• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Merhaba ben de kanguru araştırması yaparken denk geldim. Instagramda bi sayfa gördüm ordan almayı düşünüyorum. ‘Mamadusbaby’ diye. Fikir olsun sizlere de 😊
Mothercare kanguru almistik biz ilk hamileligimde.Esim cok uzun sure kullandi.Memnun kaldik piril piril duruyor bu seferde kullaniriz.Iyi bir marka.

Günaydın herkese.. Bizde de abiden kalan kanguru var. Ama yenidoganken kullanmak icin sling aldim. Sling denilen uzun esnek bir şal aslinda. Dunyanin parasina satiyorlar.instagramda en makul satan buydu, tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20210122_091438_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20210122_091438_com.instagram.android.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 86
Burada arkadaşlar yazmıştı Şok markete gittim nevresim, çarşaf, iç badi, müslin ağız bezi falan aldım... Ayyy şuan çalışmasam avm ye gidip dolaşasım herşeyi alasım geldi :)) Minnak minnak ancak idrak ediyorum yeni bir minnoş geleceğini sanırım.. Bugün 30. haftamızın son günü şaka gibi ..
Çok güzel dmi nevresimleri bende aşırı aşırı bayıldım yaa :KK68:

selam arkadaşlar bende 7 eylülde kızımı kaybettım kalbı durdu maalesf karnımda trizomi13 den dolayı dualarınızda banada yer verın lütfen anne olmak istiyorum. tüm hamileler sağılkla alın insallah kucağınıza :)
Cok gecmis olsun, Rabbim bir daha yasatmasin.. En yakin zamanda evladini saglikla kucagina alman dilegiyle. 🙏

Günaydın herkese.. Bizde de abiden kalan kanguru var. Ama yenidoganken kullanmak icin sling aldim. Sling denilen uzun esnek bir şal aslinda. Dunyanin parasina satiyorlar.instagramda en makul satan buydu, tavsiye ederim
Benimde oglumdan kalma kangru var hic kulanisli degil sling almakti niyetim ama kangru hemen tak disari cik ugrastirici degil diye almistim ama bu sefer bende sling alcam baglamasini bi sekilde ögrenirim bakalim burdada ohal ilan edildi subat sonuna kadar.

selam arkadaşlar bende 7 eylülde kızımı kaybettım kalbı durdu maalesf karnımda trizomi13 den dolayı dualarınızda banada yer verın lütfen anne olmak istiyorum. tüm hamileler sağılkla alın insallah kucağınıza :)
Basin sagolsun canim Allah tez zamanda saglikli gebelik nasip eder insallah. Allah isteyen anneligi hak eden herkese nasip eder insallah

Benimde oglumdan kalma kangru var hic kulanisli degil sling almakti niyetim ama kangru hemen tak disari cik ugrastirici degil diye almistim ama bu sefer bende sling alcam baglamasini bi sekilde ögrenirim bakalim burdada ohal ilan edildi subat sonuna kadar.
Videolarda slingi bağlamasi kolay gorunuyor. Biz de birkaç baglamadan sonra alışırız umarım 😊

Evet indirimdeydi 60tlye düşmüş kısa süreliğine yorumları da çok iyiydi. Kararsızım bende kumaşını bulabileceğimi bilsem gezicem kumaşçıdan 5 metre boy 60cm en kestirip bağlıcam gitsin😊

Çok üzüldüm Allah hayırlı zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin size de inşallah..

Evet indirimdeydi 60tlye düşmüş kısa süreliğine yorumları da çok iyiydi. Kararsızım bende kumaşını bulabileceğimi bilsem gezicem kumaşçıdan 5 metre boy 60cm en kestirip bağlıcam gitsin😊
Ben tekstilde çalışıyorum bakayım bizim depodan hafif esnek o ölçülere uygun kumaş bulursam kendim yaparım.. Çok ekstrem bir özelliği yok ama gerçekten uçuk fiyatlara satıyorlar.. Kumaşçılardan kendimiz alsak yine o fiyatlara gelmez. 60 tl baya indirimliymiş alınabilir tabi.

Ben tekstilde çalışıyorum bakayım bizim depodan hafif esnek o ölçülere uygun kumaş bulursam kendim yaparım.. Çok ekstrem bir özelliği yok ama gerçekten uçuk fiyatlara satıyorlar.. Kumaşçılardan kendimiz alsak yine o fiyatlara gelmez. 60 tl baya indirimliymiş alınabilir tabi.
Kumaşı pamuklu interlok kumaşmış ismi. İnternette bulamadım depoları dolaşmak gerek. Sen bulursun umarım

Rabbim saglikla bir evlat nasip etsin sana da insallah🤲Cok gecmis olsn

Evet bebekler şeker oranı yüksek olan mamaları daha çok seviyor ona alışınca da diğer mamaları sevmiyor maalesef. Sma marka olarakta çok eski bir mama zamanında bende çok araştırmıştım ama fazla kullanmak zorunda kalmadık yine öyle olur inşallah emzirmek hem çok güzel bir duygu hemde bebek için eşsiz bir nimet.
Benim 200 çıktığı halde hemen insulin vermedi rapor ile makinenin çubuklarını ve makine aldım 2 gün ölç dedi ve 2 gün diyet yaptum tokluk şekerim en fazla 123 üstüne çıkmadı diyete devam dedi insulin vermeyecek ama benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu bende şeker yüklenmesinde çok çıkıyor ama evde diyet yaptigimda tokluk şekerim düşük çıkıyor hep Sordu o zaman insulin kullandın mi diye kullanmadım diyince bu şekilde karar aldı

Benim 200 çıktığı halde hemen insulin vermedi rapor ile makinenin çubuklarını ve makine aldım 2 gün ölç dedi ve 2 gün diyet yaptum tokluk şekerim en fazla 123 üstüne çıkmadı diyete devam dedi insulin vermeyecek ama benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu bende şeker yüklenmesinde çok çıkıyor ama evde diyet yaptigimda tokluk şekerim düşük çıkıyor hep Sordu o zaman insulin kullandın mi diye kullanmadım diyince bu şekilde karar aldı
Pazartesiden beri diyete başladım gittiğim doktordan yaklaşımından hiç memnun kalmadım zaten anca kafa karıştırıyorlar. Bugün bildiğim daha önce gittiğim bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek. Benimde daha önceki gebeliğimde yine sınırda çıkmıştı şekerim biraz yediğime içeriğime dikkat edince düzelmişti yine dikkat ederim zaten az kaldı doğuma.

Back
X