Kilya kuzum ikea mı ?? Benim aldığım modele benziyor ama sekiz çekmeceli benim ki , alttan iki rafların içleri baya derin ve yüksek bu arada bir sürü şey aldılar
Heh evet biri daha atmıştı diyecektim ben bu modeli burada gördüm çünkü. İçi genişse çok iyi

Kraft time x bide pier cardin trendy plus var travel sistem ikiside azcık düssün diye bekliyorum bakalım
Travel sistem bakıyorsan bunu kullanıp memnun olan çok arkadaşım var canım, bi incele istersen.

Ya bunu esimde söyledi gördüm birilerinde araba fena durmuyordu diye ama cok yoeum yoktu bununla ilgili aslında bu cok ekonomikte

Benim model hemnes serisinden kuzum aşırı aşırı memnunum içleri çok çok iyi bu arada abartmıyorum yüzde yüz dolmadı bile yani içleri
Ya evet bunu biliyorum biraz daha pahalı idi ondan dedim geçici bir süre için gerek yok vermeye ama sığar mıyım bilmiyorum hiç

Benim radarımdaki arabalar bunlar kuzular ama sanki maxi cosi dana baston daha ağır basıyor

Ya evet bunu biliyorum biraz daha pahalı idi ondan dedim geçici bir süre için gerek yok vermeye ama sığar mıyım bilmiyorum hiç
Senin baktığının aynısının sekizlisi işte kuzum baya memnun kaldim ben Baska sansim yoktu benimde sığmıyoduk baya hafifletti bizi Şimdiden yapılcakların listesini hazırladım işte kalem kalem gitmemiz lazım ki bi anda çok yüklenme olmasın eşime diye ev de yapılcaklar var halıfleksti kombi tamiri duşakabin işleri falan

En iyisi onlardan başlamak zaten kuzum iyi yapmışsın ancak biter. Uzunluk olarakta 30 cm kadar daha uzun seninki kar kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…