Bak geçende benim dr aklıma onlar geldi biliyomusun full beyaz takımım var onun sabahlığını çekim için giymem mi ki içine düz beyaz Bi gecelik alsam . Az Bi denicem duGüzel canım bende bu tarz bakıyorum fiyatları da iyiymiş bende bir tane beğendim ama fiyat yüksek geldi. Elimde şık beyaz bir tam takım var çeyize gelenlerdenhiç giymedim. Zaten sabahlık haricinde diğerleri olmuyor ve gecelik biraz fazla seksi geldi içine gecelik alayım diyorum sadece bir tane şık olsun diye iki tanede penye alırım dedim
Ben denedim gecelik fazla açıkBak geçende benim dr aklıma onlar geldi biliyomusun full beyaz takımım var onun sabahlığını çekim için giymem mi ki içine düz beyaz Bi gecelik alsam . Az Bi denicem du
Ben de pijama takımının üstünü denemiştim uzun kollu boydan düğmeli o düğmeler kapanmamıştı. Gecelik zaten olmaz da olsa da öyle seksi bişe olmazBen denedim gecelik fazla açıkpijama alt olmuyor üstü oluyor. Şortlu askılı takımı var onunda sadece üstü. Yani olan sadece sabahlık
Bence güzel kuzu içine gecelik on numara olur amaç resim falan olursa güzel görünsün. Sürekli giymeyeceğiz yaAma resim için bu saten sabahlık düz beyaz gecelik Alıp üstüne giyebilirim ne diyosunuz. Şimdi dantel yerlerinden göbüşüm görünüyor da gecelik giyince olmaz böyle. Kuşağı da var da bulamadım.ee nasıl
Kilya Esra_rengiz1016
Dimi yaa. Ozaman içine Bi beyaz alsam. Bi penye takım Bi de pijama takım bitti. Bence masraf düştüBence güzel kuzu içine gecelik on numara olur amaç resim falan olursa güzel görünsün. Sürekli giymeyeceğiz ya
Zineeepp sen ne diyosunAma resim için bu saten sabahlık düz beyaz gecelik Alıp üstüne giyebilirim ne diyosunuz. Şimdi dantel yerlerinden göbüşüm görünüyor da gecelik giyince olmaz böyle. Kuşağı da var da bulamadım.ee nasıl
Kilya Esra_rengiz1016
Ben öyle şeylerde bedenmi hiç tutturamazdım o yuzden yine tutturamam gibiKorseyi eski bedeniniz ne ise onu alın diyorlar.
Ben deeBende öyleyim herşey yerine yerleşsin istiyorum. Olmayan tüm kıyafetleri kaldırdım yine yer yok. Elim ayağım tutuyorken yapmak istiyorum kendim herşeyi.
Islık emojisi yoktuAma resim için bu saten sabahlık düz beyaz gecelik Alıp üstüne giyebilirim ne diyosunuz. Şimdi dantel yerlerinden göbüşüm görünüyor da gecelik giyince olmaz böyle. Kuşağı da var da bulamadım.ee nasıl
Kilya Esra_rengiz1016
Öyle olur diyolar ama arkadasım öyle almıs küçük gelmişHmm ben 2 3 gün sonraya takamam sezeryandan da. Hamile kaldığınız bedende alsak olmaz mı
Maalesef bir evlenirken bir doğururken fiyatları geçiyorlar tövbe Allah ım ölürken nasıl bilmiyorumVazgeçtim yaa. Alırım saha kısa gelir emin olamadım bana normal şey bile kısa geliyo zaten bacak boyundan. Bunu gidip deneyip bakacağım. Zaten hamile lohusa dite bakmadım çok pahalı onlar valla
Islık emojisi yoktuya bilemedim içine düz bir şey alsan güzel olabilir kuzum çok göze batmaz gibi. Profesyonel çekim olacak mı yoksa kendi aranızda mı ?
Hadi yaaaÖyle olur diyolar ama arkadasım öyle almıs küçük gelmiş
Ya ayarlanmalı değil mi owli korseler ben m L alayım diyorum ayarlamalı ise. Hamile kalmadan önce s idi ama canımı yakabilir şimdiBen öyle şeylerde bedenmi hiç tutturamazdım o yuzden yine tutturamam gibi
Ölürken ucuz gene de para insanın ölüsü de para derler ya tövbe. Aynen öyle valla gereksizMaalesef bir evlenirken bir doğururken fiyatları geçiyorlar tövbe Allah ım ölürken nasıl bilmiyorumömründe bir kere diye gerekli gereksiz pahalı
Eee o zaman süper olur buKız yok ne profesyoneli.hatta tam boy bile olmaz. Arkadan olur bebişlerle yarım olur ama kendimiz yani
Sen s bedenmiydin öncedenYa ayarlanmalı değil mi owli korseler ben m L alayım diyorum ayarlamalı ise. Hamile kalmadan önce s idi ama canımı yakabilir şimdi
Seksi olmaya seksi onu konuştuk ama. Alsam birsürü para değerlendirim dedim bak gene karıştımEee o zaman süper olur buyoksa fazla şekşi gelmişti bana. Giyene saygım var ben hoşlanmıyorum.
Neyse ki yabancılar gibi tabutlar çok önemli değil yoksa ölürkende sıkıntı neyse aman kapayalım bu bahsiÖlürken ucuz gene de para insanın ölüsü de para derler ya tövbe. Aynen öyle valla gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?