- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
1.saat toklugun bu degil mi canım endokrine mi göndericenKızlar ya 145 çıktı şimdi de şekerim niye oynak bu böylenormal mi ? Neyse yarın doktora atacağım bakalım iki gün ölçüme ara sizde dinlenin şeker rakamlarını okumaya ara verin
Evet kuzum ilk lokmanı aldıktan bir saat sonrası demişti. Endokrine göndereceğim. Arada yüksek çıkması önemli değil demiş ama yani niye oynaksa gayet iyi gelmiştim akşama kadar1.saat toklugun bu degil mi canım endokrine mi göndericen
İnan varya kafanda kurdugun düsündügün icin bile oynar seker ve tansiyon nankör hastalıklar hemen streste artar düser ne kadar düsünme desekte sende aceba kac cikacak diyosundur olur yani benceEvet kuzum ilk lokmanı aldıktan bir saat sonrası demişti. Endokrine göndereceğim. Arada yüksek çıkması önemli değil demiş ama yani niye oynaksa gayet iyi gelmiştim akşama kadar
Aynen iki gündür rüyamda görüyorum ölçüm yapıyorum beceremiyorum defalarca ölçüyorumİnan varya kafanda kurdugun düsündügün icin bile oynar seker ve tansiyon nankör hastalıklar hemen streste artar düser ne kadar düsünme desekte sende aceba kac cikacak diyosundur olur yani bence
Bir de kardeşime üzüldüm çok bak öğleden sonra konuştuk. Covid geçirmişti ya Nisan gibi hatırlarsınız annemler filan da çocuk bayılmış küt diye dışarıda başını çarpmış ambulans gelmiş filan bana söylememişlerİnan varya kafanda kurdugun düsündügün icin bile oynar seker ve tansiyon nankör hastalıklar hemen streste artar düser ne kadar düsünme desekte sende aceba kac cikacak diyosundur olur yani bence
Bakalım işte keşke saten olmasaydıAltına güzel bir gecelikle gayet iyi bence degerlendirmelisin bunu
Yaa cok gecmis olsun canım benim Allah ım tekrar göstermesin insallahBir de kardeşime üzüldüm çok bak öğleden sonra konuştuk. Covid geçirmişti ya Nisan gibi hatırlarsınız annemler filan da çocuk bayılmış küt diye dışarıda başını çarpmış ambulans gelmiş filan bana söylememişlerHer türlü tahlil vs yapılmış tomografi filan çekilmiş. Hiç bir şey çıkmamış. Doktor nadiren de olsa Covid sonrası oldu demiş bu şekilde bazı hastalarda. Bir daha tekrarlamamış şükür Dua ederseniz sevinirim. Aklım onda da kaldı filan üzüldüm ayrıca başka şeylerde vardı işte demek ki stres etkiliyor
Öyle vallahiKesinlikle en güzeli bir tane ekstra pijama almış olursun. Sabahlıklı hamile diye bakınca direk fiyat artıyor
Sağ ol kuzum inşallahYaa cok gecmis olsun canım benim Allah ım tekrar göstermesin insallah
Çok doğru. Ama yaşarken içindeyken anlamıyoruz biliyomusun. Mesela 6 ay öncesinde bunları mı dert edicektik mesela.Tabi canım bin şükür konuşuyoruz filan da esprisine biraz da. Allah ıma bin şükür. Şu tedaviyi olabilmek için yıllarca para biriktiriyor insanlar. Evine doğru düzgün maaş girmiyor. Olmasa ne olur bir lohusa geceliği sabahlığı sanki. Bazı şeyler insan başına gelince idrak ediyor. Geçen annem bahsetti neyse tam anlatıp moral bozmayayım. Diğerini anlatayım işte bir tanıdığımız asgari ücret tedavi için devlette ne kadar uğraşmışlar biliyorsun aşılama deniyorlar defalarca sonra tüp bebeğe izin çıkıyor filan. O kadar çok dua ettim ki. İnşallah güzel sonuçlar alırlar. Keşke elimde olsa ve yardım yapabilen biri olsam olduğu kadar en azından. Bir şey diyip esprisini yapmaya bile hakkım yok aslında dedim. İşte biz de böyle böyle zaman geçirip bir de kendimize yetmeye çalışıyoruz. Yoksa o kadar şükredecek şeyimiz var ki. Allah gördüğümüz günden geri bırakmasın
Allah Allah ne yedin kiKızlar ya 145 çıktı şimdi de şekerim niye oynak bu böylenormal mi ? Neyse yarın doktora atacağım bakalım iki gün ölçüme ara sizde dinlenin şeker rakamlarını okumaya ara verin
