Amin canım amin. İnşallahÇok geçmiş olsun umarım kötü bişey de değildir Allah Bi daha yaşatmasın
Aaa, bence çok şık canım yaa.Bakalım işte keşke saten olmasaydı
Ozaman dediğin gibi stresten etkileniyor. Kız bizim stresten şekerleri fırlayıp ameliyata indiremediğimiz hastalar oluyorduKöfte salata yoğurt ne yazdıysa onu yedim hatta ekmek bir dilim yedim üç dilim yazmış canım istemedi bir yedim.
Aynen içine penye bakarım zaten. Ama bakalım onu görerek almak istedim yaa çok kısa olur falan sonuçta evde de efil efil giyeceğim onları rahat edememAaa, bence çok şık canım yaa.
Sabahlık saten diye içine geceliğin de saten olmasına gerek yok.
Kilya ’nın aldığı geceliklerle çok şık takım yapabilirsin bence.
Sağ olasın kuzum yani hastanede kalp muayenesi de olmuş ama yine de gitmesinde fayda var. Ara vermişti hatta ilk başladığında çok zorlanmıştı biz hatta zorlama kendini dedik. Bu arada zevkine yapıyor zaten spor. Mesleği filan değil. Öyle bir anlık bir ağırlık hissettim hatırlamıyorum daha fazlasını diyor. İsmimi söylüyorlardı ona uyandım diyorCanım çok geçmiş olsun.
Sporcu çocuk dedin ya, kalbi çok yorduysa Covid sonrası olabiliyormuş böyle şeyler.
Bi kardiyoloğa gidip muayene olmasında fayda var.
En azından ne kadar spor yapabileceğini, ne kadar dinlenmesi gerektiğini falan söyler.
Bu streste nasıl bir şeyse valla anlamadımOzaman dediğin gibi stresten etkileniyor. Kız bizim stresten şekerleri fırlayıp ameliyata indiremediğimiz hastalar oluyordu
Gitme ihtimalin varsa AVM’lerdeki glingerie mağazalarında var canım, aklında olsun.Aynen içine penye bakarım zaten. Ama bakalım onu görerek almak istedim yaa çok kısa olur falan sonuçta evde de efil efil giyeceğim onları rahat edemem
Bence var ya her hastalığın en baş sebebi stresBu streste nasıl bir şeyse valla anlamadımher şeyin altından çıkıyor
Ben bu mağazayı hiç duymadım sanırım burdki avm de de yok. YanlızGitme ihtimalin varsa AVM’lerdeki glingerie mağazalarında var canım, aklında olsun.
G Lingerie | Kadın İç Giyim, Ev Giyim & Plaj Giyim
İç giyimden ev giyime, çoraptan pijamaya, dünyaca ünlü markaların sütyen, mayo, bikini, jartiyer modelleri G Lingerie'de! Hemen alışverişe başlayın.www.glingerie.com.tr
Öyle yavrum kafanı serin ayağını sıcak tut demiş eskiler boşuna değilBence var ya her hastalığın en baş sebebi stres
Kuzucum çok geçmiş olsun Allahım sağlık versin inşallah korkma gençliğine bağışlasın AllahBir de kardeşime üzüldüm çok bak öğleden sonra konuştuk. Covid geçirmişti ya Nisan gibi hatırlarsınız annemler filan da çocuk bayılmış küt diye dışarıda başını çarpmış ambulans gelmiş filan bana söylememişlerHer türlü tahlil vs yapılmış tomografi filan çekilmiş. Hiç bir şey çıkmamış. Doktor nadiren de olsa Covid sonrası oldu demiş bu şekilde bazı hastalarda. Bir daha tekrarlamamış şükür Dua ederseniz sevinirim. Aklım onda da kaldı filan üzüldüm ayrıca başka şeylerde vardı işte demek ki stres etkiliyor
Canım penye Mood ve Catherines ama ikisi de aynı firmanın ürünleri sanırım sitesinde ikisi de var hatta nautica da bunlara ait.Ben bu mağazayı hiç duymadım sanırım burdki avm de de yok. YanlızKilya nın aldığı geceliği de gördüm. Yavrum sen aldığın markaları yazarmısın Bi nereden almıştın Bi de
Sağ olasın canımKilya kuzumn cok gecmıs olsunbrabbım şifa versın ınsallah
Babamlar burdaydı cok okuyamadım ustten ustten okumaya calıstım
Memlekete gıtttıler ınsallah 1 veya 1 buuck aya temellı gelecekler
Onların varlığını hıssetmek cok iyi bugun dedım mesela kızımı hastaneye goturdu 1 hafta uzattık rapor felan 1 haftalıgına geldı benıde tahlıllere goturmustu
Rabbım kımseyı sevdıklerı ıle sınamasın
Canım çok geçmiş olsun . Allah beterinden korusunBir de kardeşime üzüldüm çok bak öğleden sonra konuştuk. Covid geçirmişti ya Nisan gibi hatırlarsınız annemler filan da çocuk bayılmış küt diye dışarıda başını çarpmış ambulans gelmiş filan bana söylememişlerHer türlü tahlil vs yapılmış tomografi filan çekilmiş. Hiç bir şey çıkmamış. Doktor nadiren de olsa Covid sonrası oldu demiş bu şekilde bazı hastalarda. Bir daha tekrarlamamış şükür Dua ederseniz sevinirim. Aklım onda da kaldı filan üzüldüm ayrıca başka şeylerde vardı işte demek ki stres etkiliyor
Amiin kuzum amin Allah razı olsun inşallah öyle bir anlık bir şeydirKuzucum çok geçmiş olsun Allahım sağlık versin inşallah korkma gençliğine bağışlasın Allah
Aminn ınsallahhhhSağ olasın canımYa Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin kuzum Çok haklısın. Dert verip derman aratmasın inşallah
Amin canım sağ olasın. Rabbim herkese sağlık versin. Ya evet çokta bunaldık artık az şey yaşamadık. Bir de böyle şeyler sinirler kaldırmıyor artıkCanım çok geçmiş olsun . Allah beterinden korusunKuzum üzüntü stres her şeyin başı çoğunluk yemekle alakası yok şekerin tansiyonun dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?