Yaaaa gerçekten mi ama acile gidince de zofer takıyorlar canım serumla zaten başka da yokmuş nerede çare arasak olmuyor baksana en güzeli doğal yollar bulmak ama asla olmuyor allah büyük 11 haftalık hamileyim 2 haftaya geçer diye düşünüyorum senin kaçıncı haftada bitmiştiZofran alma bence bana doktor yazdi cunku cok beterdim sonra baska bir doktora gittim o duzenli doktorum oldu sonra.Dediki yememen icmemen bile bunun kdr zararli deil asla onermilrm ben dedi bende sizin meslektasiniz onerdi dedim ben bilemedim aldim dedim ki o bile kesmedi beni.Ona ragmen hastanelik oldum ama doktor byle soyleynce biraktim.Bana kendinide bebeginide zehirleme birak bu ilaci dedi.Cok saasirdim bende icmistimde yani 2 gun falan.Yinede icime sinmedigi icin gittim sordum ki iyiki sormusum.
Pazartesi ilk isim yaptirmak olacak. Insallah yokturCanım bence sen artık bir idrar testi yapmalısın enfeksiyon olabilir sende de
Benim en başından beri çok yoğun akıntım var..ağrım olmadığı için önemsemedim ama doktora gittiğimde soracağım. Yarın hayırlı haberler duy inşallah..Hamisler merhaba herkese. Akinti durumlariniz nasil? Benim 2 gundur normale gore biraz daha fazla sanki. Sonunda yarin bende kontrole gidiyorum. Insallah iyi haberlerle gelecegim.
Amin insallah hepimiz guzel haberlerle ilerleyelim insallah.Benim en başından beri çok yoğun akıntım var..ağrım olmadığı için önemsemedim ama doktora gittiğimde soracağım. Yarın hayırlı haberler duy inşallah..
Hahahaha benim ben
Benim hic bitmedi.Yani soyle soyliim kusmanin disinda agzimdan burnumdan cok kan geliyordu kustukca,kalbim cok zorlanmisti kilo veriyordum surekli.Ama 4 kilo 53 cm bir bebek dunyaya getirdim.Surekli acildeydim.Yani bebek acisindan sorun olmuyor ona korkmayin.Doguma giderken bile bulantim vardi benim normal zamanda bile midem kolay bulanir ve kusarim.O yuzden sizin tahminen 12 14 gibi bitecektir.Yani ben zaten zofran alirkende acillik oluyirdum.Bana yaramadida nasil birseydi bilmiyorum.Suan calsiiyorm suan o zaman bu nedenle istifa ettim.Suan bin sukur 2.diyemi her cocuk farkli diye mi bilemjhorum.Dayan elbet gececek.Sabah ac karnina sari leblebi yiyebilirsen tuzsuz ama basuucuna koy kalkmadan ye belki iyi gelir.Bana bi o az iyi geliyordu.Yaaaa gerçekten mi ama acile gidince de zofer takıyorlar canım serumla zaten başka da yokmuş nerede çare arasak olmuyor baksana en güzeli doğal yollar bulmak ama asla olmuyor allah büyük 11 haftalık hamileyim 2 haftaya geçer diye düşünüyorum senin kaçıncı haftada bitmişti
Acaba zofranla zofer farkli mi bana verdiginin icinde sey yaziyordu kanser hastalarinda kemoterapi sonrasi bulantiyi azaltmak icin kullanilir.Belkide 2 farkli ilactir yada 2 farkli bilesende olabilir. Simdi ben prilam kullaniyorum gece 2 tane kusmuyorum ama hep bulantim var.Maske agzimda tum.gun calisiyorum oda bulantimi arttiriyor.Yaaaa gerçekten mi ama acile gidince de zofer takıyorlar canım serumla zaten başka da yokmuş nerede çare arasak olmuyor baksana en güzeli doğal yollar bulmak ama asla olmuyor allah büyük 11 haftalık hamileyim 2 haftaya geçer diye düşünüyorum senin kaçıncı haftada bitmişti