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamazBir de kardeşime üzüldüm çok bak öğleden sonra konuştuk. Covid geçirmişti ya Nisan gibi hatırlarsınız annemler filan da çocuk bayılmış küt diye dışarıda başını çarpmış ambulans gelmiş filan bana söylememişlerHer türlü tahlil vs yapılmış tomografi filan çekilmiş. Hiç bir şey çıkmamış. Doktor nadiren de olsa Covid sonrası oldu demiş bu şekilde bazı hastalarda. Bir daha tekrarlamamış şükür Dua ederseniz sevinirim. Aklım onda da kaldı filan üzüldüm ayrıca başka şeylerde vardı işte demek ki stres etkiliyor
Sağ ol kuzum inşallahŞaşırdım cidden sporcu çocuk bir de sağlığına çok dikkat eder sigara vs hiç bir şey yok nasıl etkiledi
Çok geçmiş olsun umarım kötü bişey de değildir Allah Bi daha yaşatmasınBir de kardeşime üzüldüm çok bak öğleden sonra konuştuk. Covid geçirmişti ya Nisan gibi hatırlarsınız annemler filan da çocuk bayılmış küt diye dışarıda başını çarpmış ambulans gelmiş filan bana söylememişlerHer türlü tahlil vs yapılmış tomografi filan çekilmiş. Hiç bir şey çıkmamış. Doktor nadiren de olsa Covid sonrası oldu demiş bu şekilde bazı hastalarda. Bir daha tekrarlamamış şükür Dua ederseniz sevinirim. Aklım onda da kaldı filan üzüldüm ayrıca başka şeylerde vardı işte demek ki stres etkiliyor
Öyle yavrum onlar için sıradan olan birçok şey bizim için tırnaklarla kazınmış gibi. Eskiden doğum tarihini bile hatırlamıyor insanlar öyle yemek yemek gibi olağan bir şey hamile kalmak. Allah sağlıkla ağız tadıyla huzurla nasip etsin bizlere kucağımıza alıp doya doya yaşamayıÇok doğru. Ama yaşarken içindeyken anlamıyoruz biliyomusun. Mesela 6 ay öncesinde bunları mı dert edicektik mesela.
Valla ozamanları masraflar olurken off falan diyodum. Eşim de diyodu Allaha şükür imkan oldu ve yaptırıyoruz. İmkanı olmayan zorlanan ne olacak Allah yardım etsin diye.gerçekten düşününce burada bile adaletsizlik. Ve duygu istismarı. En yakına gelelim. Benim doktor mesela özel ilaç yazıyo kızıyoruz. İşte ilacı anlatıyor içeriğini falan. Hemen diyoruz iyi bebekler için iyiyse. E Müslüman bunu devlete giden vatandaş hamile içemicek özele gitmediği için içmiyo diye be olacak. Yani karmakarışık işler.
İşte yine de her koşulda tadını da almaya çalışalım ama abartısız dozda. Çünkü arzu heves belki diğer kolay anne olanlara göre daha daha çok
Köfte salata yoğurt ne yazdıysa onu yedim hatta ekmek bir dilim yedim üç dilim yazmış canım istemedi bir yedim.Allah Allah ne yedin ki
Amiin canım amin Rabbim sağlık versin inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamazHerşeyin başı stres zaten bir uzak durabilsek herşey daha yolunda gidecek hayatımızda
Canım çok geçmiş olsun.Bir de kardeşime üzüldüm çok bak öğleden sonra konuştuk. Covid geçirmişti ya Nisan gibi hatırlarsınız annemler filan da çocuk bayılmış küt diye dışarıda başını çarpmış ambulans gelmiş filan bana söylememişlerHer türlü tahlil vs yapılmış tomografi filan çekilmiş. Hiç bir şey çıkmamış. Doktor nadiren de olsa Covid sonrası oldu demiş bu şekilde bazı hastalarda. Bir daha tekrarlamamış şükür Dua ederseniz sevinirim. Aklım onda da kaldı filan üzüldüm ayrıca başka şeylerde vardı işte demek ki stres etkiliyor
Aminn canım benimÖyle yavrum onlar için sıradan olan birçok şey bizim için tırnaklarla kazınmış gibi. Eskiden doğum tarihini bile hatırlamıyor insanlar öyle yemek yemek gibi olağan bir şey hamile kalmak. Allah sağlıkla ağız tadıyla huzurla nasip etsin bizlere kucağımıza alıp doya doya yaşamayı
Ambulans geldiğinde bakmış işte o zaman normal çıkmış ama bayıldığı anda belki farklıydı bilmiyorum. Kendi de hatırlamıyor pek. Arkadaşlarımın bana seslendiğini duyup kalktım ve neredeyim filan oldum bir an dedi. Öldüm mü ne oldu dedim kendi kendime diyor. Kıyamam. Her türlü tetkik yapılmış. Doktor en son öyle demiş. Rabbim yaşatmasın bir dahaBelki tansiyonu felan düsmüstür oda tetiklemis olabilir sükür filmleri temiz cikmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?