Yaniii oyle demeyelim de özel gunlerınde yıne yanlarında ol tabıkısı ozellıkle eşin için
Ya ben iste o kadar uzun yol nasıl gidicem korona var vs dedim ama esim tabi yemiyor sadece iki aile arasinda olacak ve 2 gece kalıcaz iyi olmazsan dr gitme derse zaten gitmeyiz ama normalse hersey lutfen gel diyor bakalim galiba gidicem

Valla içim içime sığmıyor işler hallolmayınca ev hazır olsa en azından neyi nereye koyacağım belli olur aldıklarımı tıkıyorum dolap altlarına yer yok
Bende öyleyim herşey yerine yerleşsin istiyorum. Olmayan tüm kıyafetleri kaldırdım yine yer yok. Elim ayağım tutuyorken yapmak istiyorum kendim herşeyi.

Ya ben iste o kadar uzun yol nasıl gidicem korona var vs dedim ama esim tabi yemiyor sadece iki aile arasinda olacak ve 2 gece kalıcaz iyi olmazsan dr gitme derse zaten gitmeyiz ama normalse hersey lutfen gel diyor bakalim galiba gidicem
Tabı sana uygun olursa git ama senı cok zorlayacak bıseyse hıc bıssey saglıgınızdan önemlı degıl

Yavrum kendini yormadann yap azcik yap azcik dinlen cokta üstüne gitme

Yavrum kendini yormadann yap azcik yap azcik dinlen cokta üstüne gitme
Dün hıc toplayamadık mutfagı esım geldı onuda gonderdım yegenının sunnetıne gıdemedım dıe e adam geldı 11 de sabah 5.30 da kalkıyor dedım sen bırak gece 12 olur toplayana kadar yavas yapıyor cunku ancak
Sabah ben ıyı kalkarsam oglanla toparlarız dedım benım kızında parmagı operasyınlu zaten
Sabah kalkınca dırek toparladık sonra detayları ben yaparım kahvaktıda hazırlıcam dedım
Kahvaltı faslını da gectık yıne toparla
Sonra cocuklara tavuklu pılav yapayım dedım sonra corba dedık sonra kendıme salata dedım derkennn bu saat oldu yanı durarark yapsaydım yapamazdım hadı derya hadı derya dıe dıe yaptım sımdı de kaldım yemegımı bıle yıyemıyrıum
Elısa da bı taraftan cosuyır bı meyvelı kefır ıctım onunla kandırıdm cocugu ıste

Kuşum ellerine sağlıkta kendini zorlama vücudunu dinle muhakkak

Kuşum ellerine sağlıkta kendini zorlama vücudunu dinle muhakkak
Benımkı dıyor kı benı dınleresen yattt ama bı tarafta da dıyrokı cokta yatma kemıklerın agrıyor bı taraftan da dıokı ruhum sen sıkılmadın mı bıbtaraftan da dıyorkı vıcdanım kocan işten gelıyor kızının ayagı dıkıslı bırde oglan cocgu var hadıı yaparsın sen herseyın uatesınden gelırsın senın ınanaıllmazz gücün var derken nabza gore serbet yanı bızımkısı

Annelik böyle iste eline koluna saglik az.kaldı insallah az daha sabret bakalim

Ah kuzum Allah yardımcımız olsun

Bilmiyorum ki kuzum ya nasıl gelecek sabahlıklar iyi gibi ama biraz deneme yoluyla belli olur
Vazgeçtim yaa. Alırım saha kısa gelir emin olamadım bana normal şey bile kısa geliyo zaten bacak boyundan. Bunu gidip deneyip bakacağım. Zaten hamile lohusa dite bakmadım çok pahalı onlar valla

Kızlar bunlar nasıl sizce fiyatları da çok değil geldi gibi
Güzel canım bende bu tarz bakıyorum fiyatları da iyiymiş bende bir tane beğendim ama fiyat yüksek geldi. Elimde şık beyaz bir tam takım var çeyize gelenlerden hiç giymedim. Zaten sabahlık haricinde diğerleri olmuyor ve gecelik biraz fazla seksi geldi içine gecelik alayım diyorum sadece bir tane şık olsun diye iki tanede penye alırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…