ben de..panaromanin sayfasini gunde 8 defa falan aciyorum. 5 ila 10 gunde cikar demişlerdi. bugun 9. gün. son gune kadar uzamasi da beni endiselendiriyor.Ayyy ben artık cinsiyeti öğrenmek istiyorum Çarşamba günü hastaneye gideceğim inşallah cinsiyeti öğrenirim ama pek sanmıyorum
Çok zor geçmiş geçmiş allahtan ikincide aynı şeyleri yaşamamışsın bide çocukla daha zor olurdu denerim kuzum leblebiyide sabrın sonu selamettirBenim hic bitmedi.Yani soyle soyliim kusmanin disinda agzimdan burnumdan cok kan geliyordu kustukca,kalbim cok zorlanmisti kilo veriyordum surekli.Ama 4 kilo 53 cm bir bebek dunyaya getirdim.Surekli acildeydim.Yani bebek acisindan sorun olmuyor ona korkmayin.Doguma giderken bile bulantim vardi benim normal zamanda bile midem kolay bulanir ve kusarim.O yuzden sizin tahminen 12 14 gibi bitecektir.Yani ben zaten zofran alirkende acillik oluyirdum.Bana yaramadida nasil birseydi bilmiyorum.Suan calsiiyorm suan o zaman bu nedenle istifa ettim.Suan bin sukur 2.diyemi her cocuk farkli diye mi bilemjhorum.Dayan elbet gececek.Sabah ac karnina sari leblebi yiyebilirsen tuzsuz ama basuucuna koy kalkmadan ye belki iyi gelir.Bana bi o az iyi geliyordu.
Aynı canım ben yanlış yazmışım aynen öyle yazıyor kanser hastalarında kemoterapi sonrası mide bulantılarında kullanılıyormuşAcaba zofranla zofer farkli mi bana verdiginin icinde sey yaziyordu kanser hastalarinda kemoterapi sonrasi bulantiyi azaltmak icin kullanilir.Belkide 2 farkli ilactir yada 2 farkli bilesende olabilir. Simdi ben prilam kullaniyorum gece 2 tane kusmuyorum ama hep bulantim var.Maske agzimda tum.gun calisiyorum oda bulantimi arttiriyor.
Bende zofer içiyorum canım şuan pembe renkli olanOzellikle zofranda gebelerde kullanilmaz yazmis.Zofer e baktim gebe kullanimi yazmiyor bile.Bir doktor bana bunu nasil onerebiliyor hic anlamiyorum.Bende okudum yani sordumda oyle yazdigina bakma kullan dedi Allahtan icime sinmedide gidio sormustum.
Bizde ağrı nin bi ilçesindeyiz seneye tayinciyiz bizde biz samsun veya ankara istiyoruz. Istanbul çok korkutuyor beni inşallah size de cikmazLojman hakkimizi simdi doguda kullaniorz gittigim yerden ev akicam artik rabbim izin verirse kiracilikdan biktim bir evime eve yazildk gidene kadr odeyelim borcu die istanbulda secenek cok olmasina ragmen gecinmek daha zor bence cocuk yetistirmek ayri zor insalalh orasi cikmaz
Biz daha yeni baslicaz.koy okulu benim. Bizde pek veli gelmez de korona da pek hijyen de olmuyo. Bende ondan korkuyorum. Bakalım nasıl olcakÖğretmen arkadaşlar,hamilelik nasıl gidiyor? Ben derslerden ziyade velilere dert anlatmaktan bitkin düştüm.çok fenayım.bizim mesleğin hiç bir değeri kalmamış
Biz 2018 annelerinde öyle demistik sonra hamilelik ilerledikce halimizi perisanligimizi görecektinAyyy Allah yardımcınız olsun kızlar az kaldı 12. Hafta bitince rahatsizliklarimizin bir çoğu geçecek. Hamileligin en güzel aylari gelecek
Güldüm sabah sabahBiz 2018 annelerinde öyle demistik sonra hamilelik ilerledikce halimizi perisanligimizi görecektinbu ilk 3 ay hamileligin balayiymis. Heleki son 3 ay of off yatsan olmuyyo dönsen olmuyo cocugu bir türlü rahat ettiremiyosun bide hosuna gitmeyen pozisyonda öyle bi tekmeliyo geriyoki erkeksen dedigimi yapma der gibi o yüzden ben ilk 3 ayimin tadini cikariyorum balayindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?