Korselerde s veriyorlardı üstüm s altım işte s-m arası. Alt problemSen s bedenmiydin önceden
Kız kendi aranızda çekim olacaksa bence hiç önemli değil öyle fotoğrafta zoom zoom yapılmazsa oralar ne olacak hem içine gecelik gelecek ya pek göze çarpmazSeksi olmaya seksi onu konuştuk ama. Alsam birsürü para değerlendirim dedim bak gene karıştım
Aynen kapatalımNeyse ki yabancılar gibi tabutlar çok önemli değil yoksa ölürkende sıkıntı neyse aman kapayalım bu bahsiişte öyle kuzum el mahkum alıyoruz benim de saten ve hiç giymediğim düğünden kalma vardı da pijama takımı şeklinde ay dedim belki foti çekerken olur onda da pek dantel yok. Saten diye kullanmadım. Altı olmadı
Geçen bir YouTube videosunda görmüştüm galiba lcw nin wedding serisinden aldım çekim için hem daha ucuz oldu demişti bakılabilirDimi yaa. Ozaman içine Bi beyaz alsam. Bi penye takım Bi de pijama takım bitti. Bence masraf düştü
Kız kendi aranızda çekim olacaksa bence hiç önemli değil öyle fotoğrafta zoom zoom yapılmazsa oralar ne olacak hem içine gecelik gelecek ya pek göze çarpmaz
Hemen olmaz bacaktan kilo almışım demekki yapıştı o kiloda hemen gitmez kuzum. Benim ki olmadı yani zaten aldım ben ya yeter onlar bir tek pijama takımı alcamAynen kapatalım
E sonradan olur belkii doğum sonrasj
Lc de olabilir. Ya gezemiyoruz ki ufffGeçen bir YouTube videosunda görmüştüm galiba lcw nin wedding serisinden aldım çekim için hem daha ucuz oldu demişti bakılabilir
Gerçi sen aldın ya doğru. Senin o çıktı aradanHemen olmaz bacaktan kilo almışım demekki yapıştı o kiloda hemen gitmez kuzum. Benim ki olmadı yani zaten aldım ben ya yeter onlar bir tek pijama takımı alcam
Öyle valla ne yapcan mecburen. Ay kitap aldım PTT kargo bedava diğerleri ücretli ama PTT de zulüm gibi haftaları buluyor bazen. Yine de dedim akıllı ol PTT olsunAl işte sonra da bergüzar nasıl son aya bırakıyo alışverişi. Kılı tüyü hesaplıyoz nerden nasıl kâr elde ederiz
Öyle valla ne yapcan mecburen. Ay kitap aldım PTT kargo bedava diğerleri ücretli ama PTT de zulüm gibi haftaları buluyor bazen. Yine de dedim akıllı ol PTT olsuneskiden bu kadar düşünmezdim
Öyle bende her şey net üzerindenLc de olabilir. Ya gezemiyoruz ki ufff
Aynen bir kere buraya geldi gitti tekrar geldi anlamadımPTT sağolsun dost ama dünya turuna çıkarıyor mübarek
Napalım işte neyse Allah bugünümüzü aratmasın halimize şükür yineAynen bir kere buraya geldi gitti tekrar geldi anlamadımdedim bir daha seninle gelen malı da almam ama işte bedave olunca oluyor
Tabi canım bin şükür konuşuyoruz filan da esprisine biraz da. Allah ıma bin şükür. Şu tedaviyi olabilmek için yıllarca para biriktiriyor insanlar. Evine doğru düzgün maaş girmiyor. Olmasa ne olur bir lohusa geceliği sabahlığı sanki. Bazı şeyler insan başına gelince idrak ediyor. Geçen annem bahsetti neyse tam anlatıp moral bozmayayım. Diğerini anlatayım işte bir tanıdığımız asgari ücret tedavi için devlette ne kadar uğraşmışlar biliyorsun aşılama deniyorlar defalarca sonra tüp bebeğe izin çıkıyor filan. O kadar çok dua ettim ki. İnşallah güzel sonuçlar alırlar. Keşke elimde olsa ve yardım yapabilen biri olsam olduğu kadar en azından. Bir şey diyip esprisini yapmaya bile hakkım yok aslında dedim. İşte biz de böyle böyle zaman geçirip bir de kendimize yetmeye çalışıyoruz. Yoksa o kadar şükredecek şeyimiz var ki. Allah gördüğümüz günden geri bırakmasınNapalım işte neyse Allah bugünümüzü aratmasın halimize şükür yine
Kesinlikle en güzeli bir tane ekstra pijama almış olursun. Sabahlıklı hamile diye bakınca direk fiyat artıyorDimi yaa. Ozaman içine Bi beyaz alsam. Bi penye takım Bi de pijama takım bitti. Bence masraf düştü
Nasıl olsa doğumdan 1 ay sonra başlıyor kuzu daha sonra da bakabiliriz benceBen öyle şeylerde bedenmi hiç tutturamazdım o yuzden yine tutturamam gibi
Altına güzel bir gecelikle gayet iyi bence degerlendirmelisin bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?