Köfte salata yoğurt ne yazdıysa onu yedim hatta ekmek bir dilim yedim üç dilim yazmış canım istemedi bir yedim.
Ozaman dediğin gibi stresten etkileniyor. Kız bizim stresten şekerleri fırlayıp ameliyata indiremediğimiz hastalar oluyordu

Aaa, bence çok şık canım yaa.
Sabahlık saten diye içine geceliğin de saten olmasına gerek yok.
Kilya ’nın aldığı geceliklerle çok şık takım yapabilirsin bence.
Aynen içine penye bakarım zaten. Ama bakalım onu görerek almak istedim yaa çok kısa olur falan sonuçta evde de efil efil giyeceğim onları rahat edemem

Sağ olasın kuzum yani hastanede kalp muayenesi de olmuş ama yine de gitmesinde fayda var. Ara vermişti hatta ilk başladığında çok zorlanmıştı biz hatta zorlama kendini dedik. Bu arada zevkine yapıyor zaten spor. Mesleği filan değil. Öyle bir anlık bir ağırlık hissettim hatırlamıyorum daha fazlasını diyor. İsmimi söylüyorlardı ona uyandım diyor

Aynen içine penye bakarım zaten. Ama bakalım onu görerek almak istedim yaa çok kısa olur falan sonuçta evde de efil efil giyeceğim onları rahat edemem
Gitme ihtimalin varsa AVM’lerdeki glingerie mağazalarında var canım, aklında olsun.

Ben bu mağazayı hiç duymadım sanırım burdki avm de de yok. Yanlız Kilya nın aldığı geceliği de gördüm. Yavrum sen aldığın markaları yazarmısın Bi nereden almıştın Bi de

Kilya kuzumn cok gecmıs olsunbrabbım şifa versın ınsallah
Babamlar burdaydı cok okuyamadım ustten ustten okumaya calıstım
Memlekete gıtttıler ınsallah 1 veya 1 buuck aya temellı gelecekler
Onların varlığını hıssetmek cok iyi bugun dedım mesela kızımı hastaneye goturdu 1 hafta uzattık rapor felan 1 haftalıgına geldı benıde tahlıllere goturmustu
Rabbım kımseyı sevdıklerı ıle sınamasın

Kuzucum çok geçmiş olsun Allahım sağlık versin inşallah korkma gençliğine bağışlasın Allah

Ben bu mağazayı hiç duymadım sanırım burdki avm de de yok. Yanlız Kilya nın aldığı geceliği de gördüm. Yavrum sen aldığın markaları yazarmısın Bi nereden almıştın Bi de
Canım penye Mood ve Catherines ama ikisi de aynı firmanın ürünleri sanırım sitesinde ikisi de var hatta nautica da bunlara ait. hayrunnisa85 nın paylaştığı mağazanın internet sayfasında da var

Sağ olasın canım Ya Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin kuzum Çok haklısın. Dert verip derman aratmasın inşallah

Canım çok geçmiş olsun . Allah beterinden korusun Kuzum üzüntü stres her şeyin başı çoğunluk yemekle alakası yok şekerin tansiyonun dikkat et kendine

Canım çok geçmiş olsun . Allah beterinden korusun Kuzum üzüntü stres her şeyin başı çoğunluk yemekle alakası yok şekerin tansiyonun dikkat et kendine
Amin canım sağ olasın. Rabbim herkese sağlık versin. Ya evet çokta bunaldık artık az şey yaşamadık. Bir de böyle şeyler sinirler kaldırmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…