Bak geçende benim dr aklıma onlar geldi biliyomusun full beyaz takımım var onun sabahlığını çekim için giymem mi ki içine düz beyaz Bi gecelik alsam . Az Bi denicem du

Bak geçende benim dr aklıma onlar geldi biliyomusun full beyaz takımım var onun sabahlığını çekim için giymem mi ki içine düz beyaz Bi gecelik alsam . Az Bi denicem du
Ben denedim gecelik fazla açık pijama alt olmuyor üstü oluyor. Şortlu askılı takımı var onunda sadece üstü. Yani olan sadece sabahlık

Ben denedim gecelik fazla açık pijama alt olmuyor üstü oluyor. Şortlu askılı takımı var onunda sadece üstü. Yani olan sadece sabahlık
Ben de pijama takımının üstünü denemiştim uzun kollu boydan düğmeli o düğmeler kapanmamıştı. Gecelik zaten olmaz da olsa da öyle seksi bişe olmaz

Ama resim için bu saten sabahlık düz beyaz gecelik Alıp üstüne giyebilirim ne diyosunuz. Şimdi dantel yerlerinden göbüşüm görünüyor da gecelik giyince olmaz böyle. Kuşağı da var da bulamadım.ee nasıl
Kilya Esra_rengiz1016

Eklentiler

• IMG_20210919_182524.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 47
Bence güzel kuzu içine gecelik on numara olur amaç resim falan olursa güzel görünsün. Sürekli giymeyeceğiz ya

Islık emojisi yoktu ya bilemedim içine düz bir şey alsan güzel olabilir kuzum çok göze batmaz gibi. Profesyonel çekim olacak mı yoksa kendi aranızda mı ?

Vazgeçtim yaa. Alırım saha kısa gelir emin olamadım bana normal şey bile kısa geliyo zaten bacak boyundan. Bunu gidip deneyip bakacağım. Zaten hamile lohusa dite bakmadım çok pahalı onlar valla
Maalesef bir evlenirken bir doğururken fiyatları geçiyorlar tövbe Allah ım ölürken nasıl bilmiyorum ömründe bir kere diye gerekli gereksiz pahalı

Islık emojisi yoktu ya bilemedim içine düz bir şey alsan güzel olabilir kuzum çok göze batmaz gibi. Profesyonel çekim olacak mı yoksa kendi aranızda mı ?
Kız yok ne profesyoneli.hatta tam boy bile olmaz. Arkadan olur bebişlerle yarım olur ama kendimiz yani

Maalesef bir evlenirken bir doğururken fiyatları geçiyorlar tövbe Allah ım ölürken nasıl bilmiyorum ömründe bir kere diye gerekli gereksiz pahalı
Ölürken ucuz gene de para insanın ölüsü de para derler ya tövbe. Aynen öyle valla gereksiz

Ölürken ucuz gene de para insanın ölüsü de para derler ya tövbe. Aynen öyle valla gereksiz
Neyse ki yabancılar gibi tabutlar çok önemli değil yoksa ölürkende sıkıntı neyse aman kapayalım bu bahsi işte öyle kuzum el mahkum alıyoruz benim de saten ve hiç giymediğim düğünden kalma vardı da pijama takımı şeklinde ay dedim belki foti çekerken olur onda da pek dantel yok. Saten diye kullanmadım. Altı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…