur bende uyumuyorum ögle uykusunu artik insallah beraber yapariz.