Seksi olmaya seksi onu konuştuk ama. Alsam birsürü para değerlendirim dedim bak gene karıştım
Kız kendi aranızda çekim olacaksa bence hiç önemli değil öyle fotoğrafta zoom zoom yapılmazsa oralar ne olacak hem içine gecelik gelecek ya pek göze çarpmaz

Aynen kapatalım
E sonradan olur belkii doğum sonrasj

Kız kendi aranızda çekim olacaksa bence hiç önemli değil öyle fotoğrafta zoom zoom yapılmazsa oralar ne olacak hem içine gecelik gelecek ya pek göze çarpmaz
Al işte sonra da bergüzar nasıl son aya bırakıyo alışverişi. Kılı tüyü hesaplıyoz nerden nasıl kâr elde ederiz

Al işte sonra da bergüzar nasıl son aya bırakıyo alışverişi. Kılı tüyü hesaplıyoz nerden nasıl kâr elde ederiz
Öyle valla ne yapcan mecburen. Ay kitap aldım PTT kargo bedava diğerleri ücretli ama PTT de zulüm gibi haftaları buluyor bazen. Yine de dedim akıllı ol PTT olsun eskiden bu kadar düşünmezdim

Öyle valla ne yapcan mecburen. Ay kitap aldım PTT kargo bedava diğerleri ücretli ama PTT de zulüm gibi haftaları buluyor bazen. Yine de dedim akıllı ol PTT olsun eskiden bu kadar düşünmezdim
PTT sağolsun dost ama dünya turuna çıkarıyor mübarek

Napalım işte neyse Allah bugünümüzü aratmasın halimize şükür yine
Tabi canım bin şükür konuşuyoruz filan da esprisine biraz da. Allah ıma bin şükür. Şu tedaviyi olabilmek için yıllarca para biriktiriyor insanlar. Evine doğru düzgün maaş girmiyor. Olmasa ne olur bir lohusa geceliği sabahlığı sanki. Bazı şeyler insan başına gelince idrak ediyor. Geçen annem bahsetti neyse tam anlatıp moral bozmayayım. Diğerini anlatayım işte bir tanıdığımız asgari ücret tedavi için devlette ne kadar uğraşmışlar biliyorsun aşılama deniyorlar defalarca sonra tüp bebeğe izin çıkıyor filan. O kadar çok dua ettim ki. İnşallah güzel sonuçlar alırlar. Keşke elimde olsa ve yardım yapabilen biri olsam olduğu kadar en azından. Bir şey diyip esprisini yapmaya bile hakkım yok aslında dedim. İşte biz de böyle böyle zaman geçirip bir de kendimize yetmeye çalışıyoruz. Yoksa o kadar şükredecek şeyimiz var ki. Allah gördüğümüz günden geri bırakmasın

Kızlar ya 145 çıktı şimdi de şekerim niye oynak bu böyle normal mi ? Neyse yarın doktora atacağım bakalım iki gün ölçüme ara sizde dinlenin şeker rakamlarını okumaya ara verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…