3100 gördüm en düştüğünğ ben de limanın. Ne diyosun ya düşermi şöyle güzel bi şekildeBende kraft düşünüyorum canım kraft/lima. Hafif ve pratik 3.000 düşmüştü geçen ay bu ay yine artmış fiyat düşünce inşallah takipteyim
Heh evet biri daha atmıştı diyecektim ben bu modeli burada gördüm çünkü. İçi genişse çok iyiKilya kuzum ikea mı ?? Benim aldığım modele benziyor ama sekiz çekmeceli benim ki , alttan iki rafların içleri baya derin ve yüksek bu arada bir sürü şey aldılar
38 diyor ama alt çekmeceler daha derin gibi duruyorBi çekmece içi ortalama 60 65 cm geniştipinde olacak ozamndur bakalım. Çekmecelerin yükseklipi de önemli derin olması her zman daha çok iş görür
Evet ikea kuzum seninki hangisi ?Kilya kuzum ikea mı ?? Benim aldığım modele benziyor ama sekiz çekmeceli benim ki , alttan iki rafların içleri baya derin ve yüksek bu arada bir sürü şey aldılar
Travel sistem bakıyorsan bunu kullanıp memnun olan çok arkadaşım var canım, bi incele istersen.Kraft time x bide pier cardin trendy plus var travel sistem ikiside azcık düssün diye bekliyorum bakalım
Valla şuan trendyolda 4.299 en düşük 3.098 görmüştüm bekleyeceğim düşer diye umuyorum yine aynı fiyatlarw3100 gördüm en düştüğünğ ben de limanın. Ne diyosun ya düşermi şöyle güzel bi şekilde
1evet oda güzel bakalım bu indirimlerde nolcak takipteyimBende kraft düşünüyorum canım kraft/lima. Hafif ve pratik 3.000 düşmüştü geçen ay bu ay yine artmış fiyat düşünce inşallah takipteyim
Benim model hemnes serisinden kuzum aşırı aşırı memnunum içleri çok çok iyi bu arada abartmıyorum yüzde yüz dolmadı bile yani içleriEvet ikea kuzum seninki hangisi ?
Ya bunu esimde söyledi gördüm birilerinde araba fena durmuyordu diye ama cok yoeum yoktu bununla ilgili aslında bu cok ekonomikteTravel sistem bakıyorsan bunu kullanıp memnun olan çok arkadaşım var canım, bi incele istersen.
Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 in 1 Gri Silver Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar City 3 In 1 Travel Sistem Bebek Arabası Gri Silver Gri - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eki Görüntüle 2918632
Ya evet bunu biliyorum biraz daha pahalı idi ondan dedim geçici bir süre için gerek yok vermeyeBenim model hemnes serisinden kuzum aşırı aşırı memnunum içleri çok çok iyi bu arada abartmıyorum yüzde yüz dolmadı bile yani içleri
Senin baktığının aynısının sekizlisi işte kuzum baya memnun kaldim benYa evet bunu biliyorum biraz daha pahalı idi ondan dedim geçici bir süre için gerek yok vermeyeama sığar mıyım bilmiyorum hiç
En iyisi onlardan başlamak zaten kuzum iyi yapmışsınSenin baktığının aynısının sekizlisi işte kuzum baya memnun kaldim benBaska sansim yoktu benimde sığmıyoduk baya hafifletti bizi Şimdiden yapılcakların listesini hazırladım işte kalem kalem gitmemiz lazım ki bi anda çok yüklenme olmasın eşime diye ev de yapılcaklar var halıfleksti kombi tamiri duşakabin işleri falan
Sen neresi için düşünüyodun orayı kaçırmışım baby ?En iyisi onlardan başlamak zaten kuzum iyi yapmışsınancak biter. Uzunluk olarakta 30 cm kadar daha uzun seninki kar kardır
Bebişler için düşünüyorum kuzum oda almadım ben bir süre şifonyer ile idare edeyim diyorumSen neresi için düşünüyodun orayı kaçırmışım baby ?
Mantikli kuzucum zaten park yatak var takım almaya hiç gerek yok ama iyice bir araştır belki daha işe yarar bir şey çıkarBebişler için düşünüyorum kuzum oda almadım ben bir süre şifonyer ile idare edeyim diyorum
Evet öyle duruyordu rwsimdede sanki. Ya keşke görüp alsan38 diyor ama alt çekmeceler daha derin gibi duruyor
Evet şuan çok fazla. Pazarlık yapsak yaa toplu alsak kaça diyeValla şuan trendyolda 4.299 en düşük 3.098 görmüştüm bekleyeceğim düşer diye umuyorum yine aynı fiyatlarw
Bende onu düşünüyorum ne olabilir diyeMantikli kuzucum zaten park yatak var takım almaya hiç gerek yok ama iyice bir araştır belki daha işe yarar bir şey çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